zaterdag 19 oktober 2024

Jaarboekje Knutsels en Kadootjes #1.

Het is bijna weer zover: het Knutsels en Kadootjes DT-team-weekend. Elk jaar komen we begin november samen in een huisje in Epe, heel gezellig en creatief. Bijna 2 jaar geleden hadden we ook zo'n weekend en gaf Monique een workshop. Dat was op zaterdagmiddag en toen maakten we een album met kraft kaft en 12 bladzijden, maar we kregen ook meteen 'huiswerk' om er jaarrond aan te werken. Elke maand een bladzijde waarvoor Monique 'prompts' aan ons zou doorsturen.

Tijdens dat weekend maakten we de voor en achterkant en speelden we met inkt, pasta's, stempels, verf, etc.  Dat leverde een kleurrijk geheel op. Hierboven zie je de boekjes van ons alle zes, leuk om te zien dat we elk er onze eigen draai aan hebben gegeven.

voorkant
En dit is mijn omslag van het album. Zowel op de voor- als kant "kliederde" ik er lekker op los en plakte ik verschillende stempelafdrukjes en het tekstje dat Monique had geprint. 

achterkant

Binnenin het album zitten 12 bladzijden, voor elke maand eentje. Die laat ik in de loop van de tijd zien. Het boekje is dus al een tijdje af, maar ik heb er nooit aan gedacht om het te laten zien, totdat ik foto's op GerJanne d'r blog voorbij zag komen. Dat vond ik een goed idee, dus volg het graag op. 
Fijn weekend!


4 opmerkingen:

  1. de voorkant is al prachtig om naar te kijken, ik zag bij Gerjanne ook regelmatig wat voorbij komen. Ben benieuwd naar jouw pagina's.
    groet Alma

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk zo'n boekwerk, ze zullen begin november wel uitgebreid bekeken worden

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het ziet er heel mooi uit. Ik ben nieuwsgierig wat je er in hebt gemaakt.
    Groetjes en fijn weekend

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ja! Goed idee om het te laten zien! Jouw voor- en achterkant zijn ook geweldig. En volgens mij hebben wij ook de binnenkant nog niet gezien.Toch?

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien