dinsdag 18 augustus 2020

Floor geboren.

 

In februari vertelde ik jullie via DIT kaartje dat Elmar (ons petekind) en Lieke hun eerste verwachtten en vorige week was het zover: Floor is geboren. Dit kaartje, met slabbetje en labeldoekje, ging op de bus.
Op het kaartje zie je Lilly, de kat van Elmar en Lieke, met een babyfles. Lilly is heel zwart, met een wit befje en een wit vlekje op 1 pootje. Verder heeft ze twinkeloogjes en witte snorharen, die heb ik getekend met gelpen, zodat het niet één groot, zwart vlak werd. 
Het slabbetje en labeldoekje bestelde ik (weer) bij Stof with Love. Ik zocht zelf het stofje uit, speciaal voor mama Lieke, want zij is natuurgeneeskundig therapeut voor dieren.
Verder heb ik het waslijntje (Marianne Design, by Marleen) en de katten-accessoires verwerkt op het kaartje. Natuurlijk mochten de naam en de geboortedatum niet ontbreken. De kleur geel staat centraal in het huis van Lieke en Elmar, dus daar hoefde ik niet heel lang over na te denken.
De envelop is onderweg naar Den Bosch, ik ben heel benieuwd wat de kersverse ouders ervan vinden. 
Vandaag ga ik weer naar school = werk om samen met collega Bart aan het introductieprogramma te werken. Ook ben ik benieuwd naar de schooltuin, die is nu op zijn mooist met alles wat er groeit en bloeit. Hulde aan onze collega's van plantenteelt!

10 opmerkingen:

  1. Heey Colien,

    dat is een heel gaaf babykaartjes geworden. Leuk dat Lilly een fles melk vast houd. Mooi zo in het geel, wit een zwart.

    groetjes Femke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat schattig Colien. Leuke kleurencombi en zo persoonlijk! Groetjes Ela

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een ontzettend schattig kaartje heb je voor haar gemaakt, heel mooi! Groetjes Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oh wat een leuk babykaartje is dit geworden, gaaf helemaal in het geel en dan dat schattige zwarte katje wat er zo leuk uitspringt!

    Groetjes, Merit en Annemarie

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Colien,
    daar heb je helemaal over na gedacht! Wat ontzettend leuk, met die poes en het model is natuurlijk superleuk. Ook de slab, wat gaaf! En de kleur. Wel makkelijk als je dat als uitgangspunt kunt nemen.\
    Vraagje: Heb jij dit bericht in de oude versie van Blogger geschreven? Ik zie nu weer een foto in de zijbalk, in plaats van een deel van je naam. Dat was bij mij ook en ik heb het bericht van vandaag in de oude versie gemaakt en gepubliceerd...

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik heb wel wat gemist tijdens mijn onderduik weken, maar ik heb terug gekeken en wat maakte je mooie dingen, Colien!
    Deze babykaart is super, een gaaf model en erg leuk met de kat en de baby attributen! Leuke kleurtjes ook, past heel goed bij de cadeautjes!
    Goh, het eind je vakantie komt alweer in zicht, wat gaat het snel!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dit ziet er weer geweldig uit!
    Top kaartje!
    Groeten Ineke

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuk zoals je alle persoonlijke dingen verwerkt hebt in dit mooie cadeautje met kaart Colien. Die kaart is heel zonnig in dat geel met zwart en wit . Leuk om zo de stof toe te spitsen op het beroep van de kersverse mama.
    Succes met het opstarten van het nieuwe schooljaar, spannend.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een lief cadeautje en prachtige kaart heb je voor Floor gemaakt! Een heel bijzonder stofje ook wat je uitgekozen hebt, tijdloos mooi! Succes met het nieuwe schooljaar!!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Mooie babykaart Colien met verassing erin , zijn ze vast blij mee :-)
    Veel plezier en succes op school ,sterkte met al die regeltjes fftt...
    Fijne dag , groetjes Epie

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien