woensdag 19 augustus 2020

Floor en Yinde.

Gisteren liet ik het kaartje zien wat ik maakte voor Lieke en Elmar om ze te feliciteren met de komst van Floor. Zij kwam 9 augustus ter wereld en de de 14e was ze al grote nicht van Yinde. Casper, de broer van Elmar werd voor de 2e keer vader en daarmee kreeg Vince een zusje. Voor de kaartjes heb ik hetzelfde designpapier (blok van de Action) en de kleur geel gekozen, passend bij het kaartje voor Floor. Dan is het weer een leuke serie, net als ruim anderhalf jaar geleden bij Vince.

Voor Vince maakte ik destijds voor de overgrootouders, oma en opa en ooms en tantes ook een kaartje. Toen omdat het zo bijzonder was, het eerste kind in de volgende generatie. Nu weer meerdere kaartjes, want 2 baby's binnen een week is ook wel speciaal. Dit kaartje maakte ik voor oma (helaas is opa in de tussentijd overleden) en daar verwerkte ik beide namen op.

Aan de binnenkant van de ticketkaart (mal van Studio Light) Eline's babykonijntje en een label (MFT) met toepasselijke tekst. 

Dan een kaartje voor Casper, Shalini en Vince om ze te feliciteren met de geboorte van Yinde. Het slapende beertje van byMarleen is zó schattig. Hier geen designpapier gebruikt, maar cardstock bewerkt met een embossingmal. 

Natuurlijk ook een kaartje voor oma Carla en opa Hans. Superleuk toch dat je in 5 dagen tijd 2 kleindochters rijker bent :)

En deze voor Milou (de zus van Elmar en Casper) en haar vriend Bart. Ook zij zijn blij met de komst van 2 nichtjes in de familie. Het werd dus weer een hele serie, leuk om te fröbelen en terugkijkend naar de kaartjes voor Vince nét weer even andere malletjes te gebruiken. 

Vandaag ging ik 'even' naar school = werk, maar dat werden wat extra uurtjes. Komend schooljaar starten we met het keuzevak 'Etaleren en presenteren'  voor de examenklassen. In de vakantie zijn er een aantal etalages gecreëerd op verschillende plaatsen in het gebouw, maar die moesten nog geverfd worden. Verder hebben we een heleboel spulletjes verzameld die de leerlingen kunnen gebruiken, maar die moesten overzichtelijk weggezet en gehangen worden. Er was al een gedeelte van een inloopkast voor gereserveerd, maar dat was te klein. Dus doken mijn collega Erica en ik vanmorgen in het aangrenzende gedeelte en ruimden die op, hapten veel stof, maar wel met resultaat: alles is netjes op thema gesorteerd!

Morgen ben ik er weer met kerstkaartjes, maar later op de dag, want ze zijn nog in de maak ;) Maar gezellig als je dan ook even langskomt. 

Challenges;

Try Stampin' on Tuesday - TSOT470 (second card)

De Egel - Geen designpapier (tweede kaartje)

[PIN]spirational challenges - #269 (second card)

Get creative - Sketch (last card)

11 opmerkingen:

  1. Colien - I LOVE your little bear napping on the moon car you made for Yinde's arrival! The bear is so sweet, and the "craters" embossed onto the moon are so perfect!!! Thank you for sharing your creativity again with us at Try Stampin' on Tuesday!!! -Donna

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtige kaartjes allemaal! Vind ze wel heel erg gaaf in geel! Groetjes Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Colien,
    wat een enige kaartjes! Het is zo bij elkaar een hele serie geworden. Ontzettend leuk.
    Zeker bijzonder twee nichtjes/kleindochters binnen een week. Wat een feest!
    Geel is trouwens wel een ontzettend vrolijke zonnige kleur voor geboortekaartjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een prachtige kaartjes allemaal Colien! Super hoe alles zo mooi bij elkaar past!Een fijne dag en groetjes Marijke.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Aw, what a sweet snuggly bear, Colien - that moon is perfect! This whole collection is just lovely! Thanks so much for playing at TSOT!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Een hele vrolijke serie geboortekaartjes heb je gemaakt, hetzelfde thema en toch allemaal verschillend, knap werk

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Sjonge jonge..... jij bent druk geweest met 2 baby's😉.
    Wat een rijkdom voor de families!!
    Mooie serie hoor.
    Ik lees nu dit bericht, zo te zien heb jij helemaal geen sportschool nodig joh😁

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Beautiful cards!!! Thank-you so much for participating in our {PIN}SPIRATIONAL challenge. Hope to see your beautiful creations in our next challenge!! Have a happy crafty day!!!
    Deanne at A Little Bit O’ Paper

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een leuke zonnige kaarten heb je gemaakt Colien . Wat bijzonder twee nichtjes/baby's in een week. Dank je wel voor je deelname aan de challenge bij De Egel met de geëmboste kaart, neel lief met die slapende beer op de maan.
    Lieve groetjes Miranda dt-De Egel

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wow, Colien, you've been busy creating! Love all your cards! What a special time for you with the new babies. :) Thanks for sharing with us at Try Stampin' on Tuesday.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wow wat een mooie en fleurige serie heb je voor de familie gemaakt. Maar voor deze bijzonderheid mag dat zeker ook. Hoe leuk is dat.
    Succes weer op de school. Die zal inmiddels wel begonnen zijn. Dank je wel voor het meedoen aan deze uitdaging van de Egel. Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien