dinsdag 4 augustus 2020

Groetjes.

Vandaag zomaar een kaartje wat ik maakte met de leuke vogel uit een pakketje wat ik ooit kocht bij de Hema. In het pakketje zitten ook teckels en hamsters. Het achtergrondpapiertje is van de Action en de bladeren + tekstje zijn van Marianne Design.
Inmiddels is Rolf weer aan het werk en zit onze gezamenlijke vakantie erop. De werkzaamheden mbt de badkamer zijn gisteren weer gestart hier thuis. Gisteren al veel stof weggewerkt, dat was nodig, ondanks dat ik zoveel mogelijk had afgeplakt. Het tegelwerk is klaar, vandaag voegen en morgen de kranen etc installeren. Bijna klaar! Ik ga vandaag wat rommelen in de tuin én aan de slag met de nieuwe spulletjes van Marianne Design. Ze zijn tijdens onze vakantie bezorgd en ze zijn zó leuk!!
Challenge;

6 opmerkingen:

  1. Wat een leukerd deze vogel! Hij past ook zo mooi bij het papier. Hoop dat jullie badkamer snel klaar is, ik weet nog goed dat wij hier maandenlang bouwvakkers over de vloer hadden.. ik werd er gek van! Lekker om zo lang zomervakantie te hebben, geniet er van!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke vogel! Heel grappig. Mooi in combinatie met het papier en de tropische bladeren. Succes met stof wegwerken en veel plezier met de nieuwe spulletjes! Groeten Marjolein

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk kaartje, de parkiet herken ik wel, wij hebben jaren parkietjes gehad, ze kwetterden door elk telefoongesprek . . .

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een grappige vogel! Nog nooit gezien bij de Hema. Maar soms tref je het met iets leuks dat eenmalig is.
    USVA is het werk (= dagbesteding) van Guus, een ontzettend leuk bedrijf annex fietsfabriek voor aangepaste fietsen. Ik dacht wel dat jullie of Rolf er langs zou fietsen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke kaart. Tof papier.
    Benieuwd wat voor nieuws je kocht. Ik kocht ook net enkele spullen bij de Egel.
    Veel klusplezier. X

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien