maandag 10 augustus 2020

Zomerlift #5.

Net als vorig jaar organiseert Marfien de zomerlift. Ik zag het pas 2 weken geleden, toen was nummer 3 al aan de beurt. Vorige week lukte het me niet om in te stappen, omdat we op vakantie waren én ik al iets had ingepland. Maar het is té leuk om niet mee te doen, vooral ook omdat het kaartje hieronder gelift mag worden:

En dat is dus mijn kaartje :) Ik won in maart 2016 Lift Challenge 102, waarbij het ging (en nu dus gaat) om het gebruik van een omgevouwen stukje papier. HIER zie je de originele challenge. Dit keer maakte ik er heel iets anders van met vrolijke papiertjes van de Action en de opkikkertjes van Marianne Design, ontworpen door Marleen. Ik ben benieuwd wie er nog meer meedoen, ik ga eens kijken. Fijne dag vandaag, maak je niet te druk als het kan....


5 opmerkingen:

  1. Wat een leuke kleuren! Heel tof. En toch wel een eer dat Marfien jou uit koos. X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Tof kaartje Colien, een hele vrolijke lift, zag dat afgelopen week al meer mensen geïnspireerd waren door dit model . . .

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja wat leuk hè dat Marfien dit doet. Heel grappig om je eigen kaartje te liften! Ik vind de oude nog steeds prachtig maar je nieuwe versie is ook een toppertje!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Je originele kaart was super! Maar ook je nieuwe is heel gaaf! Die kikkertjes zijn erg leuk! Bijzonder wat papier dot bij dit modelletje, he? Valt me elke keer weer op. Ik heb deze al regelmatig gemaakt.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Geweldig leuk liftkaartje Colien,,,wat heb je leuke frisse kleurtjes ervoor gebruikt ....KNAP gedaan!!!
    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien