zondag 23 augustus 2020

Stipmok en -tegeltje.

Tijdens onze vakantie in Overijssel had ik dit keer geen kaartenmaak-spulletjes meegenomen, maar een klein tasje met stipmaterialen. Het nieuwe boek 'Stippen en kleur' van Nienke ging ook mee. Uiteindelijk kwam het er de laatste dag pas van om te gaan stippen, daarvoor veel gewandeld, gefietst en 2 boeken uitgelezen.

Ik had nog kleurtjes verf over van het 'Dots of hope'-bordje, een projectje wat Nienke in april bedacht om positief te blijven in Corona-tijd. Daarvoor had ik wat kleurtjes zelf gemengd en de bewaarflesje had ik meegenomen op vakantie. Ik bedenk me nu dat ik het bordje ook nog niet heb laten zien. Misschien deze week, maar morgen eerst de laatste zomerlift bij Marfien.

Suus is weer helemaal opgeknapt, gisteren nog rustig aan gedaan, maar vandaag kunnen we wel weer een langere wandeling gaan maken. Vind ik ook fijn, zeker nu het afgekoeld is ;)


 

2 opmerkingen:

  1. Wat heb je dat weer super mooi gedaan! En wat een leuk patroontje! Oefening baart kunst zeggen ze maar bij mij lukt het niet zo mooi hoor! Groetjes Marijke.

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien