woensdag 12 augustus 2020

Hittegolf.

Afgelopen maandag gingen mijn zus en zwager op vakantie. Net als voor onze nichtjes maakte ik ook voor neefjes Mels en Quint een 'fijne-vakantie'-pakketje. Met een belleblaas-zwaard, 1 liter navulling een flesje sinas, een rolfluitje en wat snoepjes konden ze richting de Achterhoek.

Een aantal jaren geleden zei Rolf tegen de jongens dat ze in de vakantie elke dag een ijsje moesten eten. Ze gingen toen naar Nieuw Zeeland en dat was daar heel gewoon, maakte Rolf ze wijs. Het jaar daarna gingen ze naar Zweden en Mels vroeg of die regel daar ook geldt , haha. Maar natuurlijk, die regel geldt elke zomervakantie in elk land! ;) Vandaar de labels met een ijsje. Toevallig zag ik het berichtje van Brievenbusgeluk. Die printte ik en knoopte ze aan de presentjes. Klik maar eens op de foto om het te lezen.

ps Ik had dit berichtje voor vandaag inpland, maar kom er net achter dat het niet is geplubliceerd. Geen idee waarom niet, maar bij deze alsnog. Graag tot morgen, dan is het kerstkaartjes-donderdag....

2 opmerkingen:

  1. wat een leuk cadeautje voor de jongens, jammer dat mijn diepvries te klein is :-), bijna 22.00 uur en nog steeds 28 graden . . .

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nou die neefjes van jou komen de hittegolf wel door met die leuke pakketjes en al die ijsjes! Supergrappig, wat zullen ze een lol hebben gehad om dit gedicht!

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien