vrijdag 14 augustus 2020

Reza-Mae geboren.

 
Op 1 augustus werden (collega) Tamara en Bas trotse ouders van hun eerste kindje. Het is een prachtig meisje met een mooie naam. Natuurlijk ging er een kaartje richting de kersverse mama en papa. Toen ik een paar maanden geleden een foto van het babykamertje zag, ontdekte ik daar een olifant, op dat moment had ik al het idee om Eline's olifant op het kaartje te gebruiken.
Het is een vouwkaartje geworden, met daarop ook de 'wildflowers' (nieuwe Craftable) malletjes van Marianne Design. Dit soort bloemetjes stonden op het originele geboortekaartje en ook daar waren goud-accenten te zien.
Het slabbetje en labeldoekje bestelde ik bij Stof with Love, Anne-Co maakt ze op bestelling (je kiest dan het stofje uit) of je kunt bestellen in haar webshop. Omdat ik wist dat Tamara zwanger was van een meisje koos ik voor fris roze.
De kaart en cadeautjes zijn inmiddels aangekomen, dus nu kan ik ze laten zien. Ondertussen is er nog een babymeisje geboren, daarvoor ging ik ook aan de fröbel en laat ik snel zien wat het geworden is.


4 opmerkingen:

  1. Oooh wat een prachtig geboortekaartje heb je voor Reza-Mae gemaakt Colien!
    Wat een leuk slabbetje en labeldoekje is dat ook

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat is het kaartje toch leuk geworden! Past goed bij elkaar. Ik sla de foto op en deel hem dan ook nog een keer via mijn account. ;-) Bedankt!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh wauw wat een leuk modelletje. Heel gaaf met dat gedeelte dat gevouwen is.
    Hier ook een achternichtje geboren en ook een olifantje op de kaart. Die wil ik nog even liften...

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien