maandag 24 augustus 2020

Zomerlift #7.

 

Ook deze maandag organiseert Marfien de zomerlift. De laatste in de reeks van 2020 en helaas had ik niet zo goed opgelet en doe ik voor de 2e keer mee, terwijl het al nummer 7 is... Ach, volgend jaar beter! Het gaat deze keer om het liften van deze kaart van Dora:
Ik maakte de kaart met het Sweet Romance-papier (van Marianne design) voor Rosina en haar man Bart. Afgelopen donderdag waren ze 50 jaar getrouwd en ondanks alle maatregelen (en Bart die net daarvoor lelijk ten val kwam) hebben ze een fijne dag gehad. De kaart is nog onderweg, ik was te laat met posten, waarschijnlijk valt ie morgen bij het jubilerend bruidspaar in de bus. 

Vandaag begint het schooljaar 2020-2021, de zomervakantie is voorbij. Eerst starten we op met de collega's, vanaf morgen zijn er weer volle klassen leerlingen. Even wennen met alle aangepaste regeltjes, zo worden we verzocht mondkapjes te dragen als we van lokaal wisselen of als we door het lokaal lopen tijdens de les. Maar blij dat de lessen 'gewoon' weer kunnen en het komt vast goed!

7 opmerkingen:

  1. Mooi gemaakt voor Rosina.
    Ik zag jouw kussens op FB en ik vind ze GEWELDIG! love it!
    Succes met de start. Wij hebben nog 1 weekje vakantie en dan... Ik wacht nog op mails van de school hoe het juist gaat verlopen...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi papier gebruikt voor je kaartje voor Rosina. Ik zag je foto's over de verbouwing van je badkamer en je tuinkussens, jullie zijn hard bezig geweest met dat warme weer, nu lekker ervan genieten! Succes met alle nieuwe maatregels op school, groetjes Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een fleurig kaartje Colien, mooie lift.
    Leuk dat je meedeed. Komende week ga ik nog een zomerkaartje maken, dat kan nog net :-)
    Onze kleindochters beginnen dinsdag weer, en eentje woensdag op kamp, de weerberichten zijn niet gunstig . . .

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een veranderingen allemaal. het zal voor iedereen wennen zijn. Tim gaat eerst deze week 2 dgn i.p.v. een week op watersport kamp.
    Theorie lessen zijn nog steeds on line. Hopelijk worden de bewegingslessen (hij volgt de opleiding Sport en Beweging) weer of anders creatief opgepakt. Daar is alsnog niets over bekend...
    Je kaartje is tof!Mooie warme kleurtjes!
    Morgen start er weer een nieuwe op het Liftblog. Die vind jij vast heel leuk!
    Werkze maar weer!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Prachtige kaart Colien! Hele mooie lift! Groetjes Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooie lift!!
    Succes met werken, het is wennen aan de veranderingen, maar zoals je zelf al zegt ... lukt vast wel!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi! Wat een leuke kaart! Ze hebben vast veel post gekregen, in elk geval uit Blogland. Je stipwerk is ook weer heel leuk. Moet ik ook weer eens doen.
    EN die tuinset kussens en je badkamer! Ergens zag ik die FB of insta. Super!!

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien