zondag 31 december 2023

Met zonnebloempower het jaar uit.


Het laatste kaartje van 2023 en het is er eentje in vrolijke kleurtjes en met een positieve tekst. De papiertjes, tekst en plaatjes zijn van Bella Lulu. De buitenste laagjes zijn gesneden met mallen van Studio Light / Creative Craftlab. 

Ik ga zo appels schillen en de schijfjes in de kaneelsuiker zetten. Verder wraps maken, stofzuigen en de tafel gezellig aankleden. Rolf bakt vanaf 13.00 uur oliebollen en daarna zijn de appelbeignets aan de beurt. Het is dan heel de middag en begin van de avond inloop van familie en vrienden, altijd heel gezellig. Bij deze wil ik iedereen een fijne jaarwisseling wensen en een goed én creatief 2024! 
Tot morgen, dan ben ik er weer met een voorbeeldkaartje voor de eerste uitdaging van het nieuwe jaar op het Season blog. Graag tot dan! 

 

Challenges;

Sunday Stamps - SSC325 (I chose yellow, red, brown and green)

De Egel (op Facebook) - Kies een sketch van afgelopen jaar.



 

3 opmerkingen:

  1. Oh beautiful, Colien - such a fabulous take on our colors! Love that bold sunflower and the pretty feathers, and such a fun layout! Thanks so much for playing at Sunday Stamps!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beautiful...I love sunflowers!! Thanks for playing along with our "Winter Warmth" color challenge over at Sunday Stamps!! Your rocked our warm color combo!! -Deb Horst, DT #SSC325

    BeantwoordenVerwijderen
  3. What a bright and cheery card! Lots of fun details. Thanks so much for playing along with this weeks challenge at Sunday Stamps! I hope you had a wonderful holiday!

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien