vrijdag 8 januari 2021

Happy birthday.

 

Afgelopen maandag was mijn nicht Jolanda jarig en voor haar maakte ik dit kaartje. De plaatjes komen uit een boekje 'Sweet Flowers' van Studio Light, ik vind ze echt heel leuk. Samen met wat lekkere thee-tjes ging het kaartje richting de jarige.

Vandaag alweer de laatste werkdag van de eerste week dit jaar. Wel een volle werkdag én online lessen, maar goed, voorlopig gaat het goed. We hebben vorig schooljaar een goede generale repetitie gehad, denk ik ;) Al is het nog steeds niet leuk om bloemschiklessen via de digitale weg te geven. Maar volgende week mag ik weer 1 dag in de week naar school = werk, want voor klas 4 gaan dan de praktijkvakken weer starten, jippie!

Challenge;

Sunday Stamps - SSC247



12 opmerkingen:

  1. Mooi kaartje. Fijn dat je toch een keertje naar school mag. Daar zullen jij en je studenten veel baat bij hebben. Succes! X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Of de bloemen nou echt zijn of van papier, jij weet er wel raad mee.
    Mooi kaartje is het geworden.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi, de eenvoud van deze kaart.
    Leuk zoals je de veren met een mini tapeje hebt opgehangen.
    Helemaal leuk om wat lekker theetjes bij de kaart te geven.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Prachtig hoe je dit gemaakt hebt.
    Groetjes Jackelien

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik kan me voorstellen dat je geen praktijkdocente bent geworden om achter de computer les te moeten geven. Het is even niet anders maar ik hoop dat je snel weer echt voor de klas kunt staan. Je kunt in ieder geval al je creativiteit in je kaartjes kwijt. Deze is superleuk.. mooi die groenblauw kleuren bij deze bladeren en het glas.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Such pretty greenery images! Love your design. Thanks for joining us at Sunday Stamps, hope to see you again soon!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Je kaartje is prachtig!!!
    Groetjes,
    Ilse

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hij is mooi! Leuk met al de planten.
    En het is inderdaad afzien, hoor ik ook van Annebeth. Het echte contact met de leerlingen is zo'n groot en belangrijk deel wat het werk leuk maakt. Houd vol!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Gave kaart!!!
    Ik lees op de verschillende blogs dat het inderdaad soms heel lastig is om online les te moeten geven. Het lijkt me voor de leerlingen ook niet echt leuk om de hele dag les te krijgen via het beeldscherm. Contact met je klasgenoten, tijdens de les is eigenlijk ook gewoon vee leuker.
    Fijn dat je volgende week weer even naar school mag gaan om les te geven.

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Such a fun floral card! I love all hues of green against the background. A perfect birthday card! thanks for playing along with us at Sunday Stamps!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Beautiful, Colien! Love the look of this - reminds me so much of drying herbs and flowers with my grandmother - beautiful in our colors! Thanks so much for playing at Sunday Stamps!

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien