woensdag 6 januari 2021

Kalendertjes 2021.

Net als voorgaande jaren maakte ik ook eind vorig jaar (dat klinkt ver weg, ik bedoel vorige week, haha) weer kalendertjes. Ze zijn voor degenen die oliebollen en appelbeignets komen eten en deze keer kwamen afhalen.
Ik maakte er weer een heel stelletje, de kalendertjes koop ik namelijk per 10 stuks. Het zijn allemaal verschillende geworden. Wel met dezelfde basis, heel simpel een strook cardstock van 10 x 30 cm, paar keer rillen, een leuk designpapiertje erop, wat tapejes plakken, touwtje met label erom en klaar....
Omdat er toch minder mensen kwamen, heb ik nog 4 kalendertjes over. Die deel ik nog wel een keertje uit of zet ze bij collega's op school = werk op hun bureau ofzo. Al kan dat nog wel even duren, misschien kan het eerste blaadje van januari er dan al af??

Vandaag is het Driekoningen en mijn niet-werkdag.. Vanmiddag wel een ingelaste online-vergadering, dus toch stiekem even wat school = werk. Ik twijfel of ik de kerstboom opruim. Misschien breng ik alle andere spulletjes wel alvast naar boven, maar laat ik de boom nog tot het weekend staan. Vind het veel te gezellig....

Morgen ben ik er weer met kerstkaartjes. Je kunt namelijk nog steeds meedoen met onze kerstman-challenge bij 52 Weeks to Christmas. Graag tot morgen!



 

6 opmerkingen:

  1. Dus iedereen die bij jou langs komen voor oliebollen krijgen zo'n kalendertje? Wat zijn ze leuk joh!!
    Of verkoop je ze ook, voor "Alpes"?
    Goed idee om de overgebleven aan je collega's te geven, alhoewel ik na gisteren steeds meer ga denken dat we nóg langer in de lockdown blijven.
    Gelukkig hebben wij onze hobby en genoeg te "rommelen" in huis🥰

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi wat een leuke kalenderkaartjes.
    Erg leuk idee.
    Groetjes Jackelien

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke kaartjes. Ik heb ze een paar jaar gekocht, deze kalendertjes en telkens vergat ik het. Nu koop ik ze niet meer. Maar jouw kaartjes verleiden me misschien om het aan het eind van het jaar nog eens te proberen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik moet lachen om Monique. Ik had precies het zelfde. Dan vergat ik dat ik ze had gekocht en was het jaar half voorbij voor ik het wist. Toen nog wel een los blaadje op een kaart gedaan, maar ja als je er 10 hebt. Zo jammer. Jouw kalendertjes zijn erg leuk voor op een bureau.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Super tof! Jij weent iedereen wel te verwennen! Ik heb beslist om de kerstboom nog lekker te laten staan tot Maria Lichtmis. Het is zo triestig buiten en we zitten veel binnen, dus alle licht is Welkom. X

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien