zaterdag 16 januari 2021

Kaartendisplay.

 

De reden dat ik erachter kwam dat ik het kaartje voor Charyssa (in mijn berichtje van gisteren) vergeten was, kwam doordat ik de verjaardagen van mijn mentorleerlingen in mijn agenda ging zetten. Toen ik Sanne haar verjaardag op de 15e invulde, zag ik dat ik Charyssa vergeten was. Maar dat is goed gekomen met het slakkenkaartje....
Vandaag zie je het kaartje voor Sanne. Het werd er eentje met het kaartendisplay van Marianne Design, vol gehangen met bordjes, een envelopje met tekstjes en 2 bakken met plantjes. Helaas was ik weer niet op tijd, dit keer met het maken van de foto bij daglicht... Dus dan maar met kunstlicht, maar in werkelijkheid zijn de kleurtjes veel helderder. Ach, het gaat om het idee. De kaart lag nog geen 2 minuten in de bus bij de jarige of ik kreeg al een berichtje: Dankjewel voor de leuke kaart, juf!

Challenge;


10 opmerkingen:

  1. Superleuke kaart in mooie frisse kleuren!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo leuk dat je al je mentorleerlingen een verjaardagskaart stuurt, ik denk dat maar weinig docenten dat doen. En hij is weer leuk. Zo gezellig met al die spulletjes op het rekje.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een lief kaartje.
    Leuk met alle kleine details erop.
    Groetjes Jackelien

    BeantwoordenVerwijderen
  4. een heel vrolijk kaartje weer Colien..dat leuk kaartenrek weer volgehangen met leuke kattebelletjes...en leuk dat zo snel een berichtje terugkrijgt..
    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuke kaart voor Sanne en aan de reactie merk je wel hoe het gewaardeerd wordt. Je slakken-kaart voor de lift-challenge is ook heel leuk.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat heb je het kaartenrekje mooi versierd. Ik snap dat de kaarten gewaardeerd worden door jouw mentorleerlingen. Zo leuk iedere keer.
    Groetjes van Henriët

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Een mooi kaartje voor de jarige, en altijd leuk als het gewaardeerd wordt.

    groetjes Hermien

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ach wat is dat spontane van die leerlingen toch leuk! Het is ook een tof kaartje.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. This is so very sweet and perfect for this week's challenge! Thank you for playing along with us this week at the Color Throwdown challenge.

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien