zaterdag 9 januari 2021

Sterkte bloemetjes.

 

Mijn moeder vroeg of ik nog wat 'Sterkte'-kaartjes had voor wat zieken in haar omgeving. Helaas was die voorraad op, dus had ik afgelopen donderdag gepland om er een aantal te maken.  Samen met Daniëlle, die kwam gezellig een avondje fröbelen, ging ik aan de slag met de leuke nieuwe materialen van Marianne Design. 
Daan maakte achtergrondjes met inkt, ik koos voor houtnerf papier. De inkt gebruikte ik om de bloemetjes en steeltjes te kleuren. Ik stanste de onderdelen uit wit papier, daarna bewerkte ik ze met Distress inkt. De vaasjes zijn gestanst uit vellum, zo zie je heel lichtjes de stelen erdoorheen. 
Bij de volgende 2 kaartjes gebruikte ik verschillende kleurtjes cardstock om de malletjes te stansen. Daarna was het knippen geblazen, vooral bij de Ridderspoor ;) Sommige onderdelen in de mal laten zitten en ook bewerkt met inkt om diepte te creëren. 
Dit laatste kaartje maakte ik voor mijn collega. Zij is behoorlijk ziek geweest en nog steeds herstellende van Corona. Daar hoort toch zeker een kaartje bij!  

Het zijn mooie malletjes, ze passen echt in mijn straatje, dus je ziet ze vast nog vaker terugkomen. Voor vandaag staat het opruimen van de kerstboom op het programma. Gisteren alle lichtjes buiten al weggehaald, nu ook die in het trapgat en bij het slaap- en logeerkamerraam dan maar. Vind het eigenlijk maar niks, maar gelukkig schijnt de zon vandaag en merken we vanavond pas hoe donker het is zonder de lichtjes, haha.


Challenges;

Cas on Friday - #196 Feel better

Creative Sketchy Girls - Alles mag (3e inzending)

Girlz Creative Crafts - Alles mag

8 opmerkingen:

  1. Heel mooie kaarten, die zeker in goede aarde (of vaasjes) zullen vallen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit zijn malletjes op jouw lijf geschreven.
    Ze zijn héél erg leuk.
    Je maakte een mooie serie kaartjes.
    Succes met opruimen, wij gaan nu eerst even lekker met Lila lopen. Nabij ons huis is een grote waterplas waar je omheen kan lopen, ongeveer 3 kwartier, voor een labrador natuurlijk de hemel op aarde😉

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke kaartjes en deze bloemetjes zijn wel erg leuk! Mooi gemaakt, allemaal verschillend! Super! Veel succes met opruimen, heb het gelukkig al achter de rug. Groetjes Marijke.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat zijn ze leuk Colien! Die zijn jou zeker op het lijf geschreven.
    Bij mij liggen ze ook klaar om morgen mee aan de slag te gaan.
    Groetjes van Henriët

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een mooie serie. Ik vind ze stuk voor stuk zo leuk.
    Dankjewel voor het meedoen bij Girlz Creative Crafts.
    Groetjes Nicolette DT

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Het is een prachtige serie kaartjes.
    Is het gelukt met opruimen? Eerlijk is eerlijk... Dat is ook niet mijn favoriete klusje.

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Die mallen passen zeker in jouw straatje! Je bent een kei in het maken van echte boeketten, maar ook met bloemen van papier weet je iets moois te maken. Het is een superleuke sterkte-serie geworden. En leuk dat je meedoet bij CAS on Friday, dankjewel!

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien