maandag 4 januari 2021

Kriebelbeestjes op het 4 Season Challenge blog.

 

Vandaag starten we met een nieuwe uitdaging op het 4 Season Challeng blog. De eerste van dit jaar en deze maand willen we graag 'kriebelbeestjes' terug zien op je creatie. Die zijn er genoeg, maar misschien niet voor iedereen hetzelfde, het gaat er maar net om waar jij kriebels van krijgt en dan ook nog of dat fijne of juist niet fijne kriebels zijn, haha. Daarom hebben Nelly en ik een inspiratie-plaatje voor je:
Hier zijn genoeg kriebelbeestjes op te zien en kun je naar hartenlust jouw favoriet(en) uitkiezen. Hoe je ze verwerkt op je kaartje is aan jou: je kunt stempelen, stansjes  of plaatjes gebruiken, wat je zelf wilt.
Op mijn voorbeeldkaartje zie je ik een achtergrondje wat ik al een tijdje geleden heb gemaakt tijdens het Knutsels en Kadootjes weekend. Monique had hele gave stempels meegebracht die ik mocht gebruiken. Ik stempelde ze, nadat ik verschillende kleurtjes Distress inkt met wat er of middels stencils had aangebracht. Jammer dat het op de foto niet zo mooi wordt als in het echt, want de kleuren zijn eigenlijk veel levendiger. 
Ik heb nog meer achtergrondjes gestempeld en bij de kaart die Monique me stuurde voor mijn verjaardag zaten nog wat extra velletjes met de torretjes, mieren, lieveheersbeestjes, enz. Genoeg voor de reminder over 2 weken ;)

De vakantie zit er weer op, vandaag gaat het lesgeven weer beginnen. Dat is online, dus weer even wennen: geen leerlingen in  het lokaal, maar alleen op scherm. Ook de nieuwjaarswensen naar collega's gaan digitaal. Natuurlijk lukt dat allemaal prima, al kan ik er niet zo goed aan wennen, maar snap wel dat het nog even nodig is....  



12 opmerkingen:

  1. De kleuren van de kaart zijn in het echt inderdaad mooier! Ik vind hem hartstikke leuk en ben er erg blij mee. Jammer hè, afstandsonderwijs. Ik zie mijn leerlingen ook liever in het echt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Soms zijn kleuren ineens heel verlegen als ze op de gevoelige plaat worden gezet.
    Gelukkig mag ik nog gewoon naar mijn werk toe gaan, ondanks dat de winkel dicht is. We hebben nu tijd gehad om de inventarisatie (balans) goed voor te bereiden.
    Het lijkt me heel vreemd om een klas digitaal te woord te moeten staan.

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat een bijzonder kaartjes, mooi en leuk
    succes met de start van het lesgeven !
    grtjs,martina

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Nou nou, bij jou kriebelt het erop los, brrrr, eigenlijk hou ik er helemaal niet van, haha.
    Mooie kleuren, vooral op de 2de foto is het goed te zien.
    Ik ben met veel liefde gast disigner geweest, mijn 2de kaart, voor de reminder, komt eraan hoor

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ieuww.. ik ben echt niet dol op beestjes, al vind ik lieveheersbeestjes nog wel schattig. Wel hele leuke voorbeeldkaart, het achtergrondje is prachtig! Succes met de on-line lessen.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik herkende de kaart meteen, erg leuk geworden.. de achtergrondjes ziijn in het echt inderdaad mooier en feller van kleur. Leuke uitdaging hebben jullie bedacht. Groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Echt een kriebelig kaartje haha, gave achtergrondjes gemaakt 🤩

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een prachtig kaartje is het geworden. Ze zijn echt cute...hahaha. Niet in het echt.
    Ik denk dat ik maar mee ga doen. Beestjes genoeg 😁
    Liefs Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Heel gave challenge en je kaart is super. Ik weet dat je er mee bezig was, want ik was er ook mee bezig, niet wetende dat jullie een challenge zouden verzinnen met kriebelbeestjes.... laat ik hem u nog in mijn mapje hebben staan van nog niet gepubliceerde kaarten. Komt dat even mooi uit, Je ziet hem binnenkort wel op het challengeblog verschijnen!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. wat een geweldig leuke kaart is dit Colien....ja het wel niet mijn lievelingsdiertjes maar toch is het heel mooi samen met die prachtige achtergrond kleurtjes Je kan wel zien dat je geinspireerd ben door Monique ook de andere achtergrondjes zijn prachtig!!
    succes met je online lessen...
    lieve groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een leuke challenge, het begint meteen te kriebelen hihi. Mooie achtergronden had je al gemaakt en zo leuk met die insecten erop. Succes met de online lessen Colien.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien