maandag 22 maart 2021

Diagonale sketch.

Afgelopen week bestelde ik een nieuwe plaat voor mijn stansmachine bij Noor & Zo. Ik kon het niet laten om wat leuke knipvellen van Bella Lulu aan de bestelling toe te voegen. Onder andere deze et leuke maritieme plaatjes: Ahoy. De kleurtjes passen toevallig goed bij de papiertjes uit het blok van de Action dat nog op tafel lag, dus hop: plakken maar!

Ik wilde ook een kaartje maken voor de zoon van een collega. Hij wordt deze week 16 en kan voor het 2e jaar op rij geen feestje vieren vanwege de maatregelen. Heel sneu, dus deed zijn moeder een oproepje om veel kaartjes te sturen. Met de sketch die ik koos ging dat heel gemakkelijk, want ik hield toch 2 schuine papiertjes over ;)

Een nieuwe week en wederom een volle agenda. Komende woensdag niet echt vrij, want dan staan stagebezoeken gepland. Dat kost veel tijd, maar is zó leuk: leerlingen laten vaak een heel andere kant van zichzelf zien en als docent kom je op verrassende adressen. Maar eerst een dagje online lessen vandaag.

Challenge;

 

9 opmerkingen:

  1. Deze is weer gaaf, wat leuk is de walrus! Liefs Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze sketch vráágt gewoon om 2 kaartjes tegelijk te maken, anders hou je van die restjes over waar je nooit meer iets mee doet, maar die je ook niet weg wel gooien.
    Het zijn mooie kaartjes, beide.
    Anders en toch hetzelfde.
    Heb jij nou een plaat kapot van je nieuwe stans machine??

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Helemaal leuk !!! Toevallig ben ik daar gisteren ook mee bezig geweest !!!
    En iets heel anders gemaakt !
    groeten Ineke

    BeantwoordenVerwijderen
  4. 2 geweldig leuke kaartjes zijn dit Colien, met leuke knipvelplaatjes erop, ja voor de jeugd is het echt balen dat ze de verjaardag weer niet kunnen vieren...en als je het nieuws hoort komt er voorlopig nog geen einde aan de lockdown...
    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  5. leuk deze kaartjes Colien...
    liefs Annemarie en Merit

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Two pretty cards! I love papers you chose for the backdrop. Thanks so much for playing along with us at Freshly Made Sketches.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. SO cute!! The paper is so good with that die cut! And how wonderful that you made a 16th birthday card for your colleague's son. Thank you for playing along with us at Freshly Made Sketches.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. These are great cards! I love the colors and the papers you've chosen. Thanks for joining us at Freshly Made Sketches!

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien