woensdag 3 maart 2021

Bloemetjes.

 
Elke keer als ik de challenges bij CAS on Friday zie, denk ik: daar wil ik aan meedoen! Maar telkens komt het er niet van of zijn mijn kaartjes niet CAS genoeg. Daar twijfel ik nu weer een beetje aan, maar toch ga ik het onderste kaartje van deze blogpost inzenden :)

Deze keer is er een kleurenchallenge en op de laatste dag laat ik de kaartjes zien die ik maakte volgens dit moodboard. Ik had nog een hele stapel kaartjes liggen (ooit bij de Action gekocht) met daarop turquoise glimfolie prints. Die heb ik gecombineerd met lichter zeegroene/blauwe bladeren en oranje bloemen die ik laatst uitgestanst had met de mallen van Stampin'Up.


Op de foto's die ik maakte van de kaartjes terwijl ze rechtop staan, lijkt de print heel donkerblauw, bijna zwart. Maar zoals je kunt zien op de foto's waarbij de kaartjes liggen, is het echt turquoise. 

En dit kaartje doet dus mee aan de challenge. Mooie blaadjes-print en sumier wat bloemen en blaadjes opgeplakt. Tekstjes heb ik (nog) niet verwerkt op de kaart, misschien stempel of plak ik ze wel aan de binnenkant...

Gisteren was leuk om weer op school te zijn met de eerstejaars leerlingen. Wel multitasking met de ene helft van de klas in het lokaal en de andere helft online. Maar wat hebben ze genoten van en met elkaar! Ik had (geheel niet pedagogisch verantwoord, I know...) slagroomtaart meegenomen, het was tenslotte een feestje om elkaar weer te zien. En omdat volgende week de andere helft naar school komt, snap je wel dat ik dat ook voor die groep doe. Ik pak maar een heel klein stukje, hoor ;)

Challenge;

CAS on Friday - #199, color challenge

9 opmerkingen:

  1. Wauw! Wat een prachtige kleurencombinaties. En die bloemen, zo mooi!
    Groot gelijk om die studenten wat te verwennen! Fijn dat je weer mag doen wat je het liefste doet, echt les geven voor die kinderen. X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel mooie kaarten, ze doen tropisch aan.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtige kaarten Colien! En zeker meedoen! Zijn we heel blij mee, haha, vind de achtergrondjes geweldig! Bedankt voor het meedoen bij CAS on Friday Challenges! Liefs Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Goed dat je gewoon meedoet bij CAS on Friday! Je kaartje is hartstikke mooi. Het is eigenlijk gewoon altijd mooi als jij met bloemen aan de gang gaat ;-) Fijne dag xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik zit vaak met hetzelfde euvel, CAS kaarten zijn soms lastig, wij willen er teveel bij plakken.
    Ik vind deze erg geschikt voor de challenge, de kleuren zijn mooi.
    Mmmmmmmm, slagroom taart, heerlijk.
    Vervelend dat je volgende week de andere helft van de leerlingen mag ontvangen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Prachtige kleurrijke kaartjes zijn dit Colien, ze voldoen perfect aan het moodboard... met een prachtige bloementoef erop..
    Zal vast gezellig geweest zijn om je leerlingen weer op de school aan te treffen.. en nu volgende week nog een feestje...MET slagroomtaart...lieve juf ben je toch!!!
    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik vind ze zeker wel CAS. De achtergrondjes zijn prachtig met die foliedruk en de bloemen passen er heel mooi bij. Wat lekker om weer (gedeeltelijk) life met je klas te zijn. Dat verdiend inderdaad wel een feestelijk taartje!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Mooie kaartjes Colien, ik zou je kaartje gewoon insturen hoor. Wat leuk dat je er echt een feestje van gemaakt hebt op school. De jongste mag vanaf deze week ook een volle dag lessen volgen op school, en alle leerkrachten zeiden dat ze blij waren om de leerlingen weer te zien, het blijft toch een rare tijd.

    groetjes Hermien

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien