zaterdag 20 maart 2021

Happy Birthday.

 

Komende week is er weer een mannelijke collega jarig, dus was het weer tijd om een stoer kaartje te fröbelen. Papiertjes van de Action (hetzelfde blok als bij het kaartje van gisteren) en een grote tekst. Nu ik het kaartje op de foto zie, heb ik het idee dat ik een koffertje heb gemaakt ;)
Vanmiddag ga ik naar Breda, weer aan de knutsel bij en met Els. Het is precies een maand geleden dat zij bij mij was en we wilden toen al aan de slag met voorjaarskaartjes. Ik neem wat spulletjes mee, waaronder wat Paasstempeltjes. Maar ook de nieuwe malletjes van Marleen en het Spring-time papier van Marianne Design, die vielen afgelopen donderdag in de bus en zijn té leuk om lang te laten liggen. Je ziet het binnenkort....

Challenge;

Try Stampin' On Tuesday - TSOT497



7 opmerkingen:

  1. Hihihi.... ja inderdaad, nu je het schrijft. Als de plakdots andere hadden gezeten, was het nog echter. Maar leuk is hij wel!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. O ja, een koffertje, ik zie het ook leuk!! Heel gaaf kaartje, lekker stoer! Goed weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh, fun, Colien, love that checked paper! Perfect for a guy, too! Thanks so much for playing at TSOT!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Great sketch interpretation, Colien! The patterned papers and colors are perfect and I like that this could be a guy-card. Thank you for playing along with us at Try Stampin' on Tuesday #497.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Love your interpretation of our Try Stampin' on Tuesday sketch, Colien! You are right, it DOES look like a briefcase!! So fun! Thank you for sharing your creativity with us once again at TSOT!!! -Donna

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien