dinsdag 30 maart 2021

Tony jarig.

Vandaag is onze zwager Tony jarig. Helaas kan er voor de 2e keer geen feestje gevierd worden, dat vindt hij jammer en wij ook ;) We (zijn schoonfamilie) gaan hem vandaag dan maar eens verwennen met leuke cadeautjes en deze kaart. Van mijn zus Willy en nichtjes Indy en Rosey krijgt hij een platenspeler, dus snap je waarom ik dit kaartje in elkaar heb geknutseld. Van onze kant van de familie krijgt hij 2 lp's, maar ook wat tuinplanten die hij op zijn verlanglijstje had staan. Hopelijk heeft hij toch een leuke dag. En die wens ik jullie ook toe!

Challenge;

De Egel - #117 Vormkaart

7 opmerkingen:

  1. Gaaf gemaakt, Colien! Je zwager kan swingend zijn nieuwe levensjaar in.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hele leuke kaart en toepasselijk voor wat hij krijgt, ouderwets platen draaien of is misschien wel het nieuwe nu.
    Groetjes Marjan

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtige mannenkaart geworden! Hopelijk mogen we toch snel iets meer! Liefs Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuk kaartje! En volgens mij is het vandaag de perfecte dag om een plaatje te draaien, het zonnetje schijnt, koud biertje erbij... who needs a party?

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuke kaart Colien. Heel toepasselijk bij het cadeau. Leuk dat platenspelers weer terugkomen, mijn dochter kreeg er ook een voor haar verjaardag van haar vriend.
    Dank je wel voor je deelname aan de challenge bij De Egel.
    Lieve groetjes Miranda dt De Egel

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een mooie kaart voor je zwager. Ik hoop toch echt dat volgend jaar om deze tijd we weer terug zijn naar het oude normaal voor zover dat mogelijk is.
    Liefs Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Soms zijn verjaardagen een verplichting, zeker in grote families. Maar nu ga je het wel missen al die feestjes en contacten. Hopelijk draagt jou mooie en toepasselijke kaart wat bij aan een mooie verjaardag. Fijn dat je meedoet met de uitdaging van de Egel. Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien