donderdag 22 augustus 2024

52 Weeks to Christmas, #34-2024.

Week 34 van 2024 en ook op deze donderdag weer kerstkaartjes. Ik maakte die van mij gisteravond laat, want het introductieprogramma kostte veel energie en daarna had ik ook nog 2 oudergesprekken. Bovendien wilde ik 's avonds even bij mijn ouders langs, want mijn moeder had flinke buikgriep (gehad). Gelukkig gaat het nu beter met haar. 
Het werden 2 vrij snelle kaartjes. De eerste werd een shaker met grappig schudmateriaal (van vorig jaar bij de Action) en plaatjes van Bella Lulu. 
Daarna nog een kaartje gemaakt met een knipvel-plaatje van Marianne Design. Beide kaartjes bevatten papier wat ik eens heb gekregen. Het heeft een glimmertje en eerst vond ik het niet zo leuk, maar nu de kaartjes af zijn, vind ik het resultaat wel geslaagd. Zeker in combinatie met het strookje tekstpapier van Craft Sensations.

Doe je ook me aan onze uitdaging om jaarrond kerstkaartjes te maken? Link dan jouw creatie op
 het 52 Weeks to Christmas blog. Daar zie je vandaag kaartjes van Ingrid en Suzan. Maar ook de rest van de DT-dames heeft een inspirerend voorbeeld op hun eigen blog, dus kijk daar ook eens. 

Meespelen met de BINGO kan ook nog steeds, klik op het logo rechtsboven op het blog.

Vandaag dag 3 van het introductieprogramma en aansluitend een online gesprek met een mentorleerling die is geopereerd aan haar rug. Vanavond weer lekker sporten en daarna zal de energie wel op zijn :)


Challenges;

Girlz Creative Christmas Challenge - Shakercard

52 Christmas Card Throwdown - Theme Challenge snow people

Christmas Crafts All Year Round - August challenge
The Holly and Ivy Christmas Challenge - Anything Christmas goes

12 opmerkingen:

  1. Hey Colien,
    Het werden 2 erg mooie winterkaarten! Super leuk papier gebruikte je en schudkaarten zijn altijd fijn om te maken en te geven. Ik maakte mijn kaart ook pas gisteren erg laat. Had de hele dag in mijn ateljee gezeten en met zoveel bezig dat mijn kerstkaart pas om 23u klaar was... Maar we zijn er weer bij deze week!
    Liefs,
    Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie kaarten heb je gemaakt met het gekregen papier. Ik snap dat je het lastig papier vindt. Ik zou er denk ik ook wat moeite mee hebben. Maar als er er mee aan de slag gaat lukt het meestal wel er iets moois mee te maken.
    Succes met de introductieweek. Deze week hier nog echt vakantie, volgende week voorbereiden en dan starten wij 2 september weer fris en fruitig.
    Groetjes van Henriët

    BeantwoordenVerwijderen
  3. 2 prachtige kaarten in warme kleuren, heel geslaagd zo alles bij elkaar. Sterkte met de werkzaamheden een hele uitdaging weer! Groetjes Femmy

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hey Colien,
    Wat een mooie kaarten maakte je. Simpel zeg je bij een shakerkaart, die vind ik juist zo bijzonder. Mooi gedaan hoor. Succes met de introductieweek.
    fijne dag.

    Lieve groetjes,
    Emily

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuk die shaker cards !!!!!!
    groeten Ineke

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Allebei weer leuk, deze kaartjes. De shaker is gaaf. Ik wilde bijna schrijven: er is ergens een challenge 😂
    Succes vandaag weer. Altijd intensief zo'n introductieweek...

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Weer twee prachtige kerstkaarten heb je gemaakt in vrolijke kleuren.
    En succes gewenst in het nieuwe schooljaar.
    Groetjes van Marian

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Schitterende winterse schudkaartjes Colien , ik maakte ook eentje !!
    Groetjes van Epie

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Zijn weer prachtige kaartjes Colien!
    Groetjes Suzan

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Twee mooie kerstkaarten Colien en zo'n glimmertje is met kerst juist extra feestelijk vind ik. Ook leuk dat schudgedeelte op de eerste kaart.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Mooie kerstkaarten weer, Colien! Echte traditionele kerstkleuren. En dat schudmateriaal is leuk, ik wist niet dat ze dat bij de Action hadden...
    Groetjes
    Jantine

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Sweet card!!! Thanks so much for participating in our CHRISTMAS CRAFTS ALL YEAR 'ROUND challenge!!! I appreciate that you play along and I enjoy visiting your blog!! Have a happy crafty day!! Deanne at A Little Bit O’ Paper

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien