dinsdag 6 augustus 2024

L.A. 65 jaar.

Twee weken geleden vierde onze schoonzus haar 65e verjaardag. Reden om de leuke retro-mallen van Carlijn Design te gebruiken, ze zijn zó leuk! Ik koos voor een cassettebandje, een elpee en een typemachine (of is het misschien zelfs een oude fax) voor haar kaart. Natuurlijk mocht de leeftijd niet ontbreken. Die stanste ik met cijfers van Marianne Design.
Het tekstje printte ik zelf, passend bij de RETRO-mal. Ella (of L.A., zoals ik het altijd schrijf) was erg blij met de kaart, ze vond em heel speciaal en helemaal bij haar passen.
Bij de kaart een 'snoeppakket' met wijn, (pesto & Italiaanse kruiden)kaas en worst met bijbehorende mosterd, nootjes én bonbons op een mooie houten plank. Zelfs de kleuren van het raffia passen bij de kaart, puur toeval, maar toch...

Gisteren waren we vlot thuis en hadden snel alles opgeruimd. Rolf ging 's middags fietsen en ik maakte 2 kaartjes aan de tuintafel, haalde veel onkruid tussen de stenen van het paadje in de achtertuin (wat gaat dat hard in anderhalve week tijd) en plukte een schaal vol rijpe bramen. Gisteravond ging ik lekker sporten, net als anders op maandagavond. En zo meteen moet ik naar de tandarts, afspraak al een half jaar geleden gemaakt, toen niet wetende dat Rolf nu vakantie heeft. Maar hij heeft van iemand uit de straat een heel oude (jaren 70) racefiets gekregen die hij gaat opknappen, dus hij vermaakt zich toch wel.


6 opmerkingen:

  1. Wat is dit leuk!!
    De kleuren passen zo goed bij de Retro spullen die je op de kaart hebt verwerkt.
    En de tekst is weer super bedacht.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Superleuke kaart! Tsja, iemand van die leeftijd kent al die artikelen wel, haha, zo goed bedacht. De kleuren passen er ook heel goed bij.
    Succes bij de tandarts, geniet van de vakantiemodus verder.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super leuke kaart met al die oude spulletjes!
    Succes bij de tandarts en nog een fijne vakantie!
    Groetjes Trudy

    BeantwoordenVerwijderen
  4. heel gaaf kaartje voor L.A.
    Hahaha, zo grappig dat je het zo schrijft. Net als ik voor Hen3, onze buurman.
    Echt een leuke retro kaart!

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien