vrijdag 9 augustus 2024

Labels.

Een tijdje geleden zette ik wat kleding op Vinted. Allemaal items die al lang in een box lagen, omdat ze niet meer passen of ik ze niet meer leuk vind. Ik bood ze aan voor kleine prijsjes, maar als ze dan verkocht zijn, vind ik het toch leuk om er een bedankje bij te doen in vorm van een labeltje.
Omdat je niet weet naar welk land het gaat, leek het me handig om Engelse tekstjes te gebruiken. Deze stempeltjes zijn van MFT en de vogels zijn stickers van de Hema.
De verkoop ging goed, want de eerste 4 labels waren snel op. Daarom nog 2 snelle varianten met gnomes uit een knipvel van Bella Lulu.

Gisteren zijn Rolf en ik eind van de middag naar het Openluchtmuseum gegaan. We haalden Jetty en Mike op en het was erg leuk. Jetty brak vorige week haar voet bij een misstap tijdens een wandeling op de Veluwe, dus ging ze mee in de rolstoel. En dat was op de meeste plaatsen in het park goed te doen. Tijdens de zomeravonden zijn er allerlei activiteiten op de pleintjes, heel gezellig.



 

3 opmerkingen:

  1. Leuk idee die labels !!!!!
    Het Openluchtmuseum, gaaf !
    groeten Ineke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat zal dan een extra verrassing zijn als ze hun bestelde kleding krijgen, met zo'n leuke label!
    Leuk idee ook. En gezellig naar het Openlucht Museum! Jammer van de rolstoel, maar gelukkig heeft Jetty het naar haar zin, zo te zien.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat is toch TE leuk om zo'n label bij je bestemming te vinden.
    Wat lief van je om dat te doen, dat maakt de wereld nòg een beetje mooier.
    Ze zijn heel leuk, de vorm van de vogel zo geknipt.

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien