woensdag 14 augustus 2024

Gitaren.

Er staan weer wat jarigen op de kalender deze week en voor de 'jobjes' van deze week haalde ik Marleen's gitaar weer eens tevoorschijn. Dit eerste kaartje is voor Frank de gitarist bij Rolf in de band en hieronder voor Senna (maar dat zagen jullie al, haha). Zij is een mentorleerling en werd gisteren 13 jaar. Ze speelt al een aantal jaren gitaar en het gaat haar goed af, erg leuk.
Senna is op dezelfde dag geboren als Seth, ook een mentorleerling. Hij brengt veel vrije tijd door bij de scouting en daarom plakte ik zijn naam op het 'kampeerkaartje' dat ik maakte voor de lopende challenge op het 4 Season blog.


En dan zit de zomervakantie er weer op, ik ga straks een paar uurtjes naar school = werk. Lokaal inrichten (meestal zijn de vloeren geschrobd en/of geboend en staan de tafels en stoelen niet op de juiste plaats), kopieerwerk bij de concierge neerleggen, bijkletsen met de collega's die er ook al zijn, zin in.

Challenges;

Kaartjes Inspiratie Challenge - Muziek

Try a Sktech on Tuesday - TSOT62


 

8 opmerkingen:

  1. Wat leuk dat je dat doet voor je mentorleerlingen, ze boffen maar met een kaartenmaakster als mentor. Het zijn stuk voor stuk prachtige en heel persoonlijke kaarten.
    De kaart voor Seth vind ik echt helemaal top!

    groetjes van Ank

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie opvallende kleuren heb je gebruikt voor deze kaartjes.
    Leuk hoor.
    Goed idee om voor Seth dat kampeer kaartje te gebruiken!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hele coole kaarten Colien!!!
    Groetjes, Sigrid

    BeantwoordenVerwijderen
  4. The perfect masculine card for a guitarist! Thanks for sharing with us at TSOT!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Marvelous guitar die, Colien! I love the colors you've used. Thank you so much for sharing your cards at TSOT and playing along with the sketch.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Oh Colien these cards are fabulous for the sketch! That guitar die is wow! Thanks so much for sharing with us at TSOT!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Like both of your sketch interpretation for TSOT... the striped and polka-dot patterned papers make the guitar rock for party time. Thanks for sharing your fun birthday card with us at TSOT.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Great cards, Colien! The bright colors for the guitar designs are such fun. Thank you for sharing at TSOT #652.

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien