dinsdag 13 augustus 2024

Cactussen.

Bij Dutch Card Lovers willen ze deze keer cactussen zien. Ik had nog een knipvel van Bella Lulu met leuke gnomes met cactussen en knipte ze uit en gebruikte ze ook meteen allemaal. Met de Craftable mal van Marianne Design stanste ik 3 XL labels uit en beplakte ze met papier uit Dutch Doobadoo crafty paper set. Daarbij zitten ook cactus-die-duts, maar die mogen een later moment shinen, heb ik ze beloofd ;)



De foto's zijn vanmorgen vroeg gemaakt en in het ochtendlicht zijn ze een beetje flets uitgevallen. Ik zal es kijken of ik nieuwe kan maken. Ik was vanmorgen al vroeg op pad met Suus en Briep. Rolf was voor 7.00 uur al richting werk en net daarna liep ik met de honden in de polder. Lekker rustig en nog goed te doen qua temperatuur. De grote wandeling voor vandaag hebben we al gehad. Beter voor de pootjes, want 's middags is het echt te warm voor ze....

Challenge;

Dutch Card Lovers - #389 Cactus(sen).


13 opmerkingen:

  1. Ze zijn erg leuk en vrolijk!

    groetjes van Ank

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Of, wat zijn ze leuk.
    Bella Lulu heeft toch wel hele leuke knipvellen vind ik.
    Nou, wat is het werk hรจ zeker voor de hondjes...... Floortje kan haar draai niet vinden, het liefst wil ze in de caravan liggen, maar daar is het zo warm dat mag ze niet van mij.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Drie hele leuke labels!!!
    Groetjes, Sigrid

    BeantwoordenVerwijderen
  4. drie vrolijke labels (al prikken ze een beetje)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuke en fleurige labels heb je gemaakt.
    groetjes Marjan.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Heel gave tags zijn het! En lekker om vroeg te zijn, dan heb je wat aan je dag en beter actief zijn in de ochtend met dat warme weer!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hey Colien,
    Wat een leuke labelkaarten heb je gemaakt. Gezellig met de gnomes en cactussen. Echt tof hoor.
    Fijne dag.

    Lieve groetjes,
    Emily

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Creatieve uitwerking van de cactus-uitdaging Colien, ze zijn schattig deze drie labels! Bedankt voor je deelname aan DCL, groetjes Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuk!! Ze zijn zo vrolijk met de leuke gnomes en hun cactusjes, lekkere kleurtjes ook! Fijn dat je meedoet met DCL, Colien!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Heel leuk gedaan! Je wordt meteen vrolijk van deze tags, met cactussen ๐ŸŒต๐ŸŒต๐ŸŒต leuk dat je met ons meedoet bij DCL ๐ŸŒบ☕️

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Heel leuk gedaan met de gnomes en de cactussen. Leuke tagjes. :)) Bedankt voor je deelname bij de DCL.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een snoesjes deze cactus-gnoom-label-kaartjes! Dankjewel voor je bijdrage aan de DCL challenge! Voor de honden is het inderdaad afzien met dat warme weer, gelukkig is onze Nutella dol op zwemmen dus die laat ik dan meestal even lekker plonzen.

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien