maandag 5 augustus 2024

Kamperen op het 4 Season blog.

Inmiddels is het augustus en deze eerste maandag van de maand gaat de nieuwe challenge van start op het 4 Season blog. Het thema is: kamperen. Volgens het woordenboek is dat een vorm van  openluchtrecreatie, waarbij men in een tent, caravan, camper, tenthuisje of ander relatief eenvoudige recreatiewoning op een buitenverblijf verblijft. Dat zien we graag terug op jouw creatie. Hoe je het vormgeeft, welke kleuren of materialen je gebruikt, mag je zelf weten.
Ik maakte 2 kaartjes met een pakketje van Marianne Design ontworpen door Marleen.  Bij het eerste kaartje gebruikte ik ook een stempelset van de Action.
Meedoen kan t/m vrijdag 30 augustus.en mag zo vaak je wilt. Op het blog zie je inspirerende voorbeelden van onze gastdesigners en natuurlijk ook van Nelly en Daan.
Wij gaan zo de auto inladen en richting huis. We hebben 10 mooie dagen gehad in Overijssel en deze week heeft Rolf nog vrij, dus gaan we ook nog wel leuke uitstapjes maken. 
Fijne nieuwe (werk)week, allemaal!



2 opmerkingen:

  1. Leuk bedacht!
    En leuke voorbeelden, ze doen mij een beetje denken aan padvinders.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke kaarten zijn het! En een gave challenge! Ik hoop nog mee te doen, maar ik heb weinig tijd na mijn vakantie. Jullie hebben het goed gehad. Nu nog een paar dagen samen vrij, Ook lekker!

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien