donderdag 31 maart 2011

Lente-kaart.

Het is al heel wat dagen zonnig lenteweer geweest en daar wordt je blij van! Bij Duo Challenge heb ik het patroon van deze lentekaart aangevraagd. Het was geen makkelijk patroon om met de hand uit te knippen....Ik ben op sommige (gras) punten een beetje scheef gegaan ;p
Naast het lente-groene cardstock heb ik scrappapier van van Basic Grey, Two Scoops, gebruikt. Aan de binnenkant heb ik 3D vlinders van de Action geplakt. Het kaartje staat inmiddels op m'n bureau in het lokaal waar ik het meeste les geef. De leerlingen vinden em prachtig, gelukkig maar:)

grtz.Colien

Challenge:


woensdag 30 maart 2011

Kleurenkaartenteam: Wit.

Vandaag is weer een mooie dag voor het kleurenkaartenteam van Martina. Deze keer mocht Sjoukje de kleur kiezen en het is WIT geworden. Niet echt makkelijk, maar als je er even voor gaat zitten, lukt het wel :) Ik heb dit kaartje gemaakt volgens de sketch van Card Patterns

Ik heb er geen afdrukje bij gekozen, maar een sticker (Stickeroos) van Penny Black. Had ze al een tijdje liggen, maar was er nog niet van gekomen om ze te gebruiken. Vandaar dat het kaartje mee kan doen met de Penny Black Saturday Challenge, want daar is het thema: recycling. De strook onder de lintjes en de halve cirkel rechts heb ik beiden bewerkt met een embossingfolder in de Cuttlebug. De 2 bovenste bloemetjes heb ik gestanst met malletjes van Joy, de onderste bloem is gekocht.
Er zijn nog veel meer witte creaties te bewonderen. Dit zijn de 34 bloggers die vandaag meedoen met het kleurenkaartenteam:
Martina
- Ageeth
- Sjoukje
- Joanne
- Sandra
- Marijke
- Manuela
- Yvonne 
Anneke
- Lia
- Diana
Chantal
- Kimmie
- Pia
- Bep
- Hilde
- Monique
- Mariken
- Christa
- Arina 
- Christine
- Rosina
- Karen
- Marian
- Aleida
- Evi
- Liv

- Saskia
- Sanne
- Brigitte 
- Jaimie 
- Margo
- Sonja

Van Bep kreeg ik The Versatile Blogger Award. Dankjewel, erg leuk en ik waardeer het enorm! Ik wil de Award doorgeven aan alle deelnemers van het kleurenkaartenteam van deze week. Jullie hebben allemaal een topprestatie geleverd, door de uitdaging aan te gaan om een kaartje in het wit te freubelen. Bij deze Award hoort ook dat ik dingen over mezelf ga vertellen, maar dat doe ik deze keer niet. Ik verwijs jullie naar mijn eerdere berichtje bij deze Award én de Stylish Blogger Award, waarin ik al genoeg over mezelf verklapt heb :)
(Klik maar op de linkjes)

Veel plezier bij het bloghoppen bij de andere leden van het kleurenkaartenteam en tot morgen!

grtz.Colien

Challenges:
Card Patterns - Sketch
Penny Black Saturday Challenge - recycling (used 'old' Stickeroos + old embossed papers)

dinsdag 29 maart 2011

Harry Potter.

Daar ben ik weer met één van m'n favoriete digi's van Pixie Dust Studio. Ik vind deze Harry Potter enorm geweldig :) Bij deze jongenskaart past hij helemaal! De sketch komt van Dutch Card Lovers en het papier is van Kaiserkraft. Het afdrukje heb ik ingekleurd met Derwent coloursoft potloden. De sterretjes zijn gemaakt met een pons van Pipoos. Een simpel kaartje, maar ik ben er erg tevreden mee!
Morgen is het weer tijd voor een kaartje voor het kleurenkaartenteam van Martina. Deze week is WIT de keuze van Sjoukje. Kom morgen maar eens kijken wat ik ervan gemaakt heb!


grtz.Colien


Challenges;
Dutch Card Lovers - Challenge #86: Sketch
Pixie Dust Studio Challenge - Challenge #67: Let's go to the movies

maandag 28 maart 2011

Paars/lila.

Afgelopen vrijdag hebben Sanne en ik samen gezellig zitten scrappen. We hebben beide een kaartje gemaakt naar aanleiding van de sketch van Friday Sketchers. Onze kaarten zijn heel verschillend uitgevallen, dat was wel weer leuk om te zien. Deze kaart heb ik gemaakt voor Tessa. Ik vernam dat ze paars een leuke kleur vindt en ik wil binnenkort een verjaardagskaartje bij haar in de bus doen. Het afdrukje is van Lili of the Valley (dankjewel Mariken) en heet 'Dandelion Clock' oftewel een paardenbloem die wordt leeggeblazen. Past misschien niet helemaal bij dit jaargetijde, maar wel bij het Capsule collection-papier van Papermania :)
De vertikale strook heb ik met een randpons bewerkt. De lintjes, parelspelden en bloemen zorgen ervoor dat dit kaartje ook mee kan doen bij de challenge van ' A Spoon full of Sugar '.

grtz. Colien

Challenges:
Friday Sketchers - Sketch
Lili of the Valley - punch it
A Spoon full of Sugar - Ribbon, pearls/rhinestones and flowers

zondag 27 maart 2011

C&A....

'...is toch voordeliger', hoor ik je denken ;p Maar deze kaart is niet gemaakt voor de bekende kledingwinkels, maar voor Christa & Aart. Zij gaven gisteren een feestje en daar wilde ik een toepasselijk kaartje voor maken. Het kaartje is gefreubeld volgens de sketch van Challenges for you en ook deze keer heb ik de naaimachine gebruikt. Ik heb er het Prima Marketing papier uit de Madeline Collection voor gekozen.
De letters zijn gesneden met de Slice en daarna bewerkt met Diamond Glaze. De bruine bloem heb ik gekocht, de 2 daarboven gemaakt met mallen van Joy. Een brad erdoor en de kaart kon mee naar het feest.
Eens kijken of ik vandaag ga freubelen. D'r staan nog wel wat ideetjes op de planning. Voor morgen staat er al een paarse kaart in concept, dus graag tot morgen!

grtz.Colien

Challenge:

zaterdag 26 maart 2011

Sprite Stories.

Gisteravond kwam Sanne gezellig een avondje freubelen. We hebben allebei een kaartje gemaakt naar aanleiding van de sketch van Tiets. Daarbij hebben we de leuke fairy-digi van Elisabeth Dulemba gebruikt die ook op de clubsite van Tiets te vinden is. Ik heb het kaartje gemaakt met papier wat ik afgelopen zaterdag op de Knotsgekke kaarten en scrapdagen heb gekocht. Geen idee welk merk het is, het is een pakketje zonder merknaam...

De digi heb ik ingekleurd met Derwents (onder m'n nieuwe daglicht-lamp ;p ) en de vleugeltjes bewerkt met glitterlijm. De bloemetjes en takjes zijn geponst en de groene delen gekocht. Deze keer geen tekstje of andere versieringen, dat vond ik niet zo nodig.
Na deze uitdaging zijn we gestart met nog een kaart. Die heb ik gemaakt in paars/lila en zie je binnenkort, dus kom gerust snel weer eens langs!

grtz.Colien

Wedstrijden:
Kaarten maken met Tiets - Digi Wedstrijd
Kaarten maken met Tiets - Uitdaging Maart: sketch

vrijdag 25 maart 2011

Spring is in the air!

Afgelopen woensdagavond heb ik met Esther en Mariken bij Sanne gezellig zitten freubelen. We hebben alle 4 een kaartje gemaakt aan de hand van de sketch op het blog 'Alles met en over kleuren met Derwents'. Het zijn 4 heel verschillende kaartjes geworden, erg leuk!
Ik heb voor mijn kaartje papier gebruikt uit de 'Nook and pantry' paperpad van Basic Grey. Het afdrukje is van Penny Black heb ik uiteraard ingekleurd met Derwents. Het is uitgesneden met ovale nestabilities, dankjewel Mariken! Het tekstje komt van een stempeltje van Action en past wel bij het voorjaarspapier....
Vanavond gaan Sanne en ik weer lekker samen aan de knutsel, dus wie weet wat er dan weer voor creaties ontstaan.

grtz. Colien

Challenges:
Alles met en over kleuren met Derwents - sketch
Penny Black Saturday Challenge - Spring is Sprung
Wags 'n Wiskers - Spring

donderdag 24 maart 2011

Vrolijke kleuren!

Soms maak ik kaarten die niet echt bij me passen, zoals deze. Ik had nog een paperpad van Basic Grey liggen, Lime Rikey, wat ik nooit gebruik. Het is een blokje met erg felle kleuren, dus een uitdaging om daar iets mee te doen. Met de simpele sketch van Dutch Card Lovers, het afdrukje van CC Design en een tekstrondje van Aud Design is het een vrolijk kaartje geworden. Om eerlijk te zijn ben ik best tevreden met het resultaat. Het is tenslotte mooi weer, dus het kaartje mag ook best wat zonnig zijn :)
Gisteravond hebben Esther, Mariken en ik bij Sanne zitten freubelen en ook daar is een kaart in vrolijke kleuren ontstaan. Die zal ik morgen laten zien.

grtz.Colien

Challenges:
Dutch Card Lovers - sketch
Anyone for Anya? - Birthday card!

woensdag 23 maart 2011

Kleurenkaartenteam: Rood.


Marco Borsato zong het al: "Vandaag is rood!". En dat is te zien bij maar liefst 33 (een record!!) creatieve bloggers die meedoen met het kleurenkaartenteam van Martina, een heel leuk initiatief! Deze keer mocht ik de kleur kiezen en aangezien er al heel wat kleuren geweest waren, vond ik rood de meest aantrekkelijke overgebleven kleur. Ik heb er deze kaart bij gemaakt naar aanleiding van de sketch bij CPS. Ook deze keer weer gekozen voor zo'n geweldig afdrukje van Pixie Dust Studio: The Cape. Heel toepasselijk bij de kleur van deze week, dacht ik zo :)  Ik heb haar ingekleurd met Derwents en opgehoogd met 3D foam. Het papier is van Kippers hobby en ik heb het zaterdag gekocht op de Knotsgekke kaartendagen. Bij Inky Impressions en op het blog van Cupcake Craft Challenges willen ze graag een kaart in één kleurstelling zien, dus dat komt goed uit :) Voor de challenge bij Bunny Zoe's Crafts heb ik er een verjaardagskaartje met parels van gemaakt.

Wil je nog meer leuke rode kaarten zien, kijk dan ook even bij:
- Martina
- Sjoukje
- SandraW
- Manuela
- Monique
- Mariken
- Ageeth
- Bep :
- Gea 
- Sanne
Chantal
- Lia
- Peggy
- Diana
- Pia
- Christa
- Christine
- Rosina
- Margo

- Yvonne 
- Karen
- Petra
- Nel
- Hilde
- Evi
Anneke
- Aleida
- Liv
- Marian
Brigitte
- Saskia

Veel hopplezier en tot snel weer!
grtz.Colien

Challenges:
CPS - Sketch
Bunny Zoe's Crafts - Happy Birthday with lots of pearls
Inky Impressions - monochromatic challenge
Cupcake Craft Challenges - Monochromatic

dinsdag 22 maart 2011

Birthday Tilda!

Bij Just Magnolia is de challenge deze keer het gebruiken van je favoriete kleuren. Dat wisselt bij mij nog wel eens, maar momenteel vind ik bruin met turquoise helemaal te gek. Dus vandaar deze kaart met Birthday Tilda (ingekleurd met Derwents) en het Kaiserkraft papier in 'my favorite colour combo'. Linksboven vlaggetjes gemaakt met de mallen van Crealies die ik afgelopen zaterdag heb gekocht. In de knopen heb ik turquoise waxtouwtjes geknoopt. Het tekstje is van Lili of the Valley. Met dit kaartje wordt binnenkort een jarige verrast.
Morgen is het weer kleurenkaartenteamdag, mooi woord voor scrabble :p 
Ik hoop dat je weer langskomt op mijn blog en ook even rondhopt naar de andere teamleden.

grtz.Colien

Challenges:
Just Magnolia - Favorite Colour Combo
Simon Says Stamps - Happy Birthday
Totally Gorjuss - button it

maandag 21 maart 2011

Going green.

Wederom een heerlijke lentedag en in de tuin begint van alles uit te schieten. Overal zie je groene puntjes opkomen of aan takken verschijnen. Mooi moment voor een frisgroene kaart.
Jammer dat het niet zo helder overkomt op de foto.... Ik heb de kaart gemaakt aan de hand van de sketch bij Friday Sketchers. Het afdrukje is van Pixie Dust Studios en heet Jingles the Jester. Ik heb het ingekleurd met Derwents. Het designpapier is van Basic Grey en komt uit de Oliver paperpad. De sterretjes heb ik geponst en opgehoogd met 3D foam, evenals het tekstje van Aud Design. Later deze week nog meer kaarten met Pixie Dust afdrukjes, maar morgen eentje in mijn favo-kleuren van dit moment.....

grtz.Colien

Challenges:
Pixie Dust Studios - Go green

zondag 20 maart 2011

Het is jouw verjaardag.

Wat was het een heerlijke lentedag vandaag, we hebben enorm genoten! Na wat 'verplichte klusjes' gezellig met Esther en haar gezin naar het bos geweest. Zometeen nog wel proefwerken nakijken, maar eerst mijn kaartje voor (nog een) Esther. Zij is vandaag jarig en organiseerde een verjaardagscandy op haar blog. Ze wilde graag veel leuke kaartjes ontvangen en dit is mijn bijdrage. Ik heb deze pocketkaart gemaakt naar aanleiding van de 75e SOL op de clubsite van Tiets. Naast het oranje cardstock heb ik er designpapier van Papermania (Hampstead, A warm welcome) voor gebruikt. Onder het papier piept af en toe een randje kant. Het Magnoliaatje heb ik ingekleurd met Derwents.
Op het label heb ik een tekstje van Marianne Design gestempeld en een lintje door een eyelet geknoopt. Bij deze feliciteer ik Esther en hoop dat ze veel inspirerende kaartjes heeft mogen ontvangen voor haar verjaardag.

grtz.Colien

Challenge:
Simon Says Stamps - Happy Birthday

zaterdag 19 maart 2011

Thinking of you.

Na een drukke dag toch nog snel een kaartje plaatsen, ik kan het niet laten ;) Vandaag met Mariken, Brigitte en Sanne naar de Knotsgekke Kaarten én Scrapdagen geweest in Den Bosch. Erg gezellig en weer leuke dingen gekocht, waaronder een daglicht-lamp, dus vanaf nu kan ik ook 's avonds m'n afdrukjes inkleuren met de juiste kleuren. Daarna heerlijk met de hele familie bij mijn ouders gegeten en nu net thuis van de kidsbingo, die we maandelijks organiseren.
Dit kaartje is wel toepasselijk voor vandaag, want ik heb het vanmorgen gemaakt volgens de sketch van Creamiep (Sonja) en dankzij candy had ik een vrijkaartje voor de beurs. Nogmaals bedankt, Sonja, erg leuk! De vrolijke lentekleuren horen bij de challenge van Anyone for Anya. Het was even zoeken, maar in 2 paperpads van Basic Grey (Nook & Pantry en Lime Rickey) heb ik deze designpapiertjes gevonden. Het afdrukje heb ik ingekleurd met Derwents evenals het tekstje, dankjewel Debby.
Een vrolijk kaartje, waarmee ik iemand hoop op te kunnen fleuren!

grtz.Colien

Challenges;
Creamiep - sketch
Anyone for Anya? - Colour challenge

vrijdag 18 maart 2011

Green & flowers for mum.

Gisteren verklapte ik al dat ik vandaag een groen (goed opgelet bij tekenles, Helen) kaartje zou gaan plaatsen en dit is em. Ben een beetje verslaafd aan simpele sketches ;)
Die zijn erg leuk en iedereen maakt er zijn eigen freubelwerk van. Deze is van Dutch Card Lovers en ik heb er hetzelfde Wekabo-papier voor gebruikt als voor mijn groene kaart van het kleurenkaartenteam. Het Betsy Bluebell afdrukje is van Penny Black en ik heb haar ingekleurd met Derwents. Op het labeltje heb ik zelf een tekstje geschreven. Drie brads in vorm van een hartje maken het kaartje 'for mum' af.

grtz.Colien

Challenges:
Dutch Card Lovers - sketch
Penny Black Saturday Challenge - Week 142: Green
The secret crafter saturday challenge - flowers for mum

donderdag 17 maart 2011

Rood, wit, zwart/grijs...

Wat leuk dat je er (weer) bent! Allereerst wil ik iedereen bedanken die (trouw steeds) gezellige reacties achterlaat. Erg leuk om te lezen wat je van mijn scrapspul vindt! Gisteren heb ik een stroom van berichtjes gekregen op mijn kleurenkaart én er in één dag 5 volgers bij gekregen, jippie en dankjewel!
Over dit kaartje; bij Lovely Hanglar Only is de uitdaging deze keer: maak een kaart in rood, wit en zwart/grijs. Dat was reden om dit kaartje te maken. Ik heb er de sketch van CPS voor gebruikt. Het scrappapier is van Kaiserkraft, een enkel vel wat ik uit de opruimbak heb gekocht. Het picknick-meisje heb ik ingekleurd met Derwents. Sommige onderdelen zijn met Diamond Glaze bewerkt. Op de bloemen heb ik grote knopen geplakt, waarin ik scrappers-floss heb gestrikt.
Morgen een kaartje in de contrastkleur van rood en dat is.....

grtz. Colien.

Challenges:
Lovely Hanglar Only - red, white and black/grey
CPS  - Sketch # 106

woensdag 16 maart 2011

Kleurenkaartenteam: Turquoise én candy gewonnen!

Hier is mijn kaartje voor het kleurenkaartenteam van Martina in turquoise. Ik heb weer een leuke en simpele sketch gevonden op het blog van Card Patterns. Naast de 2 kleuren cardstock heb ik scrappapier van October Afternoon gebruikt.

Het afdrukje is van Pixie Dust Studio en is de digi van deze maand 'March'. Ik heb haar ingekleurd met Derwents en bewerkt met Stickles. De bloemetjes gemaakt met een Picture punch en in het hart heb ik  'fluwelen' brads gestoken. Het tekstje is van Aud Design en dat heb ik gemat op een scalloped circle-tje. De plaksteentjes vond ik nog even nodig om de kaart af te maken.
Deze week zijn we weer heel wat dames die meedoen met het kleurkaartenteam. Dit zijn ze:
- Yvonne 
- Bep 
- Monique 
- Anneke
- Margo 
- Lia
- Karen 
- Chantal 
- Sonja 
- Aleida 
-
Hilde  
- Christa 

- Sanne
- Angeleef 
- Saskia 
- Yvonne 

Kijk maar eens wat een leuke turquoise kaartjes je daar kunt vinden!
Voor volgende week mag ik de kleur kiezen. Mijn keuze lees je morgen op het blog van Martina! Doe (weer) gezellig mee, hopelijk kunnen we een record vestigen.

Gisteravond kreeg ik een berichtje dat ik de candy bij Creamiep heb gewonnen: een vrijkaartje voor de Knotsgekke kaarten én scrapdagen in Den Bosch. Erg leuk, want dat is niet ver van hier. Zaterdag ga ik gezellig op de beurs rondneuzen!

grtz.Colien

Challenges:
Card Patterns - Sketch # 106
Pixie Dust Studio - Thank you for being you

dinsdag 15 maart 2011

It's springtime!

Wat een heerlijk weer was het vandaag, tijd voor een lentekaartje! Het papier komt uit het blokje 'Jack n' Jill' van Prima Martketing. De sketch is van Erika bij de The Sugar Bowl, lekker simpel en dat vind ik leuk. Het Maggie afdrukje van Sugar Nellie heb ik ingekleurd met Derwents en uitgesneden met een cirkelsnijder. De bloemen zijn van CreaMotion, de plaksteentjes van Kruidvat en de knoopjes uit m'n voorraadpot. 

De cursus ballon vouwen en modelleren was leuk! Ik kwam thuis met een muis, hondje, giraffe, zwaan, een vlinderhoed en een hart met beertje eraan vast. Alleen de ster (die uit 20 bolletjes zou moeten bestaan) was gesneuveld. Deze week alle modellen nog een keer oefenen en op naar de tweede les..
Morgen is de kleurenkaart weer aan de beurt, dus graag tot dan!
grtz.Colien

Challenges:
The Sugar Bowl - Erika's sketch

maandag 14 maart 2011

Een kaartje om je op te fleuren.

Gisteren heb ik weer een kaartje gemaakt met één van mijn Lili of the Valley stempels. Ik heb em gemaakt aan de hand van de sketch van Kartenallerlei. Het papier is van Kaiserkraft, de Prairie Lane Collection. Ik vind het bruin in combi met turquoise erg mooi. Dat vinden ze bij Dutch Dare Card Challenge ook, kijk maar bij hun challenge. Het lijkt stiekem wel een voorproefje op a.s. woensdag, want dan is de turquoise de kleur bij het kleurenkaartenteam van Martina. Maar daar maak ik wel weer een nieuwe voor :)

Het afdrukje heet Fairies on Tiptoe, wederom een schatje, toch?! Ik heb het ingekleurd met 4 kleuren Derwent coloursoft potloden. Daarna heb ik de vleugeltjes en bloemen bewerkt met Stickles.

Het tekstlabeltje heb ik geprint op cardstock. Het is één van de 21 leuke labeltjes die je gratis kunt downloaden op het blog van Femke. Ze zijn erg leuk en door de verschillende teksten heel bruikbaar!

Morgen een kaartje in heel andere kleuren. Vanavond ga ik naar een cursus ballon vouwen en modelleren, oftewel leren hoe ik een hondje, giraffe of bloem kan maken met ballonnen. Ik ben benieuwd...!

grtz.Colien

Challenges:
Lili of the Valley - Challenge #87: say it with flowers
Kartenallerlei - Sketch
Dutch Dare Card Challenge - Challenge #103: photo inspiration

zondag 13 maart 2011

Time for tea.

Dit theedoosje heb ik afgelopen dinsdag gemaakt, toen Debby gezellig een dagje naar Brabant kwam. We hebben er allebei één gemaakt naar aanleiding van de challenge bij Double Dutch. Ik heb er het papier van Eline's huis, in the meadow voor gebruikt. Op het deksel heb ik een toepasselijke stempelafdruk van Kruidvat verwerkt. Ik heb wat onderdelen ervan ingekleurd met viltstiften.
Op de bodem heb ik een theezakje gestempeld. Het is een leuk en simpel te maken doosje, met een grappig uitklap-effect. De ontvanger van dit doosje krijgt Oud-Hollandse snoepjes bij de thee :)

De afgelopen week heb ik goed gescoord met mijn scrapspul; 2e winnaar bij Een Hoop Inspiratie en wederom de top 3 behaald bij Anyone for Anya. En dan mag ik ook nog voor volgende week de kleur voor het kleurenkaartenteam op Martina's blog aangeven. Dat wordt lastig kiezen, want er zijn al 8 kleuren geweest.....

grtz.Colien

Challenge:
Double Dutch - DDC # 63 Time For Tea

zaterdag 12 maart 2011

Met de naaimachine....

Op het blog van Lovely Hanglar Only is de challenge deze week: Use stitches. Tijdens het rondneuzen op het net kom ik vaak gestikte kaarten tegen en het leek me wel een uitdaging om dat eens te proberen. Jarenlang heb ik mijn naaimachine intensief gebruikt, maar tegenwoordig staat ie onder de kap...
Maar vandaag dit kaartje gemaakt en het papier uit de Madeline Collection van Prima Marketing Inc. vastgestikt met de naaimachine. Ik heb er wat dikker knoopsgaten garen voor gebruikt, wat me mooier leek dan gewoon garen. De sketch is van Friday Sketchers.

Het gezellige Hanglar afdrukje heb ik ingekleurd met Derwents en uitgesneden met de Labels Four. De bloemen zijn een combi van kant-en-klaar en gestanst met een malletje van Joy. De takjes heb ik gemaakt met een EK-pons. Hier en daar bewerkt met Stickles. Het labeltje heb ik ook mbv een malletje gestanst in de Cuttlebug. Het tekstje een stempeltje van Marianne Design. Door de eyelet heb ik een stukje opengewerkt lint laten komen. Hetzelfde lint zit horizontaal onder het afdrukje.
Ik denk dat ik de naaimachine nog wel vaker ga gebruiken bij het scrappen. Het geeft een leuk effect op dit kaartje en het gaat best makkelijk, dus voor herhaling vatbaar!

grtz.Colien

Challenges;
Lovely Hanglar Only - Use Stitches

vrijdag 11 maart 2011

Kalender April.


Vandaag is de laatste dag van de vakantie, wat gaat het snel! Vanmorgen met neef Bart gezellig wezen shoppen bij Action en daarna samen aan de freubel. Hij heeft een doosje gemaakt en beplakt. Ik ben begonnen aan een kalenderpagina voor het blog van Anyone for Anya. De eerste 3 maanden van het jaar moet ik nog een keertje inhalen om het jaar compleet te maken, maar April is gelukt :)

De sketch is van Mindy van Dutch Card Lovers. Ze heeft hem zelf getekend en ze is pas 11 jaar!
Ik heb de kalender op blauw cardstock geprint en er daarna een kaartje op gemaakt met papier van October Afternoon. Het afdrukje van Greeting Farm heb ik ingekleurd met Derwent Coloursofts. Het tekstje is van Aud Design. Dat heb ik gekozen, omdat april voor ons de drukste maand is wat betreft verjaardagen. De bloemen heb ik weer gemaakt met de ponsen van Nellie Snellen, ze zijn op dit moment favoriet =) Op het streepjespapier nog wat plaksteentjes geplakt.
Bart is nu met Rolf druk in de weer met de aquariums, ik ga nog even verder freubelen!


grtz.Colien


Challenges;
Dutch Card Lovers - sketch
Anyone for Anya - April calendar page
Stamp with fun - Challenge # 101: monchrome blue

donderdag 10 maart 2011

Birthday kisses.

Hey, leuk dat je (weer) even op mijn blog bent om m'n kaartje van vandaag te bewonderen. Maar kijk ook eens naar mijn oranje kaart van gisteren. Die heb ik, voordat ie richting "Down Under" ging, nog even gepimpt. Daardoor komen de kleuren nog meer op en het heeft em goed gedaan :)
Wat heerlijk om vakantie te hebben! Dan heb ik tijd om wat een wat uitgebreider kaartje te maken, zoals deze. Het is gemaakt naar aanleiding van de sketch van Willy van het Create4fun designteam. Het papier komt uit een vintageblokje van Action. Het zijn precies de kleurtjes die nodig zijn voor de challenge bij Hobbystempels. Het zijn frisse lentekleurtjes, klopte helemaal met het zonnetje buiten toen ik de kaart aan het maken was.

Ook heb ik (nog) meer tijd besteed aan het inkleuren. Een paar weken geleden heb ik, samen met scrapmaatjes, een workshop 'Kleuren met Derwents' gevolgd bij De Scrapheap in Sprang-Capelle. Ook kreeg ik eergisteren praktische tips van Debby. Hierdoor heb ik dit afdrukje 'Fairy dust Tilda' beter/mooier (vind ik) ingekleurd met de Derwent potloden. De schaduwen geven nu veel meer diepte aan het plaatje. Ik heb nog wat groene glitterlijm toegevoegd op het sterrenstof.

En omdat ik toch lekker aan de freubel was, heb ik er een easelkaartje van gemaakt. Daardoor komt mijn kaartje in aanmerking voor nóg meer challenges =)

Op beide kaartjes wat bloemen, gemaakt met de Nellie Snellen ponsen, en rhinestones geplakt en op de 'bodemkaart' drie knoopjes. Het tekstje heb ik op het designpapier geprint.
grtz.Colien

Challenges;
Create 4 fun - Challenge week 10: sketch
Hobbystempels - Challenge 7: kleuren
Just Magnolia - Anything goes (with option to ad glitters to your creation)
Simon Says Stamps - Anything goes
Inky impressions - Easel card
Duymelot - Wedstrijd maart: Easelkaart met thema lente
Wags 'n Wiskers - Use more than one fold