dinsdag 31 juli 2012

Black, white and one.

Deze keer is de uitdaging op het Saturated Canary Challenge blog: zwart en wit en 1 andere kleur. Ik gaf gisteren al aan dat ik in de turqouise-sfeer verkeer, dus koos ik die kleur bij het zwart/wit. Het afdrukje is ingekleurd met Spectrum Noirs. Het stippenpapier is van Magnolia, de horizontale witte strook is een behangstaaltje en bewerkt met een MFT mal. Tekstje van Eline's words en een knoop van Hema erbij en het kaartje kan op de bus.
Challenges;
Saturated Canary challenge blog - Black and white + one
Sketch Saturday - Week #218

maandag 30 juli 2012

Tilda met ballet schoentjes.

Gisteren weer heerlijk buiten in het zonnetje zitten kleuren met m'n Spectrum Noir stiften. Ik heb wat verschillende afdrukjes uitgezocht voor diverse challenges waarmee ik komende week aan de slag wil. Vanmorgen heb ik dit kaartje gemaakt met dit schattige Tildaatje en het mooie Madeline papier.
Op één of andere manier ben ik een beetje in de 'turquoise-sfeer', want ook morgen een kaartje met deze tinten. Graag tot dan!
Challenges;
Magnolia Licious Challenge Blog - Inspiration photo
Magnolia Stempels Hyves - Sketch uitdaging juli/augustus

zondag 29 juli 2012

Summer Fun!

Komende week is de challenge bij Anyone for Anya 'Summer Fun'. Dit is mijn voorbeeldkaart en ik heb er het afdrukje 'Honey Bikini' van CC Design voor gekozen in combinatie met het vrolijke June Bug papier van Basic Grey. Het parasolletje en de bloemetjes met knoopjes maken het extra zomers. Tot slot wat nietjes en steentjes geplaatst en klaar :)
Zoek ook een leuk afdrukje van CC Design of The Greeting Farm en doe gezellig mee met de challenge bij AFA!
Challenges;
Secret Crafter Saturday Challenge - Bright and cheerful

zaterdag 28 juli 2012

Zeemeermin.

In de vakantie heb ik heel wat afdrukjes ingekleurd met mijn nieuwe Spectrum Noir stiften. Heerlijk ontspannend om te doen en goed om te oefenen :)
Deze zeemeermin van The Greeting Farm is één van die afdrukjes en ik vind haar erg geslaagd. Het Madeline-papier van Prima Marketing past wel bij dit leuke dametje. Verder steentjes, paperclips en een strikje (van Boekenvoordeel) gebruikt.
Tot morgen, dan is het Anyone for Anya-zondag....
Challenges;
Kartenallerlei - Sketch
HobbyVision - Alles mag
Cupcake Craft Challenges - The ocean

vrijdag 27 juli 2012

Hoera.

We zijn weer thuis na een heerlijke vakantie. Vanmorgen alle vakantiespullen opgeruimd en vanmiddag heerljik in de tuin zitten freubelen, nog even nagenieten. Ik heb de map met restjes erbij gepakt en dit papier opgemaakt. Er kwamen toch nog 4 kaarten van :)
Vooral stemples van Marianne Design gebruikt, maar ook touw, Gesso, de lettertang en een klem bovenin. Tot morgen!
Challenge;
Dutch Card Lovers - Sketch

donderdag 26 juli 2012

Kleurenkaartenteam: hemelsblauw en limoengroen.

Gisteren was het de laatste woensdag van de maand en dat is 'kleurenkaartenteam-dag' van Martina. Doordat we op vakantie zijn en ik niet elke dag op internet of op mijn blog ben, zie je mijn bijdrage pas vandaag. De door Cornelie gekozen kleuren waren hemelsblauw en limoengroen, lekker frisse tinten. Het afdrukje van The Greeting Farm had ik thuis al ingekleurd met de Spectrum Noir stiften en ik heb er papier van Webster pages bij gebruikt. Verder diverse stempels van Marianne Design, nietjes, een knoopje, touw en de lettertang.
Kijk voor meer kaartjes in deze kleurstelling op het blog van Martina, daar vind je alle andere deelnemers.
Dit is onze laatste vakantiedag, de spullen zijn al gepakt, nog even genieten in Duitsland. Morgen zijn we weer thuis en het volgende kaartje staat al ingepland. Tot dan!
Challenge;
Sketch N Stash - Challenge 92, Sue's Sketch

dinsdag 24 juli 2012

Happy Bird day.

Vandaag is het weer een heerlijke vakantiedag, we komen net terug uit Cochem. Daar heb ben we het kasteel bezocht, heerlijk rondgewandeld en 'Apfelstrudel mit Zahne und Vanille eis' gesnoept, echt genieten!
Dit kaartje heb ik gemaakt naar aanleiding van de inspiratiekaart bij Case Study. Eindelijk heb ik mijn boom-mal van Marianne Design eens gebruikt :)
De mannen zijn nog even een rondje doen op de wielrenfiets en ik ga nu even een stukje lopen met de beagles. Guten Tag!

Challenge;
Case Study - CSC100

maandag 23 juli 2012

Geinspireerd.

Gisteravond hebben Sanne, Esther en ik weer heerlijk zitten freubelen. Deze kaart is gemaakt volgens naar aanleiding van de inspriatiefoto bij Stampin' for the weekend. Ik heb er een paspop van Tim Holtz voor gestanst en papier van Webster's Pages bij gezocht. Daar stonden de paspopjes ook op. Verder stempels en knoop-stansjes van Marianne Design, hartjes van Xenos en twine gebruikt.
Dit is de inspiratiefoto:
Ik ga afsluiten en naar buiten, want het is heerlijk vakantie-zomerweer: Wir genießen in Deutschland!
Challenge;
Stampin' for the weekend - Inspiratiefoto

zondag 22 juli 2012

Kerst in juli.

Vandaag is Anyone for Anya-voorbeelddag en de komende week dagen we je uit een kerstkaartje te maken. Dit is het kaartje wat ik eergisteren heb gefreubeld met het Scandinavian Christmas papier en een afdrukje van The Greeting Farm. De doily onder de cirkel is gestanst met een mal van Marianne Design en verder alleen sterretjes van Xenos erbij gebruikt. Doe je ook mee met onze challenge?
Bis morgen!

Challenges;
Christmas Challenges with Sketches - Challenge #33
Kartenallerlei - #58 Weihnachten

zaterdag 21 juli 2012

Hollandse kaart.

Vanuit ons vakantiehuisje in Duitsland plaats ik een Hollands kaartje met het boerinnetje van The Greeting Farm. Sanne, Esther en ik hebben gisteren heerlijk zitten freubelen, terwijl onze mannen de (wijde) omgeving aan het verkennen waren op de wielrenfiets. Ik heb het Dutch Design papier van Marianne Design flink benut en dit is 1 van de resultaten. Het labeltje kreeg ik van Esther, de vogeltjes komen van Xenos.
Morgen is het AFA dag, dus dan zie je weer een voorbeeld voor de komende challenge.
Bis später!

maandag 16 juli 2012

Pretty in Pink.

Nog een kaartje voor de jarige Indy. Mijn zus had gevraagd of ik een kaartje wilde maken en dit is em geworden. Het afdrukje van Lili of the Valley had ik al een tijdje niet meer gebruikt, terwijl het een schatje is. Ik heb haar ingekleurd met m'n Spectrum Noir stiften. Verder gebruikte materialen: papier uit de restjesbak (merk?), sterren gestanst met een mal van MFT, rhinestones, tekststempeltje van Eline's words en een strikje.
Challenges;
Sketch Saturday - Week 216
Lili's Little Fairies Challenge - Pretty in Pink

zondag 15 juli 2012

Sketch time.

Bij Anyone for Anya hebben we deze week een leuke sketch voor je. Als voorbeeld heb ik deze kaart gemaakt met het het leuke 'Say Cheese' afdrukje van CC Design. Ik heb het ingekleurd met Spectrum Noir stiften. Het gebruikte papier komt uit het Glowing-blokje van Authentique. Verder heb ik wat lintjes, steentjes en nietjes gebruikt. Behalve dit voorbeeld, kun je op het AFA-blog nog meer inspirerende kaarten zien naar aanleiding van de sketch. Zoek wat leuk papier en een geschikt afdrukje (CC Design of The Greeting Farm) op en doe gezellig mee!

zaterdag 14 juli 2012

Birthday Girl.

We zijn weer thuis van het zomerkamp, wat was het weer een superweek met 75 kids en gezellige leiding! Vandaag viert Indy nogmaals haar verjaardag, dit keer 'het grote mensenfeest' voor de familie. Al ruim een jaar gaat ze elke vrijdag paardrijden en de paarden borstelen, mesten etc. Ik heb dit Magnolia-afdrukje uit een oude collectie opgezocht en ingekleurd met m'n nieuwe Spectrum Noir stiften. Ik heb geprobeerd om van Tilda's paard een echt spikkelpaard te maken, Indy's favoriete paarden. Voor dit kaartje heb ik papier van Webster's Pages, ribbon lint van Marianne Design, knoopjes, rhinestones, een paardenbedel en een tekststempeltje van LOTV gebruikt.
Wij gaan zometeen taart eten en Indy blij maken met haar kadootjes; scrapspulletjes ;)
Challenge;
Friday Sketch challenge - Sketch 21
Simply Magnolia - Tilda with animal
Magnolia Licious Challenge blog - Inspiration photo

woensdag 11 juli 2012

Tilda dans Paris.

Doordat ik de vorige challenge bij Derwent & Prisma's heb gewonnen, mag ik deze keer gastdesigner zijn. Ook werd ik verrast met een hele mooie prijs: Nestabillities in hartvorm, helemaal top! Het thema van de lopende challenge is Frankrijk/Tour de France of beiden. Ik heb voor het eerste gekozen en er papier van Action bij gebruikt. Tilda loopt daardoor met haar Viola in een Frans tafereeltje.
Uiteraard heb Tilda en haar hondje ingekleurd met Derwents. Haar bloemetjes zijn bewerkt met Stickles. Het tekstje bij de hartjes-paperclip is handgeschreven.
Challenges;
Willow Sketchie Challenge - Sketch
Dutch Magnolia Chickies - Alles mag

p.s. Ik had dit bericht ingepland en op één of andere manier was de foto niet te zien. Aangezien we in de bossen, zonder internet, op zomerkamp zijn deze week, heeft het even geduurd voordat de kaart in beeld was.......

zondag 8 juli 2012

Jeans.

Het is zondag, dus Anyone for Anya-tijd. De komende week is de challenge je te laten inspireren door een foto van jeansjurken. Het denim blokje van Joy kwam goed van pas en dit is wat ik ervan gemaakt heb. Het gezichtje en de haren van het brutale meisje zijn ingekleurd met Spectrum Noir stiften. Haar pet en kleertjes zijn gepaperpieced. Verder nog een sterren-embossingmal, nietjes, stukjes tape en houten sterretjes gebruikt.
Fijne zondag en doe gezellig mee deze week bij AFA...
Challenge;
Stamp with fun - Sketch

vrijdag 6 juli 2012

Teenslippers en kinderfeestje.

Bij Elke kaart een feestje! is de uitdaging deze week een sketch. Daarnaast mag je het thema 'schoenen' gebruiken. Zoals je ziet zijn dat bij mij teenslippers geworden :) Deze Pollycraft digi heet Sonny Honeycloud 'Live's a beach' en dat paste wel bij het weer van gisteren toen ik dit kaartje aan het freubelen was. Het papier komt uit een blokje van Hema.
Gisteren vierde m'n nichtje Indy haar 7e verjaardag met haar 10 vriendinnen en kleine zusje. Na het uitpakken van de kadootjes, cupcakes versieren en opeten en heerlijk zwemmen, was het mijn beurt om een workshopje te verzorgen. Ik had bedacht om tasjes te versieren. Alle materialen, plus nog wat extra's, had ik als pakketjes in de tasjes gestopt.
Vooraf had ik 2 voorbeelden gemaakt, met gezellig veel lintjes, glimmaterialen en felle kleurtjes, afgestemd op de leeftijd. Als je goed kijkt, zie je de sketch erin terug;
De dames gingen heerlijk in het zonnetje aan de slag, waren erg creatief en vonden het superleuk. Alle resultaten werden op de zandtafel gezet en de meiden gingen weer zwemmen of zich uitleven op de buikglijbaan. Daarna gingen ze frietjes gingen eten (en sommige nog even op de trampoline springen) en heb ik nog even dit sfeerplaatje gemaakt.
Het was een erg geslaagd feestje, mede dankzij het heerlijke weer. De dames waren helemaal enthousiast toen ze naar huis gingen en ontdekten dat mijn zus elk tasje gevuld had met een snoepzakje :)
Challenge;
Elke kaart een feestje! - Sketch (met optie 'schoenen')

woensdag 4 juli 2012

Viking.

Deze kaart heb ik gemaakt voor Gwenda en Leon. Zij zijn 12,5 jaar bij elkaar en vierden dat tegelijk met hun gezamenlijke verjaardagen. Samen zijn ze 70 jaar geworden, vandaar het getal op de kaart. Beiden houden van viking-stijl, Leon gaat regelmatig een weekend op pad om rollenspellen te spelen en heeft een grote verzameling wapens uit die tijd. Mijn keuze voor dit afdrukje van een Vikingmeisje van Saturated Canary was snel gemaakt. Ik heb haar bij Mariken ingekleurd met Spectrum Noirs en dit zijn echt mijn favoriete kleuren: warme aardetinten. Het Oxford papier van BasicGrey past daar prima bij. De strik zat kant en klaar bij het Oxford pakket, net als de cijfers en de sterren zijn gestanst met een MFT mal. Het feestje was afgelopen weekend en we kunnen vaststellen dat het een geslaagde party was! :)
Challenges;
Willow Sketchie Challenge - Sketch
BasicGrey Challenge Blog - Favorite colour combo
Stampin' for the Weekend - Show us you style

dinsdag 3 juli 2012

Myrthe.

Morgen is Myrthe (dochter van Esther) jarig en wordt ze 9 jaar. Afgelopen zaterdag vierde ze dat met haar vriendinnen en ik mocht even bij de Hight tea party zijn, erg gezellig. Omdat het morgen ook '4th of july' is, vond ik het wel toepasselijk om het Liberty papier van BoBunny te gebruiken voor Myrthe's kaartje. De randjes heb ik met een zigzag-steek doorgestikt met de naaimachine .Het afdrukje van Saturated Canary is ingekleurd met Derwents.
De cirkel is een stempel van Inque boutique, de letters zijn gemaakt met een stanslat van Tim Holtz en (net als de ballonnen) bewerkt met Diamond Glaze.
Bedankt (weer) voor je bezoekje en tot morgen. Dan zie je weer een digi van Saturated Canary, maar dan ingekleurd met Spectrum Noir stiften!
Challenges;
Saturated Canary Challenge - Red, white and blue
Sweet Sketch Wednesday - Sketch #160
Simon Says Stamps - Patriotic

maandag 2 juli 2012

Merry Christmas.

Om mijn kerstkaarten-voorraad op peil te krijgen, doe ik graag mee met de challenges van CCWS. Ook deze keer is er weer een leuke sketch en daar heb ik dit kaartje mee gemaakt. Het afdrukje is van Penny Black en wordt vastgehouden door leuke brads. Het papier een mix van Kruidvat en Kars, het tekstje is uit het onderste velletje geknipt en de doily gestanst met een creatable van Marianne Design. Ik ga genieten van mijn eerste vakantiedag, tot morgen!
Challenges;
Christmas Challenges with Sketches - Challenge # 30
Penny Black Saturday Challenge - Hot metal
The Secret Crafter Saturday Challenge - Christmas

zondag 1 juli 2012

Boerin.

Hallo, allemaal. Een tijdje geleden had Mariken mij, Ellen en Sanne uitgenodigd om afdrukjes in te komen kleuren met de Spectrum Noir stiften. Het geeft een mooi, helder kleurrresultaat, zoals je ziet bij dit afdrukje van The Greeting Farm. Ellen is ondertussen al om en heeft de hele set aangeschaft. Ik heb zo'n vermoeden dat ik me ook niet zo heel lang meer kan inhouden... Dit kaartje heb ik gemaakt als voorbeeld voor de challenge bij Anyone For Anya. Het boerinnetje is erg schattig en ik had het afdrukje nog niet eerder gebruikt. En dat is precies waar de challenge van deze week om draait: gebruik een afdrukje wat je nog niet of al lang niet meer gebruikt hebt. Het papier herken je vast wel: Dutch Design van Marianne Design. Verder een doily van MFT, bloemstansen van Nellie Snellen, knoopjes met touw en wat poststempels gebruikt.
Kijk ook eens of je een ongebruikt afdrukje van CC Design of The Greeting Farm hebt en doe gezellig mee met onze challenge!
Challenge;
Papertake Weekly - Sketch #69