zondag 28 september 2014

Een kleinkind geboren!

Vorige week werd collega Jennie trotse oma van een kleinzoon. Daarom wil ik haar morgen dit kaartje geven, gemaakt met het mooie EchoPark papier uit de Build A Card-Kit van april. Het eentjes-speentje is een creatable van Marianne Design, die zagen jullie afgelopen woensdag ook al terug op een babykaartje.
Nog een paar daagjes, dan ga ik weer aan de slag met de herfst- en Halloween spulletjes. In de maand oktober probeer ik alleen maar materialen uit de box (staat al klaar!) te gebruiken. Dus vanaf 1 okt....
Challenge;
Mojo Monday - Sketch 364

vrijdag 26 september 2014

Een fijne dag in de lift.

Op de valreep mijn bijdrage aan de Liftchallenge van deze keer. Door de bruiloft van Sanne en Yuri was ik het bijna vergeten, maar gelukkig moest ik toch even naar huis om de honden uit te laten en kan ik ook snel even het kaartje plaatsen. 
Maar terwijl ik dit typ, moet ik 100 keer het balletje voor Suus weggooien, zodat zij haar speelmoment ook weer heeft gehad ;)
Challenge;
Lift Challenge - #72

woensdag 24 september 2014

Kleurenkaartenteam: Lichtblauw en geel.

De tijd vliegt, vandaag is de laatste woensdag van september, dus KKT-dag. Martina organiseert dit al lang maandelijks en het is erg leuk om eraan mee te doen. Dit keer koos Sientje de kleuren lichtblauw en geel. Voor mij een echte uitdaging, maar daarom des te leuker om mee te doen. Mijn zusje vroeg me een kaartje te maken voor de geboorte van een tweeling, dus 2 uitdagingen in 1....
Voor meer creaties in deze kleurtjes kun je op Martina's blog kijken, daar staan alle linkjes.
Challenge;
Marianne Design Challenge - Kaart met 9 vierkantjes.

dinsdag 23 september 2014

With love.

En nog maar een kaartje met het vrolijke EchoPark papier. Dit keer voor een collega die wel even wat gezelligs kan gebruiken! De grote tekststempel van Hema komt prima uit evenals de kusjes die ze absoluut verdient.
Morgen is het weer Kleurenkaartenteamdag, eens kijken wat ik daarvoor kan verzinnen. Niet echt makkelijke kleurtjes wat mij betreft, maar dat is dan wel weer een leuke uitdaging. Maar eerst nog even een vergadermiddag op school = werk.....
Challenge;
Sketch Saturday - Week #328

maandag 22 september 2014

Hiep, hiep, hoera!

Bij Flying Tiger vond ik deze leuke, ronde stickers. Gisteren zag je er ook al eentje op een kaartje, vandaag 3 stuks, vanwege de sketch bij Cards and Scrap. Hetzelfde gezellige papier van EchoPark en ook weer de lettertang gebruikt. Vrij simpel, maar wel 'n vrolijk kaartje. Morgen nog maar eentje ;)
Challenge;
Cards and Scrap - Kaartenuitdaging 219, sketch

zondag 21 september 2014

For you.

In tegenstelling tot de weersvoorspelling was het heerlijk weer vandaag. Er kwamen weer wat mensen op visite om Suus te bewonderen en we konden gewoon lekker buiten zitten. En dan krijg je zin om te knutselen en gaat je voorkeur uit naar zomerse papiertjes. Het blokje van Echo Park blijft leuk en de bloemmal van Marianne design blijft favoriet, net als de vlekken-stempel :)
Challenge;
Mojo Monday - Sketch 363

vrijdag 19 september 2014

Dave.

Nog maar een mannenkaart, er zijn heel wat heren jarig in september. 't Is weer een simpele geworden, maar voor de mannen hoeven er niet te veel frutsels op. Mooi papier van Simple Stories en een stempeltje van Tim Holtz. Toch nog even de naam toegevoegd, door het zwart wordt het geheel net wat stoerder....
Challenge;
Sketch Saturday - Week #327

donderdag 18 september 2014

Tom.

Morgen is Tom jarig en voor deze gelegenheid maakte ik deze CAS-mannenkaart. Een papiertje uit het Miss Caroline blokje met een embossingmal (Tim Holtz) en wat inkt bewerkt. Randje eronder (MFT) gestanst en tenslotte zijn naam (lettermallen van MD) en wat knoopjes erop.
Challenge;
Clean and Simple - Sketch 306

woensdag 17 september 2014

Bart 15.

Hiep, hiep, hoera! Vandaag is neef(je) Bart jarig. Hij is de zoon van mijn oudste zus(je) en het oudste kleinkind van mijn ouders. Voor de jarige puber koos ik een stoere sketch en stoere papiertjes. Zijn leeftijd en naam gestanst en nog ff wat spetters en stoer touw, vastgezet met nietjes, erbij.... Als dit geen stoere kaart is ;)  
Nu maar hopen dat ie CAS genoeg is.
Het leukste vind ik dat Bart alle kaartjes van voorgaande jaren nog heeft. Hij bewaart ze in een laatje van zijn bureau, lief toch?!
Challenge;
CAS(e) this sketch - Sketch #92

maandag 15 september 2014

Lourdes.

Afgelopen zaterdag vertrok mijn schoonmoeder naar Lourdes. Ze verblijft een kleine week in het Franse stadje waar op dit moment de zon lekker schijnt. Het is een heel avontuur voor haar en met de leuke labeltjes uit het IDEE&post pakket maakte ik deze sleutelhanger. Voor elke dag zit er een label aan waarop de dag is vermeld met ruimte om zelf nog wat bij te schrijven. Helaas vergeten foto's te maken, dus nog snel eentje met mijn telefoon. De rest houden jullie nog tegoed...
Challenge;
Cards and Scrap - Tag it!

zondag 14 september 2014

On your weddingday.

Nog maar een kaartje met de papiertjes uit het IDEE&post-pakket. Bij dit kaartje heb ik het gecombineerd met een afdrukje van Don & Daisy. De bloemsticker komt ook uit het pakket, ik heb em doormidden geknipt en aan beide zijden van het afdrukje een helft geplakt. De tekststempel is van Studio G.
Ook wil ik jullie in deze blogpost voorstellen aan Suus, onze nieuw huisgenootje. De afgelopen weken keken we uit naar de komst van deze Heidewachtel-pup met prachtige groene oogjes. Ze was 6 weken toen we haar gingen uitzoeken en afgelopen vrijdag mochten we haar (ruim 8 weken oud) gaan ophalen. Het is een lief, aanhankelijk beestje, heel allert en leergierig. En Desmo, onze 13-jarige beagle, is superlief voor Suus. Rolf en ik zijn dan ook erg blij met de aanwinst in huis!

vrijdag 12 september 2014

Sterkte.

Helaas zijn condoleance kaartjes ook nodig, maar ook die zijn goed te maken met het IDEE&post pakket. De mooie embossingmal leent zich prima voor deze gelegenheid. De bloem is een stans van Marianne Design. De plakletters zijn van October Afternoon en zijn in het echt meer in de kleur van het achtergrondpapiertje.....
CAS on Sunday - #41 Black and white with one colour
Crazy for CAS - #52 Sketch

donderdag 11 september 2014

Huwelijk in de lift.

Jawel, het IDEE&post pakket ligt nog steeds op tafel en wordt dan ook intensief gebruikt. Dit keer als liftkaartje met vlaggen- en hartstempeltjes van Stampin' Up. 
De bovenste laag, het witte cardstock heb ik met foamtape opgeplakt, waardoor het een 3D-effect krijgt en de kaart wat diepte heeft gekregen.
Bij de eerste poging had ik de vakjes wat te ver in het midden van de kaart gestanst, maar ik heb het kaartje toch maar afgemaakt. Nog even zonder tekst, die kan altijd nog...
Dit was het te liften kaartje van Torico:

Tot snel weer, want ik heb nog meer kaartjes om te laten zien.
Challenge;
Liftchallenge - #71

woensdag 10 september 2014

Happy Birthday.

Afgelopen zondag was mijn zus(je) Anne-Marie jarig en voor haar maakte ik dit kaartje. De papiertjes komen uit de IDEE&post-kit, de vlinder van Action en het kreuklint uit de voorraad. Ook bij dit kaartje wat slordige stiksels voor een stoer effect en om te verdoezelen dat de tekst niet helemaal recht gestempeld was ;)
Challenges;
Sketch Saturday - Week #326
Clean and Simple - Sketch 305

dinsdag 9 september 2014

Just called...

De nieuwe IDEE&post-kit is weer geweldig, dus liggen de spulletjes nog even op tafel ;) Gisteravond maakte ik dit kaartje, gewoon omdat het een leuke sketch is en een verjaardagskaartje altijd handig is om op voorraad te hebben. Het telefoontje is gemaakt met een stans van Tim Holtz en het zilverdraadje heeft een tijdje om een rilpen gezeten, zodat het gekruld blijft zitten. Voor een stoer effect toch nog maar even de naaimachine ingezet....
Challenge;
Retro Sketches - #131

zondag 7 september 2014

Sterkte en beterschap!


Afgelopen woensdag viel het nieuwe pakket van iDEE&post in de bus. Met het vorige pakket heb ik heel wat kaartjes gemaakt en had ik enorm veel plezier met de leuke spulletjes die erin zaten. Ik heb zo'n vermoeden dat het met dit pakket ook wel goed gaat komen. Een heel andere lijn, andere kleurtjes en items, maar zeker zo leuk! Helaas ben ik gestart met kaartjes voor minder leuke gelegenheden, maar ik vond het papier en de kleurtjes er heel geschikt voor. Eén kaartje is een condoleance kaartje, het andere voor een collega die afgelopen donderdag van haar fiets is gereden :(
 
Challenge;
Dutch Card Lovers - Sketch

vrijdag 5 september 2014

Veel liefs.

Gisteren maakte ik een kaartje voor de 12-jarige Meg. Ze ligt al 13 (!) weken in het ziekenhuis.....Met dit schattige egeltje hopen we haar een beetje liefde te kunnen sturen. Helaas kunnen we verder weinig voor haar en haar familie doen, maar door dit kaartje laten we weten dat we aan haar, haar ouders en zusje denken.
De gevilte eikeldopjes heb ik vorig jaar bij Meg's mama Kim gemaakt.....
Challenge;
Mojo Monday - Sketch 361

woensdag 3 september 2014

Zwanger, gefeliciteerd!

Vandaag dit kaartje gemaakt voor Saskia en Johan. Zij verwachten begin volgend jaar 'een meneertje', zoals ze zelf omschreven ;) De uilenmal van Marianne Design kwam goed van pas, want op een muur van hun babykamer is ook een boom met uiltjes te zien. De papiertjes zijn van Little Yellow Bicycle, een paperpad die ik al een hele tijd heb liggen, maar te weinig mee gedaan heb de laatste tijd.
Challenge;
Sketch Saturday - Sketch #281