woensdag 31 augustus 2011

Ons pa en award.

Hiep, hiep, hoera! Vandaag is Sanne jarig, van harte proficiat! Mijn freubel valt vandaag bij je in de bus, meid. De bezoekers van mijn blog houden de plaatjes nog even tegoed.....
Eergisteren was 'ons pa' jarig. Hij vierde zijn verjaardag al een tijdje geleden, tegelijk met die van 'ons ma'. Ze werden dit jaar samen 120 en daarvoor heb ik een toepasselijk kaartje gemaakt. Toch heb ik afgelopen zondag deze kaart voor hem gemaakt en zijn we even bij hem langs geweest. De superleuke sketch van Rosalien bij Dutch Card Lovers was het uitgangspunt. Daarvoor heb ik vierkantjes gestanst uit papier van Maya Design en Magnolia.
De letters en cijfers zijn gemaakt met een stans van Tim Holz. Ik heb ze glimmend gemaakt met Diamond Glaze. Het label kreeg ik van Yvonne tijdens één van haar workshops. Daarop heb ik een zelfgeprinte tekst geplakt en het daarna vastgemaakt met grof touw en nietjes. Ik ben blij met het resultaat en de kaart werd ook goed ontvangen.
Gisteren werd ik zelf verrast met een Butterfly Award. Ik kreeg em van Martina, dankjewel!! Bij het in ontvangst nemen van deze award horen 2 voorwaarden:
Beantwoord een aantal vraagjes en geef de Award door naar 10 andere bloggers.

Ik begin maar met het eerste:
1. Wat is je favoriete kleur ?Zwart voor kleding, aardetinten voor in huis, blauw voor in de tuin en rood voor mijn haar :)
2. Wat is de titel van je favoriete liedje ?
Alles van Savatage.
3. Je favoriete dessert ?
IJs met verse vruchen.
4. Wat werkt er op je zenuwen ?
Te veel willen doen in te weinig tijd!
5. Je favoriete huisdier
Kan niet kiezen tussen onze beide beagles....
6. Zwart of wit ?
Donkerzwart!
7. Wat is je grootste angst ?
...
8. Wat is je beste gelaatseigenschap (ja sorry, 'feature' is het Engelse woord) ?
Mijn smile :)
9. Dagelijkse opvatting ?
(Be)leef elke dag!
10. Wat is je ideaal ?
Mensen  om me heen die me lief zijn, goede muziek en freubelen...
11. Waardoor laat je je wel eens verleiden ?
Chocola, dat moet in 1 keer op!
12. Wat doe je als je van streek bent ?
Ligt aan de situatie en de emotie...

Dan het tweede. Aan de volgende bloggers geef ik de Award door:
- Sanne ,alvast een verjaardagskadootje :)

Heel veel plezier met de Award en ben benieuwd naar jullie antwoorden ;p

Challenge;

dinsdag 30 augustus 2011

Hoera, een kleinkind!

Dankjewel voor alle leuke reacties op mijn freubels! Wat gezellig om zoveel berichtjes te krijgen, fijn om te lezen! Tot mijn grote vreugde zag ik dat ik winnaar ben van de Grote Scrapdelight Zomerchallenge :) Ik heb voor die uitdaging dit kaartje gemaakt in echt vrolijke zomerkleuren, ik ben helemaal blij dat ik als winnaar uit de bus ben gekomen!
Gisteren beloofde ik jullie deze kaart voor de komst van een kleindochter. Ik maakte hem volgens Dawny's sketch van Simon Says Stamps. Het papier komt uit de 'Baby Safari' paperpad van Yellow Little Bicycle.
Achter het schattige afdrukje (ingekleurd met Derwents) van Pixie Dust Studio heb ik een label verwerkt. Daarop heb ik een toepasselijk tekstje gestempeld en een leuk lintje geknoopt. Als versiering nog wat gestanste bloemen en 'baby-dingen' aangebracht. De rand rechts van het afdrukje en aan het label zijn bewerkt met een pons van Fiskars.
Morgen ben ik er weer met een nieuwe freubel, graag tot dan!
Challenges;
Pixie Dust Studio - Tag your it

maandag 29 augustus 2011

Matroosje.

Afgelopen week heb ik diverse kaartjes op bestelling gemaakt. Leuk om te doen én ze hebben meteen een bestemming :)
Een van de aanvragen was een kaartje voor de geboorte van een kleinkind. Ik wist niet of het om een jongetje of een meisje ging, dus heb ik 2 kaartjes gemaakt. De blauwe jongensversie zie je vandaagDit kaartje is gemaakt met hetzelfde papier als mijn kraft-papieren tasje en ook volgens dezelfde sketch bij Kartenallerlei. Ze willen daar alleen kaarten zien, dus ben ik nog een keertje aan de slag gegaan :) De kleuren passen bij de inspiratie-challenge van Scrapdelight:
Het 'Eline's babies' matroosje en de bootjes zijn van Marianne Design en heb ik ingekleurd met Derwents. Het rondje wordt als het ware op zijn plaats gehouden door 2 clipjes, het zijn stickers en horen bij het papier. Morgen plaats ik het andere kaartje: een roze versie voor een kleindochter. Ons pa krijgt vandaag zijn verjaardagskaart, jullie moeten nog even wachten om em te zien.....

Challenges;
Scrapdelight - Inspiratie challenge

zondag 28 augustus 2011

Weer een kerstkaartje...

Vandaag is de laatstse dag om mee te doen met de challenge van Christmas Challenges With Sketches. Het is en leuk blog met mooie sketches en ook de DT kaarten zijn heel inspirerend, dus ik wilde graag nog meedoen. Vandaar dat ik vanmorgen aan de slag ben gegaan en dit is het resultaat. Naast bordeauxrood en grijsblauw cardstock heb ik 'Magic Christmas' papier van Fancypants-design gebruikt.
Het Magnolia-afdrukje heb ik al vaker gebruikt, maar 'Reindeer Tilda' is zo'n schatje dat ik haar nogmaals tevoorschijn heb getoverd. Ik heb haar ingekleurd met Derwents en gedeeltelijk uitgeknipt en de rest uitgestanst met een Nestabilities. Snel nog wat sterren gestanst en met 3D foam opgeplakt en als laatste rhinestones toegevoegd.
Ik ga nog even door met m'n gefreubel: morgen is 'ons pa' jarig; weer een goede reden om een kaartje te maken :)

Challenges;
Christmas Challenges With Sketches - Challenge #7
Alles met en over kleuren met Derwents - alles mag

zaterdag 27 augustus 2011

Nog een kraft papieren tasje...

Gisteren liet ik jullie een gepimpt papieren tasje zien, vandaag nog eentje. Deze is in een heel andere stijl. Het is opgemaakt volgens de sketch bij Kartenallerlei. (Helaas is mijn inzending daar verwijderd, want er mogen alleen maar kaarten in gestuurd worden...) Het blauw-groene 'Two Scoopes' papier is van Basic Grey en past wel bij de vintage-stijl die gevraagd wordt bij de challenge van Anyone for Anya. Het schattige afdrukje van CC Design is ingekleurd met Derwents. De bloemetjes en vlinders zijn gestanst met mallen van Joy. Tot slot nog wat brads, steentjes, een kantje, kraaltjes en stukje touw toegevoegd.
Ook dit tasje gaat weg als afscheidskadootje. Nicht(je) Saraya gaat overmorgen voor een jaar naar Amerika. Ze gaat daar werken als au-pair, hartstikke stoer van d'r! Dus ook voor haar een gepimpt tasje met de Hollandse kadootjes :)

Challenges;
Anyone for Anya - Vintage vibes
Kartenallerlei - Sketch
Dutch Dare Card Challenges - Anything but a card

vrijdag 26 augustus 2011

Boo!

Wat een herfstachtige ochtend, ik kon niet eens een fatsoenlijke foto maken van mijn freubel. Vandaar wat later op de dag een berichtje....
Maar wat een fanatastisch weer om gezellig aan de slag te gaan met Halloweenprojectjes, helemaal geweldig vind ik dat. Hierboven zie je een Kraftpapieren tasje dat ik vanmorgen heb gepimpt. Het uitgangspunt was de sketch van Sketch Saturday. Het 'Zelda de Zombie' afdrukje van Kraftin Kimmie heb ik ingekleurd met Derwents. Het Halloweenpapier is van All My Memories. De twee metalen tekstrondjes zijn van hetzelfde merk. Verdere versieringen: vlinders (geponst met mallen van Joy), strass-steentjes, gestreept lint, opengewerkt lint, nietjes en een klemmetje met stukje elastiek erin geknoopt.
Ik heb het tasje gemaakt voor Mariska. Zij vertrekt dit weekend naar Denemarken om daar een half jaar te gaan studeren. Het leek me wel leuk om haar iets Nederlands mee te geven en heb gekozen voor Oud Hollandse snoepjes en een pluchen koetje. De grap is dat die ook 'Boo!' zegt :)

Challenges;
Kraftin Kimmie - Make it SPOOKY!
Sketch Saturday - Week #169

donderdag 25 augustus 2011

Adore.

De vakantie zit erop, vandaag mag ik weer aan de slag. We starten met een openingsvergadering en samen met een collega ga ik zorgen dat alle zaken omtrent de introductiedagen klaar zijn. Die zijn a.s. maandag en dinsdag, dan zijn de leerlingen ook weer op school. Woensdag start het lesprogramma volgens rooster en begint het 'normale' leven weer...
Gisteren beloofde ik het al: voor vandaag een roze kaartje. Het is gemaakt volgens de sketch bij Simply Magnolia met papier van BoBunny. Het afdrukje komt uit een oudere lijn van Magnolia Stempels. Deze Fairytale Tilda heb ik ingekleurd met Derwents. Haar vleugels en het kroontje van de kikker zijn bewerkt met Stickles. Het tekstje en het hartje heb ik uit het designpapier geknipt. De vlinders zijn gestanst met mallen van Joy en ook hier heb ik wat glitters op aangebracht.


Challenges;
Simply Magnolia - Sketch
Magnolia Down Under Challenges - Flutterbys
Totally Tilda - Fit for a Princess

woensdag 24 augustus 2011

Cute & Cuddly.

Gisteren heb ik wat kaarten in opdracht gemaakt, erg leuk om te doen. Maar ook dit kaartje gefreubeld. Het is er eentje in herfstkleuren, maar zo voelde het gisterochtend dan ook....
Het schattige afdrukje van Pixie Dust Studio kreeg ik van Sanne en heb het ingekleurd met Derwents. De sketch is van Dutch Dare Card Challenges en het gebruikte papier komt uit de Ambrosia paperpad van Basic Grey. De bloemen komen uit mijn voorraad. Ik heb er gestanste meeldraadjes en een grote brad opgeplakt.
Morgen een roze kaartje, hopelijk kom je dan weer even langs...

Challenges;
Pixie Dust Studio -  A Tween Teen's dream
Dutch Dare Card Challenges - Sketch
Pollycraft Monday Challenge - Autumn colours
Basic Grey Challenges - Anything goes
Totally Gorjuss - Cute & Cuddly

dinsdag 23 augustus 2011

Superstar.

Bij Challenges For You is er weer een leuke sketch als uitdaging. Het is de laatste dag om daaraan mee te doen, dus ging ik gisteravond aan de slag. Al een hele tijd liggen hier gave chipboard stickers van K&Company in de la en die moesten echt gebruikt gaan worden. Samen met het 'Extreme Boy' papier van Terese Collins is het een stoere jongenskaart geworden. Als sentiment heb ik '4U' geplakt met vilten stickers van Zeeman. Vond dat ik lang genoeg gewacht had met dit bericht, maar moest nog een foto maken van het kaartje. Helaas is het plaatje nog wat donker, maar het wil niet veel lichter worden vandaag :(
Gelukkig heb ik wat school = werk-klusjes ingepland, dus dat gaat goed komen!

Challenge;
Challenges For You - CFY #22

maandag 22 augustus 2011

Another Gorjuss Girl.

Daar ben ik weer :) Had mezelf een freubelmiddag beloofd, maar daar is weinig van terecht gekomen. Ik heb vanmiddag allerlei andere dingen gedaan en uiteindelijk maar 1 kaartje afgemaakt. En dat zie je hier. Het is gemaakt volgens Maria Therese's sketch bij The Sugar Bowl. Het gebruikte papier is van Kaisercraft, de Empire Collection. Het afdrukje is een Gorjuss Girl van Sugar Nellie en ik heb het ingekleurd met Derwents. Na de drukke kaart die ik vanmorgen heb geplaatst, vond ik het wel leuk om deze heel simpel te houden. Vandaar dat ik alleen strass-steentjes heb toegevoegd.
Misschien dat er vanavond nog wat geknutseld gaat worden. Als het lukt, zie het resultaat morgen :)

grtz.Colien

Challenge;
The Sugar Bowl - Maria Therese's sketch

Dubbele verjaardags-label-kaart.

voorkant

Binnenkant 1
Lowlands was GE-WEL-DIG, we hebben zo genoten! In tegenstelling tot andere jaren zijn we gisteravond/vannacht al naar huis gekomen. Heerlijk gedoucht, in eigen bed geslapen en nu zijn er al 2 wassen gedraaid, de meeste spullen zijn opgeruimd en ga ik zo even boodschappen doen, zodat we de rest van de dag nog gezellig voor onzelf hebben. Rolf stapt straks weer op de wielrenfiets, dus kan ik mijn freubelspul voor de dag halen. Het wordt mooi weer, dus de materialen belanden op de tuintafel :)
Zag dat dit ingeplande bericht met de kaart voor jarige Esther niet verschenen was. Ach, plaat ik het nu, dan kunnen jullie zien wat ik voor haar gemaakt heb.
Het idee van deze kaart komt uit de laatste Hobby Handig. Daar zag ik een leuke dubbele kerstkaart die me inspireerde tot het maken van deze verjaardagskaart. Ik heb de basis gemaakt van roze cardstock en het Jazmyne designpapier is van BoBunny. Bijpassend heb ik ook veel chipboard vormen en bloemen gebruikt.
Binnenkant 2
Verder lintjes, kant, brads, spelden, knoopjes, bloemen etc. toegevoegd. Er is van alles te zien op de kaart en het is een behoorlijk dik pakketje geworden :) Hieronder nog even het label en de achterkant:
label
achterkant
Binnenkort zien jullie nog een kaart die ik gemaakt heb volgens hetzelfde model. Dat duurt nog ruim een week, maar tussendoor laat ik nog allerlei andere kaarten zien.

grtz.Colien

vrijdag 19 augustus 2011

Label.

Deze labelkaart heb ik in opdracht gemaakt. Iemand wilde excuses aanbieden en vroeg met daar een kaartje bij te maken. De mannelijke ontvanger kreeg ook een fles bier. Daarom heb ik gekozen om een label te maken, zodat het aan de fles gehangen kon worden. Het papier komt uit de Nook and Pantry paperpad van Basic Grey. De auto is een 3D sticker van Action. De letters zijn gestanst met een mal van Tim Holz, de swirls met een mal van Crealies. Als versiering een knoop, parels, een kraal, klein labeltje en wat lint en touw toegevoegd.

grtz.Colien

donderdag 18 augustus 2011

Sparkling Kimmie.

Afgelopen zaterdag beloofde ik al dat ik het Jazmyne papier van BoBunny nog een keer zou laten zien. Dat doe ik dus vandaag :) Volgende week is Saraya jarig en ze is, net als ik, helemaal weg van de Kimmies. Daarom ben ik met de challenge van Kraftin Kimmie aan de slag gegaan. Dit sprankelende kaartje is het resultaat.  Het bevat, volgens challengerecept, 1 bloem (met mooie bijpassende brad), 1 stuk lint (gekocht bij Aldi) en 1 stuk chipboard (de swirl). Het afdrukje 'Talullahbelle' is ingekleurd met Derwents. De leeftijd van ons nicht heb ik gestanst met de mal van Tim Holz. De kaart mag maandag, als we thuis zijn van Lowlands, op de bus. Nu gaan we even op verjaardagsvisite bij Esther (de kaart voor haar zie je zaterdag) en dan richting Biddinghuizen. Heb er weer enorm zin in: Lowlands, here we come!!

grtz.Colien

Challenge;
Kraftin Kimmie - recept: 1 bloem, 1 lint en 1 stuk chipboard.

woensdag 17 augustus 2011

Thank you for being a friend....

Jullie weten ondertussen wel dat ik fan ben van Lili of the Valley. Bijna wekelijks komt hiervan wel een plaatje voorbij. Zo ook vandaag, een kant en klaar ingekleurd plaatje deze keer. Ik heb er het Fika papier van Maja Design bij gekozen. De sketch komt van Cupcake Craft Challenge, het tekstje is gemaakt op de computer. Om het papier mooi uit te laten komen (en me aan de sketch te houden..) heb ik alleen nog 2 glimhartjes toegevoegd. Vond ze wel toepasselijk.
grtz.Colien

Challenges;
Lili of the Valley - A thank you
Cupcake Craft Challenges - Sketch

dinsdag 16 augustus 2011

Back to school.

Wij mogen nog even genieten van onze vakantie, maar in verschillende delen van Nederland is het over met de pret. Daar zijn de scholen weer begonnen. En dat is te merken op diverse challenge-blogs. Zij hebben mijn blogtitel als thema. Daar ben ik mee aan de slag gegaan en dit kaartje voor gemaakt. Het afdrukje 'Flower Girl' is een digi van Sassy Cheryl en ik heb het ingekleurd met Derwents. Het designpapier is van Cosmo Cricket en het toepasselijke lint kocht ik bij de Scrapheap. Het schoolbordje en liniaal zijn stickers die ik hier in de la vond, geen idee waar ik ze gekocht heb... Ik ga even wat kleine huishoudelijke klusjes doen en daarna stappen we weer op de motor voor een leuke rit. Daar is het prima weer voor, dus wij gaan erop uit!

grtz.Colien

Challenges;
Kartenallerlei - einschulung
Cupcake inspirations - Challenge 123
Dutch Dare Card Challenges - Back to school
Sketch Saturday - Challenge #168

maandag 15 augustus 2011

Soccer boy.

Hallo, leuk dat je (weer) even een kijkje komt nemen op mijn blog. Ik ben nog aan het nagenieten van een superleuke dag op Folkwoods gisteren. Het weer zat erg mee, al was het wel drassig op het terrein van de regen die al gevallen was. Maar dat mocht de pret niet drukken, we hebben een hele leuke dag gehad!
Vandaag een jongenskaart met een afdrukje van Pixie Dust Studio. Hij heet 'Soccer star' en ik heb em ingekleurd met Derwents. De sketch is van Dutch Card Lovers, ik heb em een slag gedraaid. Het gebruikte papier komt uit de Olvier paper pad van Basic Grey, echt jongenspapier. Om de kaart stoer te maken en houden, heb ik sterren en knopen toegevoegd. Ik ga weer verder genieten van (nog) een heerlijke vakantiedag!

grtz.Colien

Challenges;
Pixie Dust Studio - Boys will be boys
Dutch Card Lovers - Challenge #103

zondag 14 augustus 2011

Black & White.

Allereerst even een bedankje voor de vele leuke reacties op mijn freubels! Zo gezellig om ze steeds te lezen. Ook heb ik er weer een paar volgers bij: Welkom en veel plezier op mijn blog!
Gistermiddag heb ik dit kaartje gemaakt volgens de sketch bij Fairy Fun Fridays. Ik heb er diverse zwart/witte designpapiertjes voor gekozen. En weer een afdrukje uit de nieuwe Magnolia serie gebruikt en dit is zeker niet de laatste die je voorbij zult zien komen :) Deze 'Golf Tilda' heb ik met 1 Derwent potlood ingekleurd en dat geeft best een leuk effect bij het papier. Links een lint geplakt met daaraan een bling-bling gesp van Xenos. Rechts gestanste bloemetjes, bewerkt met Stickles. Daarop knoopjes met zilverkoort, zodat het glimeffect telkens terugkomt. Het tekstrondje is van Aud Design. Verrassend hoe leuk zwart/wit kan zijn!
Nu regent het nog hier, maar hopelijk is het later op de dag droog. We gaan straks richting Eindhoven, gezellig naar het Folkwoods festival. Tot morgen maar weer!

grtz. Colien

Challenges;
Fairy Fun Fridays - Challenge #59: Tracey's Sketch
Magnolia Licious Stamps - Colour challenge
A Spoon Full of Sugar - Happy Birthday

zaterdag 13 augustus 2011

Miracle.

Sanne zit hier nog heerlijk aan de freubel, maar ik ga even bloggen :) Had nog geen kaartje voor vandaag, maar ondertussen zijn er al twee klaar. Deze voor nu, de andere zien jullie later. Dit is een kaartje naar aanleiding van de sketch bij Challenges For You. Het is gemaakt met Jazmyne papier van BoBunny. Daar heb ik al meer mee geknutseld afgelopen week, maar dat zien jullie a.s. donderdag pas...
De tekst is chipboard en hoort bij het papier. Net als de brad in het midden van de bloem, die ik heb gemaakt met Die-namics-stans van Sanne. Dat is het leuke van samen freubelen, dan kun je eens wat van elkaar lenen. De horizontale strook is gegolfd gestanst met een randpons van Xcut. Daaroverheen een mosgroen lint met wat rhinestones en het kaartje is klaar om gepost te worden :)

grtz.Colien

Challenge;

vrijdag 12 augustus 2011

Vintage.

Zo, wat later dan normaal op de dag toch nog een berichtje. We hebben een paar heerlijke vakantiedagen achter de rug. Veel gewandeld en genoten van de zon. Die is er echt wel, hoor! Al zijn we vandaag wel eerder dan gepland naar huis gekomen vanuit de Gelderse Achterhoek. Gisteren was het daar een zomerse dag, maar vanmorgen regende het flink en het leek maar niet te stoppen. Dus spullen ingepakt, naar huis, uitgepakt en hier vlakbij naar de Drunense duinen geweest. Heerlijk in de zon een wandeling gemaakt en daarna op het terras genoten!
Even over deze kaart: een tijdje geleden heb ik een Nostalgia knipvel van Marianne Design gekocht en ben ermee aan de slag gegaan. Meestal ben ik niet zo van de kant en klare plaatjes, maar voor de uitdaging op het Challenge blog van Marianne Design wordt gevraagd om een vintage kaart. Ik heb wel wat stempels van MD, maar die passen niet zo bij dit thema. Vandaar een knipvel met plaatjes in stijl. Ik heb er dit kaartje mee gemaakt met designpapier van Teresa Collins. De houten bloemetjes zijn van Kars, de swirls heb ik gestanst met een mal van Crealies. Het kanten lintje en de rhinestones komen uit mijn voorraad.
Het is een kaartje in een andere stijl dan ik gewend ben om te maken, maar ik ben niet ontevreden met het resultaat. Ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

grtz.Colien

Challenges;
Marianne Design - Vintage card/kaart

donderdag 11 augustus 2011

Patsy.

Bij een budgetwinkel kwam ik een tijdje geleden een Paris Hilton scrappakket tegen. In het pakket zit designpapier, stickers, foamletters, plaksteentjes etc. En dat allemaal in lekkere felle kleuren. Dus het pakket móest in het mandje :)
Ik heb er dit kaartje mee gemaakt, volgens de sketch van Card Patterns. De randen van het papier heb ik met de distresser, babydoekjes en inkt bewerkt. Het afdrukje is 'Patsy' van Kraftin Kimmie. Ik vond haar wel passen bij het papier. Ik heb haar gestempeld op aquarelpapier en ingekleurd met Distress inkt. Dat was weer lang geleden, maar het viel me niet tegen. Bij Cupcake inspirations is er deze week een foto met felgekleurde cakejes die als inspiratiebron mag dienen. Daar wil ik ook graag met de challenge meedoen.
Hopelijk zit het weer vandaag en morgen een beetje mee, want wij verblijven een paar dagen in de Gelderse Achterhoek. Even erop uit; fietsen, wandelen etc. Maar mijn boek gaat ook mee, evenals wat knutselspul. Tja, ik kan het niet laten ;p 

grtz.Colien

Challenges;
Kraftin Kimmie - Distressed
Cupcake Inspirations - Challenge #122
Card Patterns - Sketch 127

woensdag 10 augustus 2011

Bunnies in Love.

En hier is mijn tweede kaartje van vandaag. Tja, even niet opgelet dat ie ook vandaag al gepost moest worden ivm de sluiting van de challenge... Het is een heel ander kaartje dan hieronder, maar dankzij het afdrukje 'Bunnies in love' van LOTV wel erg leuk! Ik heb het ingekleurd met Derwents. De sketch is van CPS en voor de uitdaging bij Lili of the Valley werd gevraagd om roses, vandaar het achtergrondpapier. En de kleur past mooi bij de uitdaging van Allsorts Challenge. De stikrand heb ik handmatig gedaan, maar dat is niet helemaal recht gegaan, helaas. Maar daarmee doe ik wel mee met de challenge bij Cupcake Craft Challenges. Om de rozen goed uit te laten komen, heb ik geen verdere versiering aangebracht.

grtz.Colien

Challenges;
CPS card sketches - Challenge #230
Allsorts Challenge - Red Card

Take me to your bieber.

Heerlijk, die vakantie! Ik ben zo lekker aan de freubel, dat ik vandaag weer 2 kaartjes plaats :) Dit is de eerste: een jongenskaartje voor jarige Sem. Ik wilde graag meedoen met de challenge bij Pixie Dust Studio, want ik vind hun afdrukjes zo leuk! De titel van dit blogbericht verraad de naam van het plaatje. De papieren 'Galaxy' en 'Satellite' van Cratepaper passen er erg leuk bij. De sketch is van Totally Gorjuss en ik vind em eigenlijk ook wel erg 'Gorjuss' geworden :) De sterren heb ik geponst en het tekststempeltje is van Aud Design.
Bij Dutch Dare Card Challenges wordt gevraagd om kaart 'For the kids', dus ook daar wil ik gezellig meedoen. Zometeen dus nog een kaartje, iets heel anders.....

grtz.Colien
Challenges;
Pixie Dust Studio - Anything goes
Dutch Dare Card Challenges - For the kids
Totally Gorjuss - Sketch

dinsdag 9 augustus 2011

Twinkle Stars.

Ook vandaag weer een kaart gemaakt van restjes papier. Het lijkt wel opruiming ;p
Er lag nog een mooi stukje 'Midnight Frost' van BoBunny, precies groot genoeg voor deze kaart. Misschien wat ongewone kleuren voor een kerstkaart, maar dat vind ik juist wel leuk. De sketch komt van het Christmas Challenges With Sketches blog. En bij Simon Says Stamp is de uitdaging om in augustus een kerstkaartje te maken. Nou, geen probleem :)
Het afdrukje is van Lili of the Valley en heet 'Baby's first Christmas'. Ik heb het ingekleurd met Derwent Coloursofts. De bontrandjes heb ik bewerkt met Stickles, net als de gestanste ster en het tekststempeltje van Action. De grote brad, precies in de juiste kleur, komt van Xenos. De sterretjes in de hoeken maken het kerstkaartje af.

grtz.Colien

Challenges;
Simon Says Stamps - Christmas in August
Christmas Challenges With Sketches - Challenge #6

maandag 8 augustus 2011

Tag.

Gisteren en eergisteren liet ik jullie kaartjes zien die ik gemaakt had met papier uit mijn map met restjes. Daarin zitten allerlei kleinere stukken papier, maar nog groot genoeg, dus waar ik nog best wel wat mee kan. Ik wilde graag weer eens een labelkaart maken, dus daar heb je wat smallere stukken papier voor nodig. Dus koos ik deze vrolijke papiertjes uit de map. Het is Blooms & Grow van My Minds Eye. Het afdrukje is van hÄnglar & stÄnglar en ik heb het ingekleurd met Derwents. Verder veel versiersels toegevoegd: bloemen, spacers, vlinders, rhinestones, bedeltje, lintje en tule. De groene schelprondjes komen van een oorbel die ik op school = werk heb gevonden. Scrappers kunnen alles gebruiken, nietwaar?!

grtz.Colien

Challenges;
Dutch Card Lovers - Maak en versier een label / tag
Lovely hÄnglar only - Challenge #30, Tag
Stamp with fun - Tag

zondag 7 augustus 2011

Bumble Bee Gorjuss Girl

Voor het kaartje van vandaag eens even een oude stempel opgezocht. Maar ze blijven zo leuk: die Gorjuss Girls van Sugar Nellie. Op het SugarBowl blog stond een leuke sketch als uitdaging. Ik heb er het vrolijk-gekleurde Sugar Rush papier van Basic Grey voor gekozen. Het afdrukje heb ik ingekleurd met Derwents. Het haar van de Gorjuss Girl is kastanjebruin. Dat past mooi bij de challenge van ABC Challenge. Behalve een kantje, wat gevraagd werd bij de Sugar Bowl challenge, heb ik ook een gestippeld lintje op de kaart geplakt. Tot slog nog een swirl gestanst en een gehaakte bloem (gekocht bij Xenos) toegevoegd. Wij gaan zo richting Weert voor de doop + feestje van Imara en haar ouders.
Fijne dag en tot morgen!

grtz.Colien

Challenges;
The Sugar Bowl - Kiki's sketch, theme lace
Stampin' for the weekend - Spots & dots
ABC challenge - A = for auburn.

zaterdag 6 augustus 2011

Prinses Imara.

Morgen wordt Imara gedoopt en daarna is er een feestje rondom de kleine meid. Ook vieren haar ouders hun verjaardagen. Dat vraagt om een leuk kaartje voor deze gezellige dag. En dit is em geworden. Bij Anyone for Anya is het deze week de uitdaging om geen designpapier te gebruiken. Daarom heb ik roze en wit cardstock met embossingmallen bewerkt. Bij het witte papier heb ik de sterren nog wat naar voren laten komen door ze met inkt roze te maken.
Het afdrukje is van the Greeting Farm. Ik heb het ingekleurd met Derwents en het kroontje en sterretje bewerkt met Stickles. Het bijpassende lint komt van Wibra. Daarbij heb ik nog 2 stukjes scrappersfloss met roze belletjes eraan geknoopt. Als sentiment heb ik Imara haar naam uitgesneden met een stans van Tim Holz. De letters zijn glimmend gemaakt met Diamond Glaze. Het beloofd morgen een leuk en zonnig feestje te worden!
Hieronder nog een kaartje.......

grtz.Colien

Challenges:
Anyone for Anya - No patterned paper
Pollycraft Monday Challenge -Paula's sketch

Smookie

Hier ben ik weer, met nog een kaartje :)
Al een hele tijd geleden had ik de basis van dit kaartje gemaakt, maar het kwam er niet van om het af te werken. Tot ik afgelopen week de challenge bij Cupcake Inspiration zag: een taart met een draak. En precies in deze paars/groen/roze tinten, dus reden om aan de slag te gaan :)
Het papier is LaDiDa van Kaisercraft. De grote bloem is een rub-on. Het afdrukje is een 'Smookie' van Kars. Ik heb het ingekleurd met Derwents. Het Bliss-label is van Tim Holz, de knijper, knoopjes, strikje en fotohoekjes komen uit mijn verzamelde voorraad. Vandaag dus 2 kaartjes, want ik wil nog graag meedoen met de challenge :)

grtz.Colien

Challenges;
Cupcake inspirations - Challenge 121
Papertake weekly - Anything goes

vrijdag 5 augustus 2011

Gymnastic Tilda.

Het was al weer even geleden dat ik een Magnoliaatje heb gebruikt, dus hoog tijd! De nieuwe collectie 'The winner takes it all' is zo leuk. Jullie hebben Soccer - en Super Edwin al gezien, vandaag heb ik een kaartje gemaakt met Gymnastic Tilda. Een lief plaatje, dus daar past wel roze papier bij.
Om het geheel niet te zoet te maken, heb ik gekozen voor een papierblokje van Action waar het roze met bruine tinten is gecombineerd. Toch is het een echt meidenkaartje geworden met een een kantje, parels, bloemen en glitters. Handig voor alle bingo-challenges :)
Fijne dag, allemaal!

grtz.Colien

Challenges;
Dutch Magnolia Lovers - Bingo (glitter/bruin/roze of roze/bloemen/wit of bruin/stans/parels..)
Magnolia Down Under Challenges - Bingo (Flowers/pearls/lace)
Simply Magnolia - Pink/brown/cream