donderdag 4 juli 2024

52 Weeks to Christmas, #27-2024.

Het is weer donderdag, tijd voor kerstkaartjes. Dit eerste kaartje maakte ik volgens de sketch die Bep bedacht en dat is de lopende challenge op het 52 Weeks to Christmas blog. Klik rechts in de zijbalk en doe gezellig mee.

Ik maakte nog een tweede kaartje, ook naar aanleiding van een sketch. Bij beide kaartjes gebruikte ik papier van Craft Sensations en plaatjes van Joy!

Vandaag weer een van-alles-wat-dagje op school = werk. Rapporten schrijven en ondertekenen, bloemwerk van de diploma-uitreiking opruimen, handelingsplannen van mijn mentorleerlingen schrijven, kopieerwerk voor volgend schooljaar klaarleggen en wat onderdelen voor het introductieprogramma uitwerken. 

Vanavond ga ik naar Royal Park (Paleis Soestdijk) voor een optreden van Floor Jansen. Anneke van Giersbergen staat in het voorprogramma, dus dat wordt weer genieten!

Challenges;

Girlz Creative Christmas Challenge - Alles mag

Creative Sketchy Girls - Sketch


Christmas Crafts All Year Round - Anything goes

woensdag 3 juli 2024

Wat je in je hart bewaart....

De laatste werkweek van dit schooljaar is een pittige. Maandag heb ik het bloemschiklokaal opgeruimd en daarna 4 bloemstukken en 2 vazen opgestoken voor de diploma-uitreiking van gisteravond en vanavond. Gisteren waren de rapportbesprekingen en tussendoor hebben we een walk-tru route feestelijk versierd voor de geslaagden en ook de etalages in stijl ingericht. Vanavond ben ik erbij en mag ik elke leerling een roos aanbieden. Dan zal ik ook foto's maken, zodat jullie een idee krijgen van wat ik bedoel. Vandaag ben ik overdag ook op school = werk, samen met een collega alles in orde maken voor de stages en met de verschillende teams de klassenindeling voor volgend jaar. Ook zijn we bezig met het introductieprogramma, dus van alles wat ;) Gisteravond heb ik bovenstaand kaartje gemaakt voor iemand die een troostkaartje verdient.

Challenge;
CAS on Friday - Nature

maandag 1 juli 2024

(Olympische) sport op het 4 Season blog.

De eerste maandag van de maand en dat betekent dat we de challenge van juli bekendmaken op het 4 Season blog. We maken er een sportieve maand van, want het thema is "Olympische spelen/sport". 

Ik maakte 2 kaartjes met plaatjes uit een blok van DecoTime. Daarin zaten verschillende plaatjes over sport, zoals dit boks-plaatje. Ik combineerde het met papier en een tekst van Simple Stories.

Ook vond ik nog een plaatje waarop meerdere sporten te zien zijn, dat heb ik ook meteen maar gebruikt. De sketch stond nog op mijn lijstje en die uitdaging loopt morgen af. 
Meedoen met onze challenge kan t/m vrijdag 26 juli en je mag zo vaak inzenden als je zelf wilt.

Challenges;

Freshly Made Sketches - FMS 642


Sweet Sketch Wednesday - #205