zondag 31 juli 2011

Christmas in july.

Op de laatste dag van juli dit kerstkaartje volgens de sketch van Christmas Challenges With Sketches. Het designpapier is van Basic Grey uit de Wassail paper pad. Het afdrukje is van Penny Black en het is ingekleurd met Derwents. Net als bij het kaartje van gisteren heb ik er Aleene's Glitter Snow bij gebruikt. Maar nu dus als sneeuw en niet als slagroom ;p
Het tekstje is een labelstempeltje, ik kocht het vorig jaar bij Kruidvat. De vilten bloem komt van Blokker. Tot slot heb ik het kaartje opgepimpt met pareltjes.

grtz.Colien

Challenge;
Christmas Challenges With Sketches - Challenge #5
Totally Gorjuss - Christmas in july

zaterdag 30 juli 2011

Cupcakes.

Goeiemorgen! Nog even op de valreep een kaartje voor de challenge bij Anyone For Anya. Deze keer een sketch en dat vind ik wel leuk om mee aan de slag te gaan. Dit kaartje is een combinatie van beige en paars cardstock met Rusty Pickle designpapier. Het afdrukje van CC Design heb ik ingekleurd met Derwent coloursofts en de cupcakes hebben sneeuw als slagroom.
Het label is gestanst uit glimpapier. Het tekstrondje is een stempeltje van Aud Design. Het lintje komt uit mijn verzameling en kleurde toevallig erg mooi bij het papier. Het cupcakeje met kers heb ik gestanst met een malletje van Marianne Design.
Morgen plaats ik weer een kerstkaartje, nog snel voordat de zomerse warme dagen beginnen :)

grtz.Colien

Challenges;
Anyone For Anya - Sketch
Addicted to Stamps - Challenge #9: cupcakes

vrijdag 29 juli 2011

Dustin Pike.

Na kaarten in zoete en felle, vrolijke kleurtjes is het vandaag tijd voor een kaartje in warme aardetinten. Dat lukt prima met het nieuwe papier uit de Zoology Collection van BoBunny. Voeg er bruin en donkergroen cardstock aan toe, even distressen en de kaart krijgt een ruig uiterlijk. Het schattige, maar toch stoere draakje is van Dustin Pike. Ik heb hem ingekleurd met Derwents. Om in stijl te blijven heb ik een touwtje met nietjes vastgemaakt. Tot slot een knoop toegevoegd en klaar!

grtz.Colien

Challenges;
Stampin' for the Weekend - Paws for Thought
Sweet Sketch Wednesday - Sketch #112
ABC challenges - Z is for Zoo

donderdag 28 juli 2011

Brookes butterflies.

Vanmiddag gezellig met mijn zus Anne-Marie, Sanne en Esther naar de Scrapbookwinkel in Heesch geweest. Na een snuffelrondje door de opruimhoek en de winkel hebben we nog heerlijk in het zonnetje wat gedronken en gekletst. Bij thuiskomt toch maar even aan de slag gegaan. Dit kaartje is het resultaat. Het afdrukje lag al een tijdje klaar. Ik heb het ontvangen via de Clubsite van Tiets. Daar hebben ze een hele speciale digi wedstrijd. Tiets had Melissa van Meljen's Design (Whimsy) gevraagd of zij speciaal voor de club een digi stempel wilde tekenen. En dit is em geworden. Ik heb het ingekleurd met Derwents. De sketch is van Papertake Weekly en het papier komt (weer) uit het Lime Rickey blokje. De bloemetjes heb ik afgelopen week tijdens mijn opruimwoede op zolder gevonden. Ze kwamen meteen van pas:)
Ik ga nu even sporten en misschien dat ik daarna even met mijn nieuwe spulletjes ga freubelen. Morgen een kaartje met een dierlijk karakter in heel andere kleuren....

grtz.Colien

Challenges;
Kaarten maken met Tiets - Digiwedstrijd
Kartenallerlei - Strepen
Papertake Weekly - Sketch

woensdag 27 juli 2011

2 cute

Gisteren beloofde ik al dat ik een meisjeskaart zou plaatsen vandaag. Nou, dit is het kaartje in roze met superleuk afdrukje 'Unicorn' van Pixie Dust Studio. Ik heb het ingekleurd met Derwents, passend bij de kleuren van het 'Evening Butterflies' papier van CreaMotion. De tekst heb ik uit BoBunny papier geknipt en opgeplakt met 3D foam. Het lintje komt uit mijn verzameling. De mooie, grote brads heb ik afgelopen week gekocht bij Xenos, ik vind ze erg gaaf.
Gisteren wilde ik in de tuin (verder) werken, maar de regen zorgde ervoor dat ik al mijn bloemschikspullen op zolder heb opgeruimd. Daartussen vond ik een heleboel leuke spulletjes die ik ook kan gebruiken bij het scrappen. Je ziet er binnenkort vast iets van op mijn blog! Ik ga zometeen even bij mijn collega thee drinken en wie weet wat de dag nog meer brengt. Heerlijk die vakantie :)

grtz. Colien

Challenges;
Pixie Dust Studio - Sketch
Totally Gorjuss - Punch or die
Allsorts Challenges - Free n easy

dinsdag 26 juli 2011

Best Buds!

Gisteravond was echt een freubelavondje, heerlijk! Ik heb 2 heel verschillende kaartjes gemaakt. Een jongensversie, die zie je vandaag, en een meisjeskaart, die plaats ik morgen. Deze is gemaakt volgens de sketch van Sketch Saturday. Ik heb er rood, wit en grijs carstock voor gebruikt en restjes gestreept designpapier. Dat past goed bij het kant en klare afdrukje van Lili of the Valley. Door de strookjes grijs cardstock te bewerken met een randpons van Kars, ontstond een leuk effect. Het lijkt wel op een fietsketting :)
Met een pons van Tim Holz heb ik nog een tandwiel geponst. De tekststempel is een 'Simply Chic Stamp' van Provocraft. Dat past goed bij het afdrukje en bij de challenge bij Stamp with Fun. Om het afdrukje 'vast te houden' heb ik nog 2 metalen brads aan de rand gemaakt. Het is een stoer, maar toch lief kaartje geworden.
Morgen dus een lief meisjeskaartje, kom gerust weer langs!

grtz.Colien

Lili of the Valley - Fun and Games
Sketch Saturday - week # 165
Stamp with fun - Friends

maandag 25 juli 2011

Aurora.

Het is weer tijd voor een vrolijk gekleurd kaartje! Bij Kraftin Kimmie was de challenge deze week een leuke sketch. Ik heb de sketch gebruikt en er vrolijk papier uit de Lime Rickey paperpad voor gekozen. Dat past mooi bij de zomerse challenges van Dutch Dare Card Challenges en Scrapdelight:
De zeemeermin past ook bij het thema voor de uitdaging bij Kartenallerlei: Onder of in het water.Het afdrukje 'Aurora' heb ik ingekleurd met Derwents en haar lijfje, staart en sterren in het haar bewerkt met Stickles. Als versiering nog een lintje en scrappersfloss door een brad geknoopt en tot slot wat glimbloemen en -steentjes opgeplakt. Het is een zomers kaartje geworden, nietwaar?!

grtz.Colien

Challenges;
Kraftin Kimmie  - Sketch
Scrapdelight - De grote scrapdelight zomer challenge
Kartenallerlei - Unter bzw. im Wasser

zondag 24 juli 2011

Stars.

Vandaag tussendoor dit frisgroene kaartje gefreubeld. Het afdrukje is van Penny Black en ik heb het ingekleurd met Derwents. De sterren zijn gemaakt met de Slice. Het zwarte lint is van Vivant.
't Is een kort blogberichtje, want nu gaan we naar een concert van Circle II Circle. Zin in!!

grtz.Colien

Challenges:
Dutch Card Lovers - Challenge #100
Cupcake Craft Challenges - Wish upon a star
Penny Black Saturday Challenges - Starburst

zaterdag 23 juli 2011

Vakantiekoffer.

Wat jammer dat Dagkamp weer voobij is. Het was erg stil vandaag zo zonder al die kinderen. Vandaag wel alles opgeruimd, kasboek bijgewerkt en de was weggewerkt. We hebben het afgelopen week enorm getroffen met het weer. Alleen gisteren een bui gehad en verder was het droog of zelfs zonnig. Vandaag viel het ook niet tegen, maar nu is het wel nat en fris. Net nu we de afscheidsbarbecue van onze Australische gasten hebben. Maar gelukkig hebben mijn ouders een grote schuur en afdak, dus dat komt goed. Natuurlijk hoort er ook een kaartje bij en deze koffer past wel bij de gelegenheid. Het patroon heb ik aangevraagd bij Duo-challenges en geprint op lichtbruin cardstock.
Het designpapier en de 3D stickers komen van Action, ik vond ze ook erg toepasselijk.
Wil je ook het koffertje maken: je kan het patroon nog tot 10 augustus aanvragen. Ik ga naar de bbq :-)
grtz.Colien

Challenge;
Duo Challenge - Challenge #8

vrijdag 22 juli 2011

Gefeliciflapstaart.

Dagkamp zit erop. Wat een superleuke week was dat! We hebben enorm genoten, lol gehad en veeeel te weinig geslapen ;p
Nu even bloggen (kijken) en ik zie dat m'n geplande berichtjes niet geplaatst zijn :(
Och, dan komt die van gisteren morgen wel (snap je het nog?!) en plaats ik vandaag een feestelijk, vrolijk kaartje. Doordat de kaart niet geplaatst was, ben ik helaas net te laat voor de challenge bij Penny Black Daar was de challenge; Bunting! Vandaar de vlaggenlijn, gemaakt met een mal van Crealies. Het kleurrijke papier is van Basic Grey, uit de  'lime ricky' paperpad. De egeltjes zijn Stickeroos van Penny Black. Het tekstje komt van een stempeltje van Kars. Nog wat lint, scrappersfloss en brads maken de kaart volgens de lay-out van Sketch Saturday.

grtz.Colien

Challenges;
Sketch Saturday - Week #164
Penny Black Saturday Challenge - Bunting

woensdag 20 juli 2011

Shadowpainting.

Al een tijdje geleden zag ik bij de Hobby in beeld dit filmpje over shadowpaiting. Dat leek me zo leuk, dat ik bij de Scrapbookwinkel in Heesch de materialen heb aangeschaft. Wel wist ik toen al dat het waarschijnlijk zomervakantie zou zijn eer ik er aan toe zou komen om te gebruiken. En dat was ook zo :)
Vorige week heb ik dit kaartje gemaakt in Delfst blauw. De poppetjes en het label staan al op papier en de tekening heb ik overgetrokken met liner. Daarna heb ik bepaalde delen ingekleurd met Distress inkt. Ik heb gekozen voor de kleur 'Faded Jeans'. Vervolgens heb ik de liner als een elastiekje van het papier afgehaald en de onderdelen uitgeknipt. Ik heb ze met 3D foam op een kaart met bijpassend designpapier geplakt. Voor het label heb ik een stempeltje van Marianne Design gebruikt en daarna vastgeknoopt met satijnlint.
Het is erg leuk en simpel hiermee te werken, dus je zult vast nog wel een keer een kaart voorbij zien komen, gemaakt volgens deze techniek.
Vandaag de derde dag van ons kamp. De kids worden straks ergens anders gedropt en gaan dan een mooie route lopen. Vanmiddag gaan we een nieuw spel uitproberen: Spel zonder grenzen. Voor morgen heb ik ook al weer een berichtje ingepland, dus graag tot dan :)
grtz.Colien

dinsdag 19 juli 2011

Hoera.

Hoera, weer een jarige! Ons nichtje Indy vierde afgelopen zaterdag haar 6e verjaardag. Vorig jaar maakte ik een prinsessenkaart voor haar gemaakt, maar deze keer werd het iets anders. Vorige week mocht ze met 'ome' Rolf naar de Feyenoordshop en tot ieders verbazing koos ze niet voor een lichtblauw shirt, maar voor het originele rood/witte tenue. Dus heb ik mijn kaart maar aangepast en volgens de sketch van het Critter Sketches blog de kaart in stijl gemaakt.  
De binnenkant van de kaart heb ik ongeveer op dezelfde manier gemaakt. Indy koos voor het getal 9, want ze wil, volgens eigen zeggen, het shirt nog een paar jaar aan ;p
Ze is flink beïnvloed door haar oom en neef, want ook haar verjaardagstaart werd een Feyenoord-versie. Wie weet wat het volgend jaar is, ha, ha.
Als je dit leest, ben ik op Dagkamp. Daar vieren we dat Indy vandaag echt jarig is: Hoera!
grtz.Colien

Challenge;
Critter Sketch Challenge blog - Sketch challenge # 73

maandag 18 juli 2011

My girl.

Whiehoo, vandaag is Dagkamp gestart! Deze week zijn we te vinden in en rond een kampeerboerderij in Helvoirt. Daar houden we overdag een grote groep kids bezig met allerlei spellen. Vandaag werden de groepen gevormd en stond het kennismakingsspel op het programma. Daarna ging elke groep een eigen bord knutselen en na de lunch was de speurtocht door de bossen van de Loonse en Drunense duinen.
Dit stoere meidenkaartje heb ik gemaakt met papier van Kaiserkraft. Het leuke model is een patroontje uit Hobby Handig. Het 'Baker Fairy' afdrukje van Pixie Dust Studio heb ik ingekleurd met Derwent coloursofts. Met een paar simpele versieringen (lintje, sterbedels, bijpassende brads en tekststempeltje van Aud Design) is de kaart lief en toch stoer geworden...

grtz.Colien
Challenge:
Pixie Dust Studio - Girly, girly.

zondag 17 juli 2011

Schoolmeisje.

Ondanks dat de vakantie net begonnen is, heb ik dit kaartje met een schoolmeisje gemaakt. Bij Lili of the Valley is de uitdaging; maak een kaart in roze en blauw. Ik koos voor dit afdrukje, zodat ik em alvast klaar heb en aan het einde van de vakantie meteen kan versturen. Het papier kocht ik afgelopen dinsdag bij Scrapbookdepot in Uitgeest. Het komt uit een pakketje met dubbelzijdig papier van Webster's pages. De spelden, glimsteentjes, het strikje en de bloemen komen uit mijn voorraad.
Vandaag hebben we alle materialen voor het zomerkamp naar de kampeerboerderij gebracht. Afgelopen maanden hebben we al heel wat voorbereidingen getroffen; dubbeldekkerbus, verzekering en vrijwillegers geregeld,  spelmaterialen bij elkaar gezocht, heel veel kopietjes gemaakt voor nieuwe spellen, gisteren boodschappen gedaan etc. Zojuist de groepslijsten gemaakt, dus laat het maar beginnen. Komende week gaan we overdag 79 basisschoolkids entertainen en s avonds en 's nachts blijven we met een club van ongeveer 15 leiders 'overnachten'. Heb er zin in !!

grtz.Colien

Challenges;
Create4fun - Sketch
Lili of the Valley - Pink & Blue

zaterdag 16 juli 2011

Pink, purple & pearls...

Alweer een Magnoliaatje vandaag, ze zijn populair deze week :)
Dit keer een zoete versie in roze en lila met veel bloemen en pareltjes. Niet helemaal mijn stijl, maar ik vond het toch wel leuk om te maken. Ik heb 'Happy Spring Tilda' ingekleurd met Derwents. Het designpapier is van Action. De sketch is simpel, maar leuk. Ik vond hem bij Card Positioning Systems. De bloemen en pareltjes komen uit mijn voorraad en ik heb er lekker veel van gebruikt. Helemaal goed voor de challenges bij Just Magnolia en Magnolia Stamp Lovers.

grtz.Colien

Challenges;
CPS - Weeek #226
Just Magnolia - Pink, Purple and Pearls
Magnolia Stamp Lovers - Summer Flowers

vrijdag 15 juli 2011

Kimmie 'Roxy'.

Ik zou gisteren dit kaartje plaatsen, maar dat is er niet van gekomen. Dan vandaag maar en zien jullie wat ik gefreubeld heb bij Debby. Ik kreeg de envelop van Sanne en als je hier kijkt, zie je welke kaart zij had gemaakt. In de envelop dezelfde materialen en het 'Roxy'-afdrukje van Kraftin Kimmie. Ik heb haar ingekleurd met Derwents. Op 2 brads na heb ik alle materialen gebruikt. De uitdaging bij Kraftin Kimmie's blog is 'Tag it', vandaar het label;
Vandaag even geen kaartjes ofzo freubelen, maar lekker naar buiten. Gelukkig is het weer een stuk beter en zien we de zon weer. Daar moeten we van genieten!

grtz.Colien

Challenge;
Kraftin' Kimmie Stamps - Tag! You're IT!

Jarige smid.

Gistermiddag gezellig gefreubeld met mijn zus, moeder en Rietje uit Australië. Daarna kwamen 'de aanhang' ook hierheen om te eten. Ook ons petekind Elmar was van de partij, omdat we gisteravond met hem naar de bioscoop gingen. Daar gingen we het laatste deel van Harry Potter kijken. Kwam er op neer dat ik voor 10 mensen heb gekookt, wel leuk!
Even over deze kaart: Patrick is smid in het Openluchtmuseum en was afgelopen zaterdag jarig. Voor hem heb ik dit persoonlijk kaartje gemaakt. De lay-out is aan de hand van de uitdaging op Sketch Saturday. Het 'Dude' papier is weer van The Paper Loft, het is bijna op, jammer... De afbeelding komt van een verkleinde kleurplaat die ik vond op internet. Het tekstrondje is een stempel van Aud Design. De knopen, brad, scrappersfloss en met verroeste nietjes vastgemaakt lint maken het kaartje af. Wederom een geslaagde mannenkaart...

grtz.Colien

Challenge;
Sketch Saturday - Week # 163

donderdag 14 juli 2011

In the kitchen.

Voor de opdracht voor ons scrapdagje bij Debby van afgelopen dinsdag had ik dit kaartje gemaakt. Alle materialen had ik ook nog in een envelop gedaan. Mariken kreeg mijn spulletjes en hier kun je zien wat zij ermee gefreubeld heeft. Grappig hoe je met dezelfde spullen toch een heel ander resultaat krijgt :)
Het Magnoliaatje komt uit een oudere serie uit 2009: A little yummie for my tummy. Ik heb Tilda ingekleurd met Derwents. Het designpapier is van Basic Grey, uit de 'nook and pantry'' paperpad. De cakejes heb ik uit het papier geknipt, de swirls gemaakt met shapeabilities. Roze is niet helemaal mijn kleur, maar in combinatie met het donkerbruin vind ik het toch wel geslaagd. Straks plaatst ik mijn kaartje dat ik bij Debby gemaakt heb, dat is ook een vrolijk exemplaar :)

grtz.Colien

Challenges;
Just Magnolia - Sketch

woensdag 13 juli 2011

Kleurenkaartenteam: Olijfgroen.

Gisteren was een gezellige freubeldag met Mariken, Sanne en Debby . Heerlijk bijgekletst, kaartje gemaakt, geluncht, naar Scrapbookdepot geweest, stempels uitgewisseld, nog een klein doosje gemaakt en nog gebleven voor het avondeten. Het kaartje wat ik daar gemaakt heb, zie je vrijdag. Eerst even deze kaart. Het is vakantietijd en daarom vandaag de laatste laatste ronde van het kleurenkaatenteam van Martina. Deze keer was Karen aan de beurt om een kleur aan te geven. Het werd olijfgroen en daarom heb ik gekozen voor voetballende Edwin. Ook dit afdrukje komt uit de nieuwste zomerkit van Magnolia. Ik vind em erg leuk en komt zeker een keer van pas met al die voetballers in mijn omgeving. Naast het olijfgroene cardstock heb ik ook kraftpapier gebruikt. Het designpapier komt uit de Oliver paperpad van Basic Grey.Het label is van Tim Holz. Voor de jongenskaart vond ik veel versiering niet nodig, maar heb nog wel 3 pareltjes op het afdrukje geplakt.
Wil je nog meer olijfgroene creaties zien, ga dan naar Martina's blog en hop verder. Hopelijk gaat het kleurenkaartenteam na de vakantie weer verder, want het is toch wel leuk.

grtz. Colien

Challenges;
Dutch Magnolia Lovers - Jongenskaart met kraftpapier, Edwin stempel en groen designpapier
Cupcake Craft Challenges - Your favorite Cupcake challenge; 147 Sketch

dinsdag 12 juli 2011

Congratulations!

Nu de vakantie is begonnen, heb ik eindelijk tijd gehad om een kaartje te maken voor Sanne en Yuri. Ze hebben vorige week de sleutel van hun nieuwe huis gekregen. Het leukste is: dat huis staat bij ons in het dorp! Dat wordt te voet naar m'n scrapmaatje straks ;p
Ik heb dit kaartje gemaakt volgens de sketch van  Berdien bij Challenges For You. Weer zo'n heerlijk simpele sketch waar je alle kanten mee op kan! Mijn versie heb ik gefreubeld met wit en zwart cardstock en designpapier van Prima Marketing. De huisjes zijn stempels van Avec. Ik heb ze gestempeld, met zwart embossingpoeder bestrooid en bewerkt met de heattool. De tekst en sleutel zijn stickers van Karen Foster en kwamen goed van pas voor dit kaartje. 
Zometeen ga ik met Mariken en Sanne naar Debby om te freubelen. We kregen de opdracht om een kaart te maken en dezelfde materialen ongebruikt in een envelop te doen. We wisselen dan enveloppen uit en dan mag je aan de slag om zelf een kaartje te maken, op je eigen manier. Ben benieuwd!

grtz.Colien

Challenge;

maandag 11 juli 2011

Super Edwin.

De nieuwe Magnolia zomerkit is uit en de stempels zijn erg leuk! Deze Super Edwin vind ik helemaal geweldig, dus die wilde ik meteen gebruiken. Ik heb niet gekozen voor de echte supermankleuren rood en blauw, maar het afdrukje aangepast aan het papier. Het 'stitched stripes en blocks' papier is wel bruikbaar bij zo'n jongenskaart en handig voor de challenges van Simon Says Stamps en A Spoon Full of Sugar. De sketch is van het Scrapdelight blog.
Voor de uitdaging bij Pollycraft Monday Challenge heb ik er sterren aan toegevoegd. Past ook wel bij de superheld. Het tekststempeltje is van Aud Design en dat maakt het een verjaardagskaartje voor de uitdaging bij Simply Magnolia. In de loop van de week kunnen jullie nog meer Magnolia-afdrukjes voorbij zien komen op mijn blog. Graag tot dan!

grtz.Colien

Challenges;
Scrapdelight - Cardchallenge #6
Pollycraft Monday Challenge - Challenge ***100***(optional stars and stripes)
Simon Says Stamps - Stitch in time
A Spoon Full of Sugar - Sewing
Simply Magnolia - Birthday Card

zondag 10 juli 2011

Teddyberendiploma zilver.

Gisteren liet ik jullie een kaartje zien voor Indy, vandaag is Rosey aan de beurt. Ons 2-jarige nichtje is eigenaar van haar Teddydiploma zilver! Dus ook voor deze waterrat ben ik aan de slag gegaan. Ik heb de teddybeer en het zilver terug laten komen in de kaart. Zowel het afdrukje als de sketch is van Lili of the Valley. Het designpapier komt uit de June Bug paperpad van Basic Grey. De bloemetjes heb ik gemaakt met malletjes van Joy. Tot slot nog scrappersfloss met een zonnetjes-bedel erom geknoopt.
Vandaag is het heerlijk weer om weer eens op de motor te stappen. Het wordt waarschijnlijk een rondje Veluwe. Tot morgen!

grtz.Colien

Challenges;
Lili of the Valley - Sketch by Donalda
Papertake weekly - Anything goes

zaterdag 9 juli 2011

Hollands trots.

Gisteren heeft Indy haar zwemdiploma gehaald. We zijn enorm trots op ons 5-jarige nichtje! Nu mag ze voortaan lekker zonder bandjes zwemmen :) Voor haar dit Hollandse kaartje met 'Honey bikini' afdrukje van CC Design. De sketch is van Stamp with fun. Het papier komt van een gekochte kaart en wat restjes uit mijn rommelbak. Bij Anyone for Anya? wordt gevraagd om een kaartje in de kleuren van je land, vandaar.... Het strikje kocht ik bij Xenos en de letter komt van Kruidvat, ik heb hem rood gemaakt met Distress inkt.
Rolf is vandaag met Indy en haar grote neef Bart naar de Feyenoordshop. Indy mag een tenue gaan uitzoeken en ze vond het niet eens erg dat die er niet in roze zijn ;p
Daarna gaan ze nog aquariumvissen kopen voor Bart. Vandaag kan ik dus lekker aan de freubel....

grtz.Colien

Challenges;
Anyone for Anya? - Show your colours
Stamp with fun - Challenge 118: sketch
Allsorts Challenges - Free and easy

vrijdag 8 juli 2011

Uitzwaaien.

Rapporten en toebehoren uitgedeeld, leerlingen (en een aantal collega's) uitgezwaaid, kasten en lokalen zijn schoon, introductieprogramma en overige spullen voor volgend schooljaar liggen klaar......, dat kan maar 1 ding betekenen: VAKANTIE!!
Op de foto zie je de freubelwerkjes die ik heb gemaakt voor de kids uit mijn mentorklas. Afgelopen dinsdag heb ik 18 notitieblokjes in een boekje verwerkt.
Voor de meisjes heb ik roze, paarse, oranje en groene boekjes gemaakt. De boekjes komen van Zeeman, het (design)karton, de pennen en paperclips heb ik bij Action gekocht. De lintjes komen uit mijn voorraad. Op de voorkantjes heb ik de namen van de leerlingen uitgestanst en de boekjes op diverse manieren versierd.
Voor de jongens heb ik gekozen voor zwart/witte en gele versies. Ook zij waren verrassend blij met hun kadootje. Gelukkig maar :)
Nu druk in de voorbereidingen voor Zomerkamp. Over ruim een week gaan we met zo'n 70 basisschoolkids naar de Loonse en Drunense duinen. Nu al zin in!!

grtz.Colien

donderdag 7 juli 2011

Yes!

Rianne is geslaagd voor haar kappers- en visagieopleiding. Een leuke aanleiding om een kaartje te maken. Ik heb er de sketch van Magnolia Down Under voor gekozen, daar kwam het afdrukje van geslaagde Tilda goed in uit. Het papier is van Karen Foster en met al die kammen, fohns en haartangen is het wel erg toepasselijk. Ook de brads in de bloemen, gemaakt met Nellie Snellen ponsen, kloppen bij het geheel. Om het kaartje vrolijk te maken, heb ik knalroze cardstock en een stukje uit een kadoverpakking erbij gebruikt. De vlaggetjes en stickles maken het nog feestelijker.
De rapporten zijn geschreven, drinken en wat lekkers staan klaar, dus op naar de laatste schooldag morgen. Dan laat ik jullie zien wat ik voor 'mijn' kids heb gemaakt.

grtz.Colien

Challenges;
Magnolia Down Under Challenges - A Sketch by Kristy 
Allsorts Challenge Blog - Free and Easy
Simply Magnolia - Anything goes

woensdag 6 juli 2011

Kleurenkaartenteam: Zilver.

Gisteravond heerlijk buiten zitten freubelen, fijn zo'n avondje thuis! Onder andere dit kaartje gemaakt voor het kleurenkaartenteam van Martina. Het werd zilver deze keer en dus dacht ik meteen aan een kerstkaartje. Toen ik de sketch van Sketch Saturday zag, wist ik het zeker! Ik heb er een Magnoliaatje uit de kerstcollectie van vorig jaar voor gekozen. Het Tildaatje is ingekleurd met Derwents en bewerkt met Stickles. Het sterretjespapier vond ik tussen mijn papiertjes in een rommelbak.
De horizontale strook heb ik zelf gemaakt door wit karton te embossen en daarna met embossingpoeder en de heattool te bewerken. Op die manier heb ik ook het tekstrondje (van Action) gemaakt. De sterren heb ik geponst.
Er zijn nog veel meer deelnemers die een creatie in zilver hebben gemaakt. Kijk even op het blog van Martina en dan kom je vanzelf bij nog meer zilver.
Vandaag is personeelsdag en we mochten kiezen uit verschillende activiteiten.Zometeen ga ik met een aantal collega's motorrijden. Gelukkig is het niet zo warm, nu maar hopen dat het droog blijft....

grtz.Colien

Challenge:
Sketch Saturday - Week #162

dinsdag 5 juli 2011

Gorjuss girl.

Zou het dan zomaar kunnen dat ik vanavond een avondje thuis ben? Dat zou voor het eerst zijn sinds lange tijd, ook wel eens fijn! Gisteravond nog even dit kaartje gemaakt volgens de sketch van Erika van The Sugar Bowl. Heb er een afdrukje van een Gorjuss girl voor gekozen, ze blijft leuk! Het papier is van Cosmo Cricket en de bloemen heb ik gemaakt met verschillende ponsen. Her en der wat pareltjes en de kaart kon op de foto.
Op school = werk heb ik gisteren een hoop werk kunnen verzetten, hopelijk lukt dat vandaag weer. Zal het eens gaan proberen ;p

grtz.Colien

Challenge;
The Sugar Bowl - Erika's Sketch + theme: make your own flowers

maandag 4 juli 2011

4th of July.

Hiep, Hiep, Hoera voor Myrthe. Zij is vandaag jarig en vandaar dit kaartje :)
Het is gemaakt van blauw en rood cardstock en designpapier van Magnolia en Kars. Het afdrukje 'Princess of the bunnies' is van Pixie Dust Studio en ik heb het ingekleurd met Derwents. De sterretjes zijn gemaakt met een pons van Pipoos en het label met een Nestabilities. De tekst heb ik erop geprint.
Ik ga zo maar eens naar school = werk, de laatste week voordat de zomervakantie begint...

grtz.Colien

Challenges;
Pixie Dust Studio - Challenge #81; Be proud

zondag 3 juli 2011

Kerstkaartje.

Dankjewel voor alle felicitaties gisteren, erg leuk. Het feest was erg geslaagd. De 'ouwetjes' hebben het volgehouden tot half 4 vannacht en wij (natuurlijk) ook! We hebben een druk weekend, want zometeen gaan we op naar het volgende feest. Maar eerst even dit kaartje. Op het blog van Christmas Challenges hebben ze dit keer weer een leuke sketch. Daarmee ben ik aan de slag gegaan. Het gebruikte papier is van Marianne Design: 'Winter'.
Het Digitial Doodling afdrukje is ingekleurd met Derwents en bewerkt met Stickles. De sterretjes komen uit mijn voorraad en ik heb er scrappersfloss ingeknoopt.
Morgen weer een kaartje in rood/wit/blauw, graag tot dan!

grtz.Colien

Challenges;
Kartenallerlei - blau and grün

zaterdag 2 juli 2011

60 + 60 = 120.

Mijn ouders vieren vandaag hun gezamenlijke verjaardag. Mijn moeder werd in april 60 en pa hoopt het eind augustus te worden. Vandaar dat de uitnodigingen de deur uit gingen met bovenstaande rekensom. Ik heb dit kaartje voor ze gemaakt met scrappapier van Marianne Design, de Old Fashioned Nursery serie. Het afdrukje is van Lili of the Valley en dat heb ik ingekleurd met Derwents. Het lint komt uit mijn voorraad en de bloemen zijn gemaakt met ponsen van Nellie Snellen. Het labeltje heb ik gemaakt in Word en geprint op designpapier. We gaan zo het feestje voorbereiden, heb er zin in!

grtz.Colien

Challenge;
Lili of the Valley - Celebrate

vrijdag 1 juli 2011

Griezelfeestje.

Allereerst bedankt voor al jullie leuke reacties op mijn kaartjes en voor de felicitaties eergisteren. Erg leuk om te lezen! Gisteren vertelde ik dat ik jullie een Halloweenkaartje zou laten zien. Dit is em :)
Gisteren werd Luuk 6 jaar en vandaag geeft hij een griezelfeestje. Daarom heb ik mijn Halloweenspulletjes weer voor de dag gehaald, vind het zo'n leuk thema! De sketch komt van het Papertake Weekly blog. Het afdrukje 'Halloween Hansel' is van CC Design en ik heb het ingekleurd met Derwents. De letters van Luuk zijn naam en de rondjes met spin en ster komen van een stickervel. Het middelste rondje met de 6 erop heb ik zelf geprint en geponst. Ook het tekstje 'griezelfeestje' heb ik op designpapier geprint. Tot slot nog 2 brads die het afdrukje op zijn plaats houden en de kaart kon naar de jarige job.eh...Luuk :)

grtz.Colien

Challenges;
Papertake Weekly Challenge - Sketch # 57
Stampavie and more - More than 3 layers