zondag 30 juni 2013

Glitters.

Op deze laatste zondag van juni start een glitter-challenge bij Anyone for Anya. Een lastige opdracht wat mij betreft, maar met dit schattige meisje van CC Design is het toch gelukt. Ik heb het afdrukje ingekleurd met Derwents en bewerkt met Stickles.
Op en in het papier van S.E.I. zitten ook glitters en het lintje is ook behoorlijk glim..Ik daag je uit om mee te doen met de Glitter Galore-challenge van deze week, wie weet win je wel een leuke prijs!
Net als ik: via Facebook ontving ik van Miranda (bij Oma Dee) deze leuke Tiddly Inks stempel, helemaal blij mee!

Challenge;
Sweet Sketch Wednesday - #212

vrijdag 28 juni 2013

Einde schooljaar.

 

Vanmorgen m'n klas uitgezwaaid. Na het uitdelen van de rapporten en toebehoren, was er nog even tijd voor een spel en toen was het toch echt klaar met schooljaar 2012-2013... Wat is het jaar omgevlogen. Maar het was een mooi jaar: maar liefst 5 van mijn 17 leerlingen stromen op en zitten volgend jaar een niveau hoger. De rest blijft gezellig in mijn mentorklas, ze zijn allemaal over, en ik krijg er nog 7 bij. Maar eerst....vakantie!
Hierboven zie je de notitieboekjes die ik gepimpt heb en vanmorgen cadeau heb gedaan. Ze waren er stuk voor stuk blij mee, leuk! Ik ben zelf ook verwend met lekkere chocolade-cadeautjes. Dat wordt extra rondjes wandelen :)
 
 

donderdag 27 juni 2013

Kleurenkaartenteam: paars en grijs

Het is alweer (bijna) einde van de maand en dat betekent: kleurenkaartenteamdag bij Martina. Deze keer was Saskia aan de beurt om de kleuren te bepalen en zij koos voor paars en grijs. Door alle drukte was ik gisteren helemaal vergeten mijn kaartje te plaatsen, dus vandaar een dagje later. De foto is niet helemaal oké, als het lukt maak ik een nieuwe vandaag, zodat de kleuren wat beter uitkomen.
Het is een CAS versie geworden met een stans van Memorybox en op de achtergrond (met grijze inkt) een stempel van Eline's huis. Als je meer paars/grijze creaties wil zien, kijk dan bij deze blogpost van Martina. Daar vind je alle linkjes. Fijne dag!

Challenge;
Clean and Simple Challenge - 246 

maandag 24 juni 2013

Peter.

En hier is de derde kaart met een naam in vilten letters. Peter is de man van Esther en hij is vandaag jarig. Ik had nog een paar stukjes papier uit de Liberty Collection van BoBunny over en dat bleek precies genoeg. Het tabje met tekst is van Marianne Design.
Vandaag gaat de laatste schoolweek in. Een drukke week vol (rapport)vergaderingen, leerling besprekingen en woensdag de personeelsdag. De leerlingen genieten van een vrije week en komen alleen vrijdag even naar school om hun rapport op te halen, daarna zwaaien we ze uit.
Challenge;
A Random Thursday Card Challenge - A.R.T. #2

zondag 23 juni 2013

Juni sketch.

Zo, we hebben de week weer overleefd :) Gewerkt, vijf dagen in de feesttent en één nacht op school = werk, d'r bleven weinig uurtjes slapen over... Maar het was een enorm gezellige week, voor geen goud willen missen! Betekende wel dat ik vanmorgen nog mijn kaartje voor Anyone for Anya moest maken. Gelukkig had ik al een idee, dus ging het vrij vlot. Komende week is de uitdaging een creatie te maken met deze sketch:
Ik heb er papier van Prima Marketing voor gebruikt. Verder een stempel van Me to you en een randpons van Fiskars. Doen jullie mee met de challenge, dat zou super zijn!
Ik heb net een gaaf pakketje uitgepakt: ik heb het snoepje van de week gewonnen bij Inge (Patterned Paper) en ontving een leuke MFT die-namics én een PI-stempeltje. Dankjewel, Inge!!vrijdag 21 juni 2013

Paul.

En nog maar een kaartje met een vilten-letters-naam. Deze is voor mijn zwager, die is vandaag jarig. Door de feestweek is er pas zondag tijd voor een feestje bij hem thuis (mijn zus zit, net als ik, ook in de feestcommissie), maar met een zelfgemaakt kaartje is er toch een beetje aandacht voor zijn verjaardag.
De "Nacht van Prinsentuin"  was een groot succes. Erg gezellig, een nacht vol activiteiten en de markt heeft veel geld opgeleverd voor het goede doel van dit jaar: het Liliane Fonds.
Ik ga maar even naar bed, ben nu ruim 25 uur wakker en dat is nu voelbaar...

Challenges;
Dutch Card Lovers - Patchwork
The Color Trowdown - #247

donderdag 20 juni 2013

Carla.

In deze drukke week wil ik toch wat kaartjes laten zien. Ze zijn simpel, maar dat mag de pret niet drukken.
Deze is voor.......tja, dat is niet zo moeilijk :)
Washi tape, vilten letters van Zeeman en een bloem uit voorraad waren er voor nodig.
Vandaag is rustig-aan-dag. Na hectische dagen (druk op school = werk en al 3 dagen Feestweek Veen) ga ik vannacht werken. De leerlingen komen straks om half 5 op school en gaan, zonder te slapen (!!) door tot morgenochtend half 9. Ik heb er zin in en ben benieuwd hoe het gaat lopen!
Challenges;
Cas On Sunday - Black, white and one
Clean and Simple - Sketch

maandag 17 juni 2013

Going to the doctor.

Vorige week zaterdag brak mijn vader zijn kuit- en scheenbeen. Hij had een afstapje over het hoofd gezien, viel en kwam erg ongelukkig terecht. De zwelling is nu wat geslonken en vandaag wordt hij geopereerd in Nijmegen.
We duimen dat het (deze keer wél) goed gaat. Zes jaar geleden brak hij zijn enkel (andere been), kreeg dystrofie, de enkel werd gefixeerd en hij heeft nog steeds fysiotherapie voor die voet. En nu dus zijn andere been.. :(  Ik maakte dit kaartje met het Karen Foster papier en sticker. De stukjes cardstock zijn gestanst met een Nestabilitie.
Challenge;
Sketch Saturday - Week #263

zondag 16 juni 2013

Lots of layers.


Vandaag start de nieuwe challenge bij Anyone for Anya en komende week willen we graag veel laagjes zien. Voor mijn voorbeeldkaartje heb ik het Beach house papier van Eline's huis gebruikt en het gecombineerd met zilver cardstock en ribbelkarton. Het leuke afdrukje is van The Greeting Farm en is ingekleurd met Spectrum Noir Markers. De gestanste visjes zijn gemaakt met malletjes van Joy.
Doen jullie ook mee komende week?
Challenge;
Kaarten maken met Tiets - Sketch juni.

zaterdag 15 juni 2013

Just Married.

Gisteren trouwde onze vriendin Jetty met haar 'luf of my life' Mike. Geweldig stel is het en dat Jetty ooit nog zou gaan trouwen was een hele verrassing. Maar ze heeft 'JA' gezegd, fantastisch!
 
Voor het paar maakte ik het bruidspaar maakte ik deze zig-zag-kaart volgens workshop van Cards and Scrap. De randen van het cardstock zijn bewerkt met een voetvijl (tip van Anna / Finnabair) en het designpapier is van Prima Marketing. Op de achterkant heb ik vilten letters geplakt.
 

Ook had ik de eer om het bruidsboeket te maken. Heerlijk om mijn 'oude' beroep weer eens uit te voeren. De houder heb ik gevormd van kippengaas met sisal eromheen. Daarna paars/lila en creme wol en elektriciteitsdraad erom heen gedraaid. In het boeket zitten Clematisranken, Campanula, Lavendel en gedroogde/geverfde Disteltjes.
En hier zie je het bruidspaar, echt helemaal in hun eigen stijl. De foto is met mijn telefoon genomen en niet super van kwaliteit, maar dan krijg je een indruk. Het was een geweldige party, heel ontspannen met grote Marokkaanse partytenten aan de Maas. Elke bruiloft is bijzonder en deze was erg uniek.
Challenge;
Cards and Scrap - Maak een creatie n.a.v. één van onze workshops

woensdag 12 juni 2013

Good Luck.

Na verschillende stoere kaarten, is het nu tijd voor een wat lievere versie. Deze is voor iemand die komende week een operatie moet ondergaan en wel een steuntje in de rug kan gebruiken. Het schattige afdrukje van Lili of the Valley vond ik wel passen bij het Flirty Little Secret papier van Prima Marketing. Stiekem ook stoer papier :) De bloemetjes zijn gestanst met malletjes van Joy! en het labeltje is een stempletje van Eline's Huis.
Challenges;
Sketch Saturday - Week #262
Lili's Little Fairies Challenge - Good Luck

dinsdag 11 juni 2013

Liftchallenge: kleurtjes.

Vandaag start de nieuwe Lift-Challenge en ik mag mijn kaartje laten zien als gastdesigner. Deze keer is het geen te liften kaart, maar even iets anders, namelijk een kleurenchallenge;
Ik heb mijn inspiratie losgelaten op een kaartje voor de geboorte van Wout. Vorige week zondag kwam hij als guitige, gezonde baby ter wereld en zijn kersverse ouders zijn apetrots.
Op het blog van de Lift Challenge zie je heel diverse voorbeelden, allemaal geïnspireerd door de vrolijke kleurtjes. Doen jullie mee?
Challenge;
Digi Sketch Challenge - Sketch / Star Gazing

maandag 10 juni 2013

#1 DAD.

Het is bijna Vaderdag en dat is voor mij weer een prima aanleiding om 'mannelijke' kaarten te maken. Dit afdrukje van Edwin blijft één van mijn Magnolia-favorieten. Samen met het Dude-papier van The Paper Loft, wat stiksels en een knoop werd het een stoer kaartje.
Challenges;
Sweet Stampin' Challenge - Sketch
Simon Says Stamps - Masculine / Fathersday

zondag 9 juni 2013

PARTY, ...have fun...

Vanmiddag start de nieuwe challenge bij Anyone for Anya: Party Time. Niet echt een lastige uitdaging lijkt me en hopelijk ga jij ook meedoen. Zoek daarvoor een afdrukje van CC Design of The Greeting Farm en dan zien we graag jouw feestelijke creatie verschijnen.
Ik ga even de versiering voor onze kanjers weghalen, dan kan ik gaan snoeien in de voortuin, zodat we weer wat makkelijker naar buiten kunnen kijken, hihi. De zon en wind hebben me al een beetje gehopen, want de ballonnen en een aantal vlaggetjes zijn al verdwenen :)
Challenges;
Cards and Scrap - Sketch
Anmacreatief - Verjaardag
Inky Impressions - Birthday or anniversary


zaterdag 8 juni 2013

Gefeliciflapstaart, Hieperdepiep en Alpe d'HuZes.

 
Morgen is de verjaardag van tweeling Kim en Zoë. De meiden worden 12, dus daar horen geen kinderachtige kaarten meer bij. De te liften kaart van de LiftChallenge leent zich daar prima voor, zeker met het mooie, stoere Sugar Sweet papier en wat stiksels. Nog wat felicitatie-tekstjes en hun namen op labeltjes...
Ook wil ik jullie nog even een foto laten zien van Alpe d'Hues die afgelpen donderdag gemaakt is om 07.00 uur. Je ziet Yuri en Rolf na hun eerste klim. Ze waren om 04.40 uur gestart en na deze finish reden daarna nog 3 x omhoog. Beiden hadden ingezet op 4 x en dat is gelukt: Kanjers!
Gisteren kwamen Rolf, Yuri en Paul en hun supporters weer thuis na hun Alpe d'HuZes avontuur. Na een inspannende dag vol sportieve prestaties en emoties reden ze 's nachts weg uit Frankrijk. Gisteravond was de hele club hier bij elkaar voor een gezellige bbq. Een mooie afsluiter van een bewogen week!

Challenge;
Liftchallenge -  # 42

donderdag 6 juni 2013

Love and marriage.

Vandaag is dé dag voor Rolf en Yuri om de Alpe d'Hues te beklimmen. Vanmorgen om 4.40 uur zijn ze gestart en ondertussen zijn ze aan de 2e keer begonnen. Rolf sms-te dat hij zo ziek is als een hond, zijn maag en darmen willen niet meewerken... Ik ga proberen ze de hele dag te volgen via sms, de app, radio en eventueel tv. Spannend!
Oh, en dan laat ik ook nog even een kaartje zien. Een lief stelletje gecombineerd met het gave Sugar Sweet papier en flower ribbon. Meer hoef ik niet te vertellen, het is wat je ziet :)
Challenges;
Sweet Sketch Wednesday - Sketch
Dutch Card Lovers - Huwelijk

woensdag 5 juni 2013

Snoesje.

Voor de challenge bij Marianne Design heb ik een ouder 'Snoesje' afdrukje gebruikt. Dit bakkertje koos ik bij mijn gewonnen malletje van het schortje. Het papier is ook een oudere lijn: In the meadow van Eline's huis. De vlekjes en de tekst zijn gestempeld met Eline's words.
Vandaag gaan onze mannen hun vriend Berry en onze zwager Paul aanmoedigen, zij gaan vandaag de Alpe op. Morgen zijn Rolf en Yuri aan de beurt, spannend!
En diep respect voor onze kanjer Saskia: zij heeft MS en is met haar aangepaste fiets de berg op gegaan in 2 uur en 16 minuten! Die Alpe d'HuZes maakt heel wat los!
Challenge;
Marianne Design Challenge Blog - Fleurige kaart met ouder Snoesje

dinsdag 4 juni 2013

Super.

Afgelopen zaterdag kocht ik bij GeWe Hobby in Nederhemert een heleboel leuke scrapvellen. Maar liefst 50 vellen voor slechts €10,- en er zitten heel wat leuke papieren bij. Wel wat oudere lijnen, maar ik ben er blij mee, want ik heb even wat andere kleurtjes en motiefjes gekozen dan ik normaal doe. Onder ander dit vel van BasicGrey, waar ik deze vlinderkaart mee heb gemaakt. Die gaat naar één van de kanjers van Alpe d'HuZes en dat is ook de reden dat ik er dit tekstje bij heb gestempeld....
Challenge;
Sweet Sketch Wednesday - Sketch 208

maandag 3 juni 2013

Hello!

Zo, na een 'onstuimige' nacht (onze mannen zijn om 04.00 uur vertrokken naar Alpe d'Hues) ga ik de nieuwe werkweek in. Maar niet voordat ik jullie dit kaartje laat zien. Ik maakte het met een Gorjuss girl (New hights), een bladzijde uit een boek en wat restjes Sugar Rush papier van BasicGrey.
Ik ga eens informeren hoe het met de reis van Rolf, Yuri en supporters gaat en dan richting school = werk...
Challenges;
Cards and Scrap - Boeken
Dutch Dare Card Challenges - Sketch