dinsdag 28 november 2023

GerJanne jarig.

Dit kaartje ging richting GerJanne voor haar verjaardag. Ik was op tijd met maken, maar toch wat laat met op de bus doen, dus waarschijnlijk komt ie vandaag pas aan. GerJanne was afgelopen zondag jarig, dus helaas komt dit kaartje te laat. 

Gisteren zijn we geen kerstmaterialen meer wezen inkopen. Ik was pas om 17.00 uur klaar op school en wilde naar huis. We hebben nu voor donderdag gepland om te gaan. Vandaag weer een dagje creatieve lessen. 

Graag tot morgen, dan is het weer Kleurenkaartenteam-dag!


Challenge;

De Egel (op Facebook) - Sketch


 

maandag 27 november 2023

Nomé geboren.

Een paar weken geleden werd Nomé geboren, het dochtertje van Merit en kleindochter van Annemarie. Dit kaartje ging naar de kersverse ouders Merit en Pascal of eigenlijk stuurde ik het naar Nomé om haar te feliciteren met het warme nestje waarin ze terecht is gekomen. 

En deze is voor oma Annemarie en opa Arie. Gemaakt met materialen uit hetzelfde DecoTime pakket als het bovenste kaartje. Het lukt me al steeds beter om te fröbelen, maar met het ongemak van het gips kwamen de uitdruk-plaatjes prima van pas! 
Vandaag weer een normale werkdag en daarna inkopen doen voor de kerstkransenactie. Er zijn zo'n 150 pakketten verkocht tbv de Roparun en Alpe d'HuZes. Een geslaagde actie weer!


Challenges;


 zondag 26 november 2023

Mels 11 jaar.

Afgelopen vrijdag was Mels jarig en gisteren vierde hij zijn feestje met de familie. Deze kaart maakte ik voor zijn 11e verjaardag en hij was er heel blij mee. 

De teamdag met de 52 Weeks to Christmas-dames was erg gezellig. We hebben heerlijk bijgekletst, cadeautjes uitgewisseld en leuke challenges voor 2024 bedacht. Nancy had een toffe workshop voorbereid en we hebben allemaal een leuke kerstkaart gemaakt. Die zie je binnenkort voorbij komen. Fijne zondag gewenst, ik ga aan de knutsel!

Challenge;

Sweet Sketch Wednesday - sketch 266 

zaterdag 25 november 2023

Nieuwe buren.

Sinds 2 weken hebben we nieuwe overburen. Afgelopen zomer kochten zij het huis en zijn ze druk met verbouwen. Veertien dagen geleden werden er meubels en andere huisraad binnen gesjouwd en is het huis weer bewoond. Op mijn verjaardag kreeg ik de leuke huisjes van Marianne Design, ontworpen door Marleen, en ik maakte deze slimline voor 'de bewoners van overkant'. Gisteren wat geurkaarsjes in bijpassende kleurtjes erbij gedaan in de envelop en in de bus gestopt.

Vandaag is de jaarlijkse teamdag met de dames van 52 Weeks to Christmas. Ik rijd naar de carpoolplaats, waar Ingrid mij oppikt en dan gaan we richting Schiedam. Bijkletsen, koffie/thee met iets lekkers, challengekalender voor volgend jaar in orde maken, lunchen en een workshopje onder leiding van Nancy. Zin in!

Challenge;


donderdag 23 november 2023

52 Weeks to Christmas, week 47.

 
Week 47 inmiddels, we gaan rap richting kerst. Over de voorraad kerstkaartjes maak ik me niet druk, want met elke week (minstens) 2 kaartjes heb ik al een behoorlijk aantal klaar. Zo ook deze donderdag weer 2. 
Allereerst een slimline met  daarop een winters tafereel. Alle plaatjes en het boompjes-papier komen uit een DecoTime pakket. De leuke vorm van deze kaart maakte ik met mallen van Avec.

Op het andere kaartje heb ik papier en een tekstje uit hetzelfde pakket gebruikt. De brievenbus is van Marianne Design, ontworpen door Marleen.

Doen jullie mee met onze wekelijkse challenge? Link dan je kaartje op het 52 Weeks to Christmas blog. Daar zie je voorbeeldkaartjes van Ingrid en Miranda. Maar natuurlijk is het hele designteam weer actief geweest met het maken van mooie, inspirerende kaartjes. Kijk gerust ook eens bij de andere dames op het blog.


Vanmiddag weer naar school = werk en aangezien ik gisteren ben verlost van mijn gipsarm kan ik zelf rijden, heerlijk! Gisteren heb ik (ook namens 2 collega's) een traktatie gemaakt voor de collega's: 25 monchou- en 25 kwarkglaasjes. Verder neem ik praliné-bonbons mee en etagères, dus meteen met een volle auto op pad. Maar eerst naar de fysio voor mijn rechterschouder. Mijn linkerarm en - hand waren gisterochtend nog wat stijf, maar gedurende de dag ging het steeds beter met bewegen. 

Challenges;

Allsorts Challenge - Christmas time.

52 Christmas Card Throwdown - Winter countrysideGirlz Creative Christmas Challenge - Kerstpost 

Sunday Stamps - SSC322

woensdag 22 november 2023

Winnaars verjaardags-weggevertjes.

 

Maar liefst 42 enveloppen vielen vorige week in de brievenbus. Daarin vond ik verjaardags-, beterschaps- en kerstkaartjes, zo leuk! En bij sommige kaartjes zat ook nog een extraatje in vorm van stempeltjes, een stencil, thee, geurzakje of chocolaatjes, heel lief allemaal! Rosey heeft afgelopen zondag een top 3 samengesteld en daarmee de winnaars bepaald:

Nancy


Ela


Epie

Dames, er komt een verrassingspakketje jullie kant op. Veel plezier met de spulletjes! Ik geniet nog even van alle mooie creaties, iedereen ontzettend bedankt voor al het brievenbusgeluk: blij mee!!dinsdag 21 november 2023

Hieperdepiep!

 

Nog maar een kaartje met een Bella Lulu varkentje. Het lag nog op tafel en ik plakte het gisteravond op een rondje uit een behangstaaltje. De foto laat niet de goede kleuren zien, dus ik zal bij daglicht nog een nieuwe maken. Vandaag mag ik weer een paar uurtjes creatieven op school = werk met de eerstejaars. We gaan Sinterklaas-bloemstukjes maken. 

Gisteren trakteerde ik mijn mentorklas op manderijntjes. Onderin het mandje liggen ook nog chocolaatjes, die waren zo op ;)

Challenges;

CAS on Friday - Sketch