zaterdag 15 juni 2024

Pawprints.

Laatst zag je al een kaartje dat ik maakte voor Ingrid na het overlijden van haar hondje, nu eentje voor onze overburen. Ze hadden 2 bordercollies en daarvan is er eentje overleden en de andere is ook oud en kan amper lopen door artrose, echt sneu! Het kaartje werd gewaardeerd.
In de familie is juist fijn hondennieuws, want (zusje) Willy, Tony, Indy en Rosey hebben een nieuwe huisgenoot: Guus, een mooie, stoere Friese Stabij pup.

Ik maakte een label aan een zakje met een speelballetje en wat knabbels om het beestje welkom te heten in de familie. 

Rolf gaat vanmorgen al vroeg op pad, hij heeft een fiets gekocht in Tubbergen en is wel even onderweg. Ik ga weer wat rommelen in de tuin (Rolf heeft een mooie kruidenbak gemaakt afgelopen week), m'n haar in de verf zetten en waarschijnlijk wat fröbelen. Ons nichtje Megan is geslaagd, daar hoort een kaartje bij!

Challenge; 

vrijdag 14 juni 2024

Cheers!

 

Gisteren zagen jullie een kerstkaartje met dezelfde achtergrond als dit zomerkaartje. Bijna hetzelfde, want het randje en de binnenkant zijn omgewisseld, zoals je ziet. Voor dit coctail-kaartje heb ik de die-cuts van Dutch Doobadoo geplakt en een klein tekstje gestempeld. Vrij simpel, maar wel leuk, al zeg ik het zelf ;) De gnome kijkt uit naar een zonnig feestje.

Nog 1 werkdag en dan lekker weekend. Fijne dag!

Challenge;

2 Sisters on the Blog - Coctails

donderdag 13 juni 2024

52 Weeks to Christmas, #24-2024.

Week 24 van '24, klinkt leuk ;) En wat gaat het jaar snel!! Maar ook deze donderdag 2 kerstkaartjes. Dit keer met de leuke ijsbeer-stempels. Als eerste eentje met op de achtergrond papiertjes uit het Haai five pakket. Je ziet ze morgen nét andersom ;) 

En dan eentje volgens de kleurenchallenge. Het blinkend goud was weer een uitdaging om goed op de foto te krijgen, hier lijkt het bijna wit, maar hieronder zie je dat het is gelukt. 

Doe je ook gezellig mee deze donderdag? Link dan jouw wekelijkse kerstkaartje op het 52 Weeks to Christmas blog. Daar zie je inspirerend voorbeeldkaartje van Jantine en Miranda, maar ook de rest van het DT heeft mooie voorbeelden op het blog. Meedoen met de mei-challenge 'Winternacht' kan ook nog, via DEZE LINK kun je jouw creatie inzenden.

Vandaag een van-alles-wat-dagje op school = werk. De laatste loodjes van dit schooljaar: dingen afronden, op orde krijgen en opruimen. Ook mag ik een mooi boeket maken voor Chinouk Thijssen, de schrijfster komt op bezoek bij de tweedejaars leerlingen. 

Challenges;

Girlz Creative Christmas Challenge - IJsberen

52 Christmas Card Throwdown - Colour challenge


woensdag 12 juni 2024

Fijne verjaardag haai.

Vandaag kaartje nr 3 uit de haaien-serie, hoe grappig is deze met koptelefoon op?! Met het leuke pakket en een sketch ben ik zo klaar met dit soort kaartjes. Er liggen er nog 2, maar morgen ben ik er eerst met kerstskaartjes.

Vandaag hoef ik niet naar school = werk. Er zijn wel wat dingetjes die ik wil afmaken of voorbereiden, maar wel vanuit thuis. Het schooljaar schiet op: deze en volgende week zijn er nog lessen, de week daarop is het eindejaarsproject. Gisteren kreeg ik te horen dat ik volgend jaar mentor ben van dezelfde klas en met ze meega naar leerjaar 2. Daar ben ik blij mee, want ik heb (op een paar incidenten na) een heel leuke groep leerlingen.

Challenge;

Cheerful Sketches - Sketch juni


 

dinsdag 11 juni 2024

Hiep hiep hoera haai.

En hier is kaartje nummer 2 van de serie die ik afgelopen zondag maakte. Het achtergrondpapiertje sneed ik uit met een MFT mal. Het tekstje is van Nobody-Else. 

Vandaag mag ik weer fijn bloem- en tekenlessen geven en.... morgen ben ik lekker vrij!

Challenge;

Hobby Vision - Sketch


 

maandag 10 juni 2024

Time to party.


Vorige week zagen jullie het haaienkaartje voor Dex. Ik maakte het met de materialen uit het leuke pakket van Dutch Doobadoo. Afgelopen zaterdag, tijdens de Knutsels en Kadootjes teamdag, kregen we allemaal zo'n leuk pakketje van Hermien. Samen met een zakje die-cuts heb ik lekker veel van de toffe Haai Five spulletjes. Gisteren heb ik er dan ook 5 kaartjes mee gemaakt, waarvan je er hier eentje ziet. 
Hier zie alle leuke presentjes en knutsels die ik gekregen heb op de teamdag. Het is altijd een feestje met het uitwisselen van al die cadeautjes. 
De start van een nieuwe (werk)week. Ik mag het gelukkig wat rustiger aandoen en maak daar vanmiddag meteen gebruik van: ik heb een afspraak bij de schoonheidsspecialiste. Maar eerst een paar uur pubers entertainen ;)

Challenge;

Freshly Made Sketches - FMS 639

zondag 9 juni 2024

Reminder BINGO bij Knutsels en Kadootjes.

Nog t/m vrijdag 21 juni kun je meedoen met de lopende challenge bij Knutsels en Kadootjes. We hebben een bingokaart voor je en dagen je uit om daar horizontaal, verticaal of diagonaal een rijtje van 3 uit te kiezen.

Ik koos voor touw/draad-vissen-blauw. Je ziet maar 1 vis op de foto, maar de man is 'aan het vissen', ik maakte er gewoon een werkwoord van ;)

Gisteren hadden we een leuke teamdag bij Hermien in Weert. Monique, GerJanne, Ingrid, Nelly en ik waren te gast en werden goed verwend met een heerlijke lunch en allerlei ander lekkers. Ook had ze een workshopje voorbereid, waar we 's middags mee aan de slag gingen. Ik zal later laten zien wat voor leuks we gemaakt hebben. Natuurlijk wisselden we ook presentjes uit, die zie je ook later, altijd zo gezellig!

Gisteravond ging ik met Jetty nog naar een optreden van 2 tributebands: Victims of a system (System of a down) & St Jimmy's (Green Day). Vandaag lekker rustig aan, want na zo'n drukke week met veel activiteiten en korte nachtjes ben ik daar aan toe. Fijne dag, allemaal!

Challenge;

Kaartjes Inspiratie Challenges - Mannenkaart (2e inzending)