maandag 13 juli 2020

Twee jarige collega's.


Vorige week waren er 2 collega's jarig, voor beide dames maakte ik een kaartje volgens dezelfde sketch. Deze eerste was voor Kirsten.
En deze was voor Petra. De materialen komen allemaal van de Action. De papiertjes en teksten haalde ik uit een 'Paper Collection'-boek, ook de washitape komt van de butgedwinkel.
Afgelopen weekend nog flink geklust: zaterdag de muur helemaal leeggemaakt en gaatjes gevuld. Gisteren 2 x in de voorstrijk gezet, zodat ik em einde van de middag of morgen kan verven. Vandaag is officieel onze eerste vakantiedag, we vertrekken straks richting Dierenrijk in Mierlo, even wat anders tussendoor. Want deze week moeten we ook de badkamer leeghalen/slopen, want volgende week maandag start de verbouwing...
Challenge;
Cheerful Sketches - Juli sketch

6 opmerkingen:

  1. Wauw! Prachtig papier en zo mooi verwerkt tot twee kaarten. Wat heeft de Action toch altijd mooi papier!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. O ja, geniet van je vakantie. Klussen en dan combineren met iets leuks is ideaal in een staycation. Doe ik ook! X

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke schets is dit! Je hebt er twee prachtige moderne kaartjes mee gemaakt voor de jarigen. Veel plezier in Mierlo vandaag, het wordt perfect weer voor een dagje Dierenrijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie kaartjes, prachtige combi gemaakt van de materialen die je noemt. Veel plezier in Mierlo en succes met de verbouwing, wij deden dat acht jaar geleden. Nooit spijt van gehad, heerlijk zo'n moderne badkamer.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Gave kaartjes voor Kirsten en Petra! Mooie kleurencombi. Heerlijk hè vakantie?! Geniet ervan en heel veel succes met alle klussen in huis.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een leuke kaartjes heb je voor je jarige collega's gemaakt. Mooie kleurencombi! Je hebt het gisteren qua weer enorm getroffen met je dagje uit. Veel succes met alle klussen.
    Bednakt voor het meedoen bij Cheerful Sketches.
    xxx Margreet DT

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien