donderdag 8 februari 2024

52 Weeks to Christmas, #6-2024.

Het is weer donderdag en ook deze week laat ik 2 kerstkaartjes zien. Het kaartje hierboven maakte ik met heel oud designpapier wat ik ooit kocht bij het Kruidvat. Daarop verwerkte ik een plaatje uit een knipvel van Marianne Design. De vogel past bij het achtergrondpapier én qua kleur. De tekst van CarlijnDesign is wat gecamoufleerd, maar een beetje wiebelen met de kaart en dan is ie goed te zien :)

Ik was van plan om het bij de bovenste kaartje te houden, maar toen zag ik dat het thema bij GCCC kerstballen is. Er lag al een hele tijd een chique papiertje met gitters én kerstballen erop. Ik plakte er alleen de tekst op en klaar. Op de foto lijkt het dat oranje de boventoon voert, maar het is echt helder rood.

Doen jullie mee met onze wekelijkse challenge? Link dan je kaartje op het 52 Weeks to Christmas blog. Daar zie je voorbeeldkaartjes van Ingrid en Miranda. Maar natuurlijk is het hele designteam weer actief geweest met het maken van mooie, inspirerende kaartjes. Kijk gerust ook eens bij de andere dames op het blog. En je kunt nog steeds meedoen met onze challenge: Eén of meerdere dieren uit het kerstverhaal. Het linkje vind je op het 52WTC blog.
Mels en Quint wilden gisteren geen kaartjes knutselen, maar een slinger maken voor de vogeltjes. Ook prima, dus zocht touw, wikkeldraad en vetbollen op. Groenmaterialen had ik nog over van de workshop van afgelopen zaterdag, dus ze konden aan het werk. Het zijn mooie slingers geworden. Daarna heb ik nog lasagne en pizza met ze gemaakt. Anne-Marie was rond etenstijd weer terug uit Rotterdam met goed bericht: het gaat goed met haar.

20 opmerkingen:

  1. Twee hele mooie kerstkaarten en de tweede heeft zeker niet meer nodig, wat een mooi papier .
    Wat leuk om die slingers te maken met de jongens. Leuke naam Quint, als Daphne een jongen was geweest had zij Quinten gegeten.
    Fijne dag en liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk zijn je kaartjes de laatste is heel sjiek. Leuk om met de jongen zo`n mooie slinger te maken. Dankjewel voor het mee doen bij The Holly and Ivy Christmas Challenge. Groetjes Anita DT

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Superleuke kerstkaartjes Colien , wat gezellig die slinger
    Groetjes Epie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie rode kaarten, Colien. Stiekem heb je er elke week toch 2 volgens mij. Wat een mooie slingers maakten de jongens en wat fijn dat Annemarie goed bericht kreeg in Rotterdam!
    Groetjes
    Jantine

    BeantwoordenVerwijderen
  5. 2 mooie kaartjes, ik vind het bovenste papier erg leuk.
    fijn dat het goed gaat met Anne-Marie
    groetjes Alma

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een leuke kaartjes en die rode in mijn favoriet hoor! Mooi gedaan met dat kleine beetje goud erbij! En leuk die slingers! Altijd leuk om te maken saampjes en op te hangen in de tuin! Groetjes Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  7. twee gave kaarten en heerlijk toch dat je er weer twee hebt.
    Wat een leuke kerels die bij jou gezellig kwamen workshoppen, fijn dat met hun mams alles goed was.
    Liefs Annemarie en Merit

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hey Colien,
    Wat een gave kaarten heb je gemaakt. Echt heel mooi hoor. Die slingers zijn erg leuk geworden. Gezellig zeg. En nog goed nieuws ook voor Anne-Marie.
    Fijne dag.

    Lieve groetjes,
    Emily

    BeantwoordenVerwijderen
  9. wat hebben de jongens mooie slingers gemaakt met voederbollen! Fijn dat je zus met goed nieuws naar huis kon!
    Toffe kaartjes ook.
    groetjes
    Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Oh fijn dat het goed gaat met Anne-Marie. En wat leuk dat de jongens slingers wilden maken voor de vogels. Ze hebben zich prima vermaakt zo te zien! En je kaartjes zijn ook nog eens heel leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ze zijn weer heel leuk, je kaarten.
    Zo'n 2de kaart, ik vind het altijd zonde om zo'n mooi plaatje niet te gebruiken, maar als je er verder niks bij doet vind ik weer zo saai.
    Maar, eerlijk is eerlijk, dit is een hele leuke kaart, meer dan een tekst toevoegen is echt niet nodig.
    Wat een leuke fout van de jongens, ze zijn heel blij met hun slinger zo te zien.
    En dan is het helemaal fijn als je zus thuis komt met goed nieuws.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Beautiful cards! I just adore the reds!! So pretty and sparkly!! Thanks for sharing with us at Christmas Craft Creations!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een vrolijke kerstkaart met het vogeltje Colien. Ook de kerstballenkaart is prachtig met al die glitters en de mooie kleuren.
    Groetjes Antje

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat zijn beide kaartjes supermooi zeg, ik zou niet kunnen kiezen welke ik mooier vind (maar gelukkig hoef ik dat ook niet hihi).De jongens staan trots te shinen met hun mooie kunstwerken,hebben ze knap gemaakt! Ik ken Annemarie niet maar goed nieuws is altijd heel fijn xx

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Amazing card. Well done Thanks for joining us at Girlz Creative Christmas Challenge

    supertoffe kaart. Leuk dat je meedoet met onze challenge bij Girlz Creative Christmas challenge
    Creatieve Groetjes Claudia

    Vanaf heden geef ik workshops en verkoop ik mijn kaartjes via mijn FB groep
    Mijn FB groep: Claudia's Kaartjes
    You tube:Claudia's Kaartjes
    Blog:Claudia's Kaartjes
    Challenge blogs:
    Girlz Creative Christmas 
    Girlz makes Guyz Cards
    Girlz creative crafts
    Creative sketchy girls

    BeantwoordenVerwijderen
  16. What a lovely glittery card with the baubles! Thanks for sharing with us over at the Christmas Craft Creations Challenge.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. What a pretty card. Loving the gold and red colors and all the sparkle. Thank you for joining us for this challenge at Christmas Craft Creations Challenge and look forward to seeing you again soon!
    Anna, Design Team

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Beautiful creations!! Thanks so much for participating in our CHRISTMAS CRAFTS ALL YEAR 'ROUND challenge!!! I appreciate that you play along and I enjoy visiting your blog!! Have a happy crafty day!! Deanne at A Little Bit O’ Paper

    BeantwoordenVerwijderen
  19. No wonder you held onto that stunning paper with those gorgeous, sparkly baubles - it is simply delicious and adding just a sentiment was the perfect thing to do, in my opinion! Thanks so much for sharing with us at Christmas Craft Creations!

    BeantwoordenVerwijderen
  20. What a wonderful pretty card the ornaments and the red/gold is such a great choice on this card. Thank you for playing our challenge at Christmas Craft Creations. Have a great day.

    Leanne DT Member/CCC

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien