zaterdag 6 juli 2024

Cadeautjes einde schooljaar.

De vakantie is begonnen! Gisteren namen we afscheid van o.a. collega's Mariah en Nienke die beiden een opleiding gaan volgen en de bijbehorende baan/stageplaats hebben gevonden. Voor allebei maakte ik een labelkaartje en gaf daar een plantje bij.
Ook Veerle en Rob gaan ergens anders werken, ook voor hen een presentje. Kevin behaalde zijn propedeuse binnen een jaar (naast zijn baan én een gezin met 2 kleine kindjes) en dat verdient zeker een cadeautje.
Van leerlingen kreeg ik bedankjes in vorm van chocolaatjes, een kaars met opdruk 'superjuf', pennen, kaartjes en een 'je bent goud waard'-pakketje, zo lief!







Rolf is vandaag met Jeroen naar de Veluwe om te fietsen, ik ga es opruimen hier in huis. Na het feestje van vorig weekend volgde zo'n drukke week, er moet even 'orde op zaken' worden gesteld. Maar ik bedacht me wel dat ik nog foto's zou laten zien van ons feestje, dus bij deze ;) Vanavond zijn we uitgenodigd om bij mijn zusje en zwager te komen eten, gezellig. Fijn weekend, allemaal!

Challenge;



4 opmerkingen:

  1. Zo leuk om een persoonlijk zelfgemaakt label aan de kadootjes te hangen!
    Lief hè, al die lieve dingetjes die je krijgt als bedankje, dan weet je dat het allemaal gewaardeerd is.
    Wat veel leuke foto's van het feest, wat een geluk hebben jullie gehad met het weer.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lovely gift tag and such a great way to highlight the throwdown colors! Thanks so much for playing along with our challenge this week!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke labelkaartjes zijn het. Zo vrolijk en passend bij het plantje. De foto's van jullie feest laten een super geslaagd feest zien. En het begint goed, je vakantie! Was vast gezellig!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Gave serie labels en wat n feestelijke gebeuren , toffe fotos 👍
    Groetjes Epie

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien