zondag 12 april 2020

Reminder washi tape bij Knutsels en Kadootjes.

Nog t/m volgende week vrijdag 24 april kun je meedoen met onze challenge bij Knutsels en Kadootjes. We willen graag washi tape zien op je kaartje en hoe je het verwerkt mag je zelf weten.
Ik gooide mijn pot washi tapejes op een dienblad, zocht wat leuke kleurtjes bij elkaar en plakte strookjes op een stukje cardstock. Die sneed ik vervolgens weer in verticale richting in strookjes.
Bij de Lift Challenge willen ze ook graag washitape zien, maar dan met een extra techniek: gedeeltelijk embossen. GerJanne gaf >HIER< een duidelijke uitleg over hoe je dat kunt doen. Je ziet hierboven het verschil tussen het hele correspondentiekaartje embossen (linksboven) of gedeeltes waar je de cirkels legt (rechtsboven). 
Ik heb de cirkes gestanst uit wat dikker materiaal, dan hoefde ik niet meerdere uit papier te stansen... 
Ik hield nog wat strookjes over en die verwerkte ik op dit vierkante kaartje. Op de beide kaartjes nog wat glimsteentjes geplakt en met een gelpen wat roze stipjes gezet.
Wat ik met de andere tapejes heb gemaakt, zie je komende week nog langskomen.

Doen jullie mee met onze challenge? Kijk ook een op het K&K blog voor inspiratie, want ook de andere dames van het DT hebben leuke voorbeelden gemaakt. En daar zie je ook de gave prijs die De Egel beschikbaar stelt, ik zou aan de slag gaan met wat washi tape als ik jou was :) 
Fijne 1e Paasdag, geniet van het mooie weer en #staysave!
Challenge;
Lift Challenge - #149

15 opmerkingen:

  1. Reacties
    1. Het linkje naar GerJanne doet het niet, klopt dat?
      Ik wilde even kijken naar de uitleg.
      Zou het ook met watten rondjes kunnen, die waar we ons gezicht mee schoonmaken om de make up te verwijderen?

      Verwijderen
    2. Dank je wel, link doet het.
      Het werkt weer anders dan ik dacht, dus moet even "omdenken"

      Verwijderen
  2. Ik wou hetzelfde zeggen als Daphne.
    Je koos mooie tapejes voor op je kaart.
    Nu ik nog... met al de uitdagingen ben ik er nog niet toegekomen. X

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel leuk gedaan en de link naar Ger janne doet het wel bij mij. Heel duidelijk ook hoe te doen! Ga het zeker uit proberen. Wat een tapejes heb je zeg! Ik heb er maar een stuk of 5 en die zitten ook nog aan elkaar geplakt!haha! Moet echt weer eens naar de action! Maar jouw kaartjes super leuk! En voor nu fijne paasdagen en groetjes Marijke.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wha!! Nou jij hebt dus wèl veel washitapjes! En wat een gave kaart maakte je voorde Liftchallenge, mooit tape gebruikt. Tikje stoer vind ik hem ook, leuk! Fijn dat je weer meedoet met ons, Colien!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heel gaaf kaartje! Mooi ook die embossing, goed gelukt! Hij staat uiteraard op mijn lijstje om binnenkort te doen, fijn dat mijn tutorial al voor me opgezocht is hahaha...

    BeantwoordenVerwijderen
  6. psssst.... ik weet het, het lijkt wel of de tijd stil staat in deze rare tijd van de coronacrisis, maar de challenge duurt tot 24 april

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Heeeel mooi dit kaartje Colien ...zo mooi gedaan met die washi tapejes...en tjee dat was moeilijk kiezen uit zoveel rolletjes......Maar het is een BEAUTY hoor!!!

    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Jhee wat een berg washi tapejes heb jij! En ik maar denken dat ik er al heel veel had... Je kaartjes zijn echt prachtig, ik vind de kleuren die je bij elkaar uitgekozen hebt heel mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een toeval, beide een challenge met washi tape! Leuk!
    Jouw kaart ook. Mooie tapejes bij elkaar. Stoer, maar ook warme kleuren.
    Toffe kaart geworden. Fijn dat je meedoet met de liftchallenge!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een prachtige tapejes heb je gebruikt, wauw!! Echt mooie liftkaartjes heb je ervan gemaakt. En dat tekststempeltje is ook super leuk!

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien