vrijdag 24 april 2020

Wilma & Rob getrouwd.

Afgelopen dinsdag trouwden Wilma en Rob. Alleen samen met getuigen voor de wet en in augustus een feestje, dat was al zo gepland.
Voor het bruidspaar maakte ik deze vouwkaart, net even iets anders dan een gewone, dubbele kaart. Het is een hartstikke stoer stel, maar ik vond het roze toch wel leuk om te gebruiken, zeker in combinatie met het zwart.
De papiertjes komen uit een 30 x 30 blok van de Action. De champagneglazen en de harten zijn mallen van Marianne Design, evenals de stoffen rozen. Het &-teken is van florileges-design en daar hoort een scrapbook-blaadje bij.
Dat verwerkte ik op de achterkant. Deze tekst stond al op het Action-papier, vond em wel toepasselijk. De namen en de strook met meerdere keren LOVE printte ik zelf, de datum maakte ik met een stempel.
Vandaag ook een trouwerij: ons petekind Elmar gaat trouwen met zijn Lieke. Helaas mag er maar een klein gezelschap bij zijn. Het feest is verzet naar volgend jaar, dan is de baby er ook bij :) De kaart die klaar ligt om straks in de bus te doen, laat ik je nog zien. Die zal je dan wel bekend voorkomen, haha.


8 opmerkingen:

  1. Wilma en Rob, vast geen piepjong stel, aan de namen te zien. Maar je hebt een gave kaart gemaakt. En roze met zwart heeft zeker iets stoers!
    Wat jammer voor jullie petekind. EN voor jullie dat je er niet bij kunt zijn.
    Nou ja het feestje heb je in elk geval tegoed!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtige kaart Colien! Super chique! Groetjes Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een gave kaart voor het getrouwde stel..
    Jammer dat de bruiloften niet zo kunnen doorgaan als je zou willen, je petekind daar zou je toch wel graag bij aanwezig zijn.
    Liefs Annemarie en Merit

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie kaart voor het bruidspaar! Hopelijk kan in augustus het feest gewoon plaatsvinden.
    Groetjes
    Jantine

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een mooie luxe trouwkaart heb je gemaakt! Het zal wel gek zijn om niet uitgebreid te kunnen feesten op je bruiloft. Ook voor je petekind heel jammer dat je er niet bij kunt zijn. Maar hopelijk komen er nog heel veel feestjes samen en blijven deze stellen nog heel lang en gelukkig bij elkaar!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat gaaf!!
    Juist voor een stoer stel.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Echt een schitterende kaart!! Mooi liedje van Rob, ik heb het filmpje even bekeken.

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien