maandag 1 januari 2024

Moodboard-challenge op het 4 Season blog.

 

 Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar, dat 2024 je veel moois mag brengen! Op naar veel creativiteit en leuke challenges, natuurlijk ;)  De eerste van dit jaar gaat vandaag van start op het 4 Season blog.

We hebben online dit leuke moodboard gevonden en willen je hiermee inspireren om een kaartje te maken. Dat kan aan de hand van de kleuren en/of de plaatjes die je ziet. We laten het  materiaalgebruik en de lay-out verder aan jou over. 

Ik maakte een kalender-houdertje met daarop zigzag-strepen in de kleurtjes van het moodboard. Het plaatje met de uil komt uit een knipvel wat ik kreeg bij mijn bestelling bij Hobbyshop Daantje.
Er liggen nog heel wat zigzag-stansjes, dus je ziet ze vast nog voorbij komen. Ze zijn gaaf in de verschillende breedtes en met én zonder stiksteekjes superleuk om eindeloos te combineren.
Meedoen met de challenge kan t/m vrijdag 2 februari.

Gisteren een gezellige, drukke Oudjaarsdag gehad. 's Middags kwamen zo'n 30 mensen aan om 'bollen en flappen'  te proeven en gezellig (bij) te kletsen. 's Avonds kwamen m'n zwager, schoonzus en nichtje om de jaarwisseling met ons te vieren. We speelden 'Regenwormen' hebben veel lol gehad. Net alles opgeruimd en ik zit dit berichtje te typen om 03.38 uur, terwijl de laatste (?) knallen van het vuurwerk te horen zijn. Nog nooit heb ik zo laat (of juist vroeg in de ochtend....)een berichtje ingepland, haha.



4 opmerkingen:

  1. ook voor jou de beste wensen voor 2024.
    leuke kaart voor de challenge met deze zig zag stansen.
    groetjes, Alma

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke challenge , gave inspiratiekaart !
    Je oudejaarsavond klinkt erg gezellig !!!
    groeten Ineke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hahaha, daar had ik geen zin meer! Bij ons was het ongeveer net zo laat, voor we naar bed gingen..Je kaart is leuk. Die zigzagranden heb ik niet, maar wel heel oudjes van een voor mij onbekend merk. Gekocht in het begin van mijn blogtijd.
    Jullie jaarwisseling klinkt heel gezellig. Spelletjes doen is toch zo gezellig! Wij speelden Decades. Ook heel leuk! EN natuurlijk 2 voor 12 gekeken. Stopte exact 2 voor 12!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hey Colien,
    Wat een mooie challenge bij 4 seasons en wat heb je dat mooi uitgevoerd. Leuk hoor, zo'n kalenderhoudertje. Echt prachtig.
    Hopelijk hebben jullie genoten van een goede jaarwisseling.
    De allerbeste wensen voor het nieuwe jaar gewenst.
    Fijne dag.

    Lieve groetjes,
    Emily

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien