maandag 15 januari 2024

Reminder Moodboard op het 4 Season blog.

Nog t/m vrijdag 2 februari kun je meedoen met onze moodboard-uitdaging op het 4 Season Challenge Blog. Je kunt je laten inspireren door de kleuren, de plaatjes of door beide. 

Ik heb me gefocust op de kleurtjes, maar ook de waterdruppeltjes (foto midden onder) terug laten komen op mijn kaartjes. 

De stempeltjes kleurde ik al een tijdje geleden in met aquarelverf, nu kwamen ze van pas. De zig-zag-strookjes lagen er nog van de kalendertjes die ik maakte. Op de achtergrond Distress inkt en de 'Dewdrops' stempel van Marianne Design.


Het zijn algemene kaartjes geworden met tekstjes die bij de stempeltjes (Beste maatjes van Marianne Design) zitten. Ze gaan in de verkoop tbv Alpe d'HuZes. 

Op naar een nieuwe werkweek. Weer een drukke, want naast de gewone lessen en andere taken zijn er deze week ook 10-minuten gesprekken (helaas op mijn 'vrije' woensdag) en donderdagmiddag en -avond bloemlesjes 'Kom, proef en beleef' voor de groep 8-ers. 

Challenge;



6 opmerkingen:

  1. geslaagde kaartjes, wel erg speciaal moet ik zeggen
    grtjs,martina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hey Colien,
    Wat een leuke kaarten zijn dat geworden zeg. Echt heel tof. mooi om ze te verkopen voor het goede doel. Mag ik vragen wat je ervoor vraagt? Ik heb er ook wat verkocht maar twijfel over wat ik ervoor gevraagd heb. haha.
    Fijne nieuwe werkweek gewenst.

    Lieve groetjes,
    Emily

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een echte uitdaging is dit moodboard. Je kaartjes zien er prachtig uit.
    Groetjes,
    Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een mooie kaarten met de kleuren van het moodboard. Het is jou goed gelukt om de waterdruppels een plekje te geven op de kaarten. Ik probeerde dat met vellum maar had niet het effect dat ik hoopte.
    Succes met de drukte op school. Bij ons nu stilte voor de storm. Vandaag begonnen met de M-Cito toetsen. De drukke tijd barst daarna los.
    Groetjes van Henriët

    BeantwoordenVerwijderen
  5. These are all cute pets! Fun cards! Thanks for joining us at Freshly Made Sketches this week!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Heel leuke kaartjes zijn het! Ik ben vandaag bezig geweest met het moodboard....zie je donderdag!

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien