maandag 3 juni 2024

Water op het 4 Season blog.

De eerste maandag van de maand en dat betekent dat we de challenge van juni bekendmaken op het 4 Season blog. We maken er een natte maand van, want het thema is "Water". Ja, dat konden we afgelopen november niet bedenken toen we de challenge-kalender gingen samenstellen dat we zoveel regen zouden hebben tegen de tijd dat deze uitdaging aan de beurt is. Dus kom maar op met de parapluutjes, regenjassen en waterdruppels. Maar ben je de regen zat, dan laat je de paraplu achterwege en zoek je het in de zee, golven, een flesje of glas water, etc. Mogelijkheden genoeg, leef je uit! ;)


Ik maakte deze 'Haai 5' kaart voor mijn kleine, grote vriend Dex die afgelopen zaterdag 5 kaarsjes mocht uitblazen. Gisteren ging ik een taartje eten bij hem en toen ik hem een high five gaf, zei hij meteen: "Ja, ik bén 5!" en moest ik mee naar de kalender waarop hij 1 juni, zijn verjaardag, aanwees. Heerlijk ventje en hij heeft heel veel humor.
Ik gebruikte de Crafty kit 'HAAI FIVE' van Dutch Doobadoo, grote letters + cijfer van StudioLight en de letters van de naam zijn mallen van Marianne Design. De golven maakte ik met een mal van Avec en de vorm van de kaart met een mal van DecoTime.

Deze week wordt buffelen: 7 dagdelen praktijkexamens en 1 hele dag onderbouwlessen. En dat terwijl Rolf in Frankrijk is en de schilder in de avonduren komt. Suus en Briep zijn helemaal niet gewend om hele dagen alleen te zijn, omdat Rolf normaal rond 13.00 uur thuis komt. Nu komt er elke dag iemand om ze even uit te laten tussen de middag. Om beurten komen mijn zusjes Joanne, Willy en Anne-Marie en ook mijn schoonmoeder Ellen komt een keer: top! Maar als de examens net zo vlot verlopen als afgelopen week, rijd ik zelf even op en neer, dan app ik degene die op mijn lijstje staat dat ze vrijaf hebben ;) We gaan het zien hoe het gaat verlopen. Fijne nieuwe week, allemaal!

Challenge;

Color Throwdown - ctd795


 

2 opmerkingen:

  1. Wat een leuk thema hebben jullie voor deze challenge gekozen. Je haai kaartje is erg gaaf!!!
    Groetjes, Sigrid

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zó leuk bedacht, HAAI 5.
    Wat een mooie kaart, met rood wit en blauw, die kleuren combinatie vind ik toch altijd wel erg leuk hoor.
    Succes deze week, het is wel een geregel, maar je hebt het allemaal onder controle lees ik.
    De honden kunnen het best, ze hebben elkaar, maar omdat je het niet gewend bent op deze manier (en zij ook niet) zit het toch in je hoofd hè.

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien