vrijdag 7 juli 2023

Einde schooljaar-presentjes.

Vorige week was de laatste lesdag voor mijn mentorklas. Voor elke leerling maakte ik een klein presentje: een label met een pen, potlood en een kleine bellenblaas. 
Ik deelde ze één voor één uit, zodat ik elke leerling nog even apart kon spreken. De les was net voor de pauze en bij de bel konden ze een zakje chips naar smaak kiezen.
Hier zie je de presentjes aan de achterkant van het label. Niet echt een creatief hoogstandje, maar het gaat om het gebaar, toch?!
Na deze les was er natuurlijk deze week nog de 2-daagse naar Maastricht en Valkenburg. Wat was het ontzettend leuk en een mooie ervaring voor de leerlingen. Zij hebben nu al zomervakantie, wij mogen nog een weekje. 

Vandaag was de slotdag voor de onderbouw, de afsluiting was traditioneel met veel activiteiten bij team Biesbosch: Katapult bouwen, survival-baan, kanovaren, boogschieten en het klimbos. Prachtig weer en superleuk! Ik had een enthousiast groep eersteklassers die ik mocht begeleiden en ze behaalden de 2e plaats, top!

 

3 opmerkingen:

  1. Lijkt mij voor de leerlingen super leuk om zo'n creatieve juf te hebben!!
    Het ziet er heel leuk uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh wat een ontzettend leuke presentjes heb je gemaakt! Het gaat zeker om het gebaar, maar je hebt het zo persoonlijk gemaakt. En je hebt ze nog verwend met chips..
    Fijn dat het zo'n leuke ervaring was in Maastricht en dan had je ok nog een slotdag van de onderbouw. Altijd zo druk, de laatste weken van het schooljaar...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hey Colien,
    Wat een leuke pakketjes heb je gemaakt voor je mentorleerlingen. Zo leuk dat je dat hebt gedaan.
    Fijne dag.

    Lieve groetjes,
    Emily

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien