zaterdag 1 juli 2023

Jarige mentorleerling.

 

Gisteren was Elise uit mijn mentorklas jarig. Voor haar dit papieren bloemetje. Dankzij onze personeelsdag had ze lekker vrij op haar verjaardag. Het kaartje is ook een soort van reminder voor de lopende challenge bij Knutsels & Kadootjes, want de bloemetjes komen ook weer terug in het designpapier op de achtergrond.

Gisteren hadden we personeelsdag en 's ochtends mocht ik een (verkorte) pubquiz presenteren. Daarna was er een overheerlijke lunch en vervolgens vertrokken we richting Berlicum waar allerlei buitenactiviteiten waren. Ik had gekozen voor mountainbiken, dat was best pittig. We sloten de dag af met een heerlijk buffet.

Challenge;

Tuesday Morning Sketches - #713


7 opmerkingen:

  1. Een mooi kaartje voor de jarige leerling, ik vind het zo leuk dat je dat voor ze doet. En gisteren was het heerlijk weer voor buitenactiviteiten. Een mountainbike tochtje ik kijk er al naar uit dat ik dat weer kan/mag doen.

    Groetjes Hermien

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke kaart met dat mooie plaatje en het bloemetjes papier. De bloemknoopjes zijn ook erg leuk. Je bofte inderdaad, Peter had zijn teamuitje donderdag en is helemaal nat geregend tijdens een scootertocht. Maar het was niet koud dus dan is het ook niet zo erg...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Pretty bouquet of flowers.Thank you for joining Tuesday Morning Sketches

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Very sweet card! Thank you for joining us at Tuesday Morning Sketches.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hey Colien,
    Wat een mooie kaart voor je mentorleerling. Prachtig gedaan zeg. Wat leuk, zo'n teamuitje. Mountainbiken is idd best pittig.
    Fijne dag.

    Lieve groetjes,
    Emily

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien