maandag 10 juli 2023

Marcel 50.

Vorige week maandag was onze zwager Marcel jarig en 'zag hij Abraham'. Afgelopen zaterdag gaf hij een feestje vanwege zijn 50e verjaardag. Ik maakte een stapeltje labels voor hem, ook namens de rest van de familie. 
Marcel is groot fan van Michael Jackson en de plaatjes uit het Craft Sensations blok dat ik van Daan heb gekregen, zijn een prima match. Een klein plaatje kwam, naast zijn naam, op de voorkant. Op het 2e label kwamen cijfers, waarbij de 50 extra opvalt door de afwijkende kleur.
Meteen toen ik deze beer zag, wist ik dat die op een kaartje moest komen voor Marcel., supergrappig! Hij heeft trouwens ook een heel tof schilderij gekregen van zijn idool....
Van onze familie (zijn schoonouders en de rest van 'de koude kant') kreeg hij (en mijn zus Joanne) tickets voor een wandeling op hoogte: een avontuurlijke beklimming van de St Jan in zijn geboorte- en voormalig woonplaats Den Bosch.
Er was ook nog geld voor een lunch, dus knutselde ik een extra label met daarop een envelopje. Dan kunnen ze samen bekijken waar ze in Den Bosch op terras neerstrijken voor of na de wandeling.

Challenges;

Hobby Vision - Labels


 

1 opmerking:

  1. Dut vind ik een héél erg leuk idee, om zo'n label ring te maken.
    Ik moest ik meteen aan Michael Jackson denken toen ik de beer zag, hihi, leuk hoor.
    Wat een mooie, persoonlijke kaart heb je zo gemaakt.

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien